Nieuws

October 30, 2023

De finale: een competitieve multiplayer-shooter met esports-potentieel

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter

The Finals, ontwikkeld door Embark Studios, heeft snel aan populariteit gewonnen sinds de open bètarelease op 26 oktober. Deze unieke shooter, gemaakt door senior ex-Battlefield-ontwikkelaars, wil in de toekomst een esports-game van het hoogste niveau worden.

De finale: een competitieve multiplayer-shooter met esports-potentieel

Competitief van aard

The Finals is een op meerdere spelers gerichte game die een competitieve ervaring biedt, waardoor het een ideale basis is voor een esports-game. Met AI-aangedreven in-game commentatoren, strategische teamgebaseerde gevechten en zeer vernietigbare kaarten biedt elke game een unieke ervaring met een hoog octaangehalte. De mix van personages en vaardigheden maakt verschillende speelstijlen mogelijk en stelt spelers in staat hun vaardigheden te demonstreren.

Een van de belangrijkste spelmodi in The Finals is Cashout. In deze modus vechten kleine teams om 'kluizen' te plunderen en het geld in 'uitbetalingssites' te storten, terwijl ze zich verdedigen tegen andere teams. De game is snel en wordt aangedreven door op vaardigheden gebaseerde elementen, zoals zwaargebouwde personages die obstakels neerhalen en behendig gebouwde personages met tijdelijke onzichtbaarheidskrachten. De spelmechanismen van het spel moedigen spelers ook aan om hun team te ondersteunen door middel van genezende vaardigheden.

De groeiende populariteit

The Finals heeft al een enorme aanhang gekregen, met meer dan een kwart miljoen topspelers op Steam alleen al kort na de open bèta-release. Het gratis te spelen model en de beschikbaarheid op pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5 zorgen ervoor dat miljoenen spelers toegang hebben tot de game.

De toekomst van de finale

Hoewel Embark Studios de esports-scene nog niet volledig heeft omarmd, zijn er aanwijzingen dat toernooien en klassementen een kernonderdeel van The Finals zullen zijn. Met zijn competitieve karakter, groeiende populariteit en geplande updates heeft The Finals het potentieel om een ​​prominente esports-game te worden.

Als je nog geen kans hebt gehad om The Finals uit te proberen, is de open bèta nog een paar dagen beschikbaar. Mis de ervaring van wat de toekomst van esports zou kunnen zijn niet.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena
2024-06-04

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena

Nieuws