Nieuws

February 15, 2024

De Immortal Empire Quest-bug in het laatste tijdperk oplossen: snelle oplossingen om weer op het goede spoor te komen

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Invoering

In Last Epoch zijn de meeste speurtochten eenvoudig en kunnen ze zonder problemen worden voltooid. Er is echter één zoektocht genaamd de Immortal Empire-missie, die een bug bevat die verhindert dat spelers deze voltooien. Gelukkig zijn er verschillende oplossingen om deze bug te verhelpen.

De Immortal Empire Quest-bug in het laatste tijdperk oplossen: snelle oplossingen om weer op het goede spoor te komen

De bug tegenkomen

Wanneer spelers de bug tegenkomen in de Immortal Empire-missie, gebeurt dit meestal nadat ze met de Outcast Seer hebben gesproken. In plaats van een gevecht spawnt er niets, waardoor spelers door het gebied ronddwalen op zoek naar een oplossing.

De bug oplossen

Er zijn drie manieren om de Immortal Empire-missiebug in Last Epoch op te lossen:

  1. Ga naar het volgende gebied op de kaart, The Fallen Tower. Bij het betreden van deze nieuwe zone wordt de zoektocht naar het Immortal Empire automatisch voltooid.
  2. Keer terug naar een vorig baasgebied en bevecht ze opnieuw. Dit is door sommige spelers gerapporteerd als een werkende oplossing in een Reddit-thread waarin de voortgang van de Immortal Empire-missie wordt besproken.
  3. Als de in-game oplossingen niet werken, probeer dan opnieuw in te loggen. Het is bekend dat het drie of vier keer opnieuw opstarten van Last Epoch de quest-bug van Immortal Empire oplost.

aanvullende overwegingen

Het is vermeldenswaard dat sommige spelers deze bug hebben opgelost door deel te nemen aan de Last Epoch-party's van anderen. De drie hierboven genoemde oplossingen zouden echter voldoende moeten zijn om u weer op het goede spoor te krijgen. Bovendien is het belangrijk om de serverstatus van het spel te controleren voordat u een oplossing probeert, omdat andere elementen ook kunnen worden beïnvloed als de servers van Last Epoch niet beschikbaar zijn. Als de servers niet operationeel zijn, moet je wachten tot Eleventh Hour Games ze weer online heeft gebracht.

Conclusie

Maak je geen zorgen als je de questbug van Immortal Empire tegenkomt in Last Epoch. Door de hierboven beschreven stappen te volgen, kunt u het probleem snel oplossen en uw reis in het spel voortzetten.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries

Laatste nieuws

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame
2024-04-10

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame

Nieuws