Nieuws

February 10, 2022

De dominantie van Betsson in eSports-weddenschappen

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Betsson is een van de traditionele bookmakers die de focus heeft verlegd naar eSports-weddenschappen, een van de snelst groeiende markten in de online gokindustrie.

De dominantie van Betsson in eSports-weddenschappen

Volgens een 2020-rapport van Eilers & Krejcik hebben meer dan 6,5 miljoen gokkers ingezet op eSports-wedstrijden. Dit aantal is verder gestegen sinds eSports in 2021 exponentieel is gegroeid.

Gezien hoe groot en krachtig de gokindustrie voor eSports is, wil BML Group Ltd, de exploitant van de goksite, de eSports-weddenschappen domineren, net zoals ze doen bij traditionele sportweddenschappen. De strategie met vier pijlers biedt spelers veel inzetmogelijkheden en gemak.

Brede eSports-dekking

Betsson is niet de gewone eSports-bookie die alleen de elite eSports-toernooien dekt; het omvat alle competitieve eSports-spellen wereldwijd. Of het nu een low-tier kwalificatie Dota 2-gevecht of de LoL Wereldkampioenschappen zijn, Betsson heeft gokkers gedekt. Op dit moment kunnen spelers onder meer wedden op Dota 2: DOTA PRO CIRCUIT DIVISION 1, Dota 2: DOTA PRO CIRCUIT DIVISION 2, CS: GO: IEM WINTER en FIFA eSports Battle.

Grote gokmarkten

Naast de uitgebreide dekking van eSports-toernooien en competities, gaat Betsson verder door een grote verscheidenheid aan markten aan te bieden waaruit u kunt kiezen. Voor sportsimulatie eSports, bijvoorbeeld FIFA, zijn de gokmarkten precies hetzelfde als traditionele voetbalweddenschappen. Voor first-person shooter (FPS)-spellen hebben de meeste eSports-weddenschappen echter alleen de basismarkten. Maar Betsson heeft veel markten. 

In CS: GO kunnen spelers bijvoorbeeld wedden op match-up winnaar, correcte score, gelijkspel geen weddenschap, pistoolronde winnaar 1, pistoolronde winnaar 2, handicaps, totaal aantal gespeelde rondes op een kaart, overuren op een kaart, gewonnen rondes op een kaart (handicap), kaarten die in een reeks worden gespeeld, kaartspecifieke winnaars, enzovoort.

Hoge eSports-kansen

Kansen zijn een belangrijke factor bij het kiezen van een goede goksite. Spelers zijn altijd op zoek naar de hoogste kansen; Betsson begrijpt dit duidelijk. Om ervoor te zorgen dat het bovenaan het spel staat, biedt Betsson enkele van de hoogste noteringen op de markt in alle drie de noteringsformaten. Bijvoorbeeld, wanneer andere eSport-weddenschappen de winkansen van een eSports-team op 1,66 hebben, zal Betsson de kansen op 1,70 of zelfs hoger hebben.

Snelle, veilige stortingen

Ten slotte heeft Betsson haar bankinfrastructuur gestroomlijnd en partnerschappen uitgebreid met: online betaalmethoden om snel en stortingen te vergemakkelijken. Het is niet de gebruikelijke goksite voor eSports die stortingen uitstelt tot uren nadat de wedstrijd waarop een gokker wilde wedden, is afgelopen. 

Bovendien? Betsson versnelt opnames zolang spelers hun accounts hebben geverifieerd. Bovendien werkt de bookmaker samen met alle populaire online betalingssystemen, van eWallets tot debet- en creditcards en meer.

Betsson heeft inderdaad een duidelijk plan om zichzelf te laten gelden in de lijst van de beste eSports-weddenschappen. Naast de uitgebreide eSports-dekking, de verscheidenheid aan gokmarkten, hoge kansen en snelle stortingen, heeft Betsson een van de beste eSports-bonussen die er zijn. Bovendien? De goksite biedt een uitzonderlijke klantervaring.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries

Laatste nieuws

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame
2024-04-10

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame

Nieuws