Nieuws

February 13, 2024

De dominante TAQ Evolvere: een krachtige LMG voor Warzone seizoen twee

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter

Invoering

De TAQ Evolvere, een LMG geïntroduceerd in Season One Reloaded, heeft moeite om zijn plaats in Warzone te vinden. Recente verbeteringen hebben dit wapen echter eindelijk het overwegen waard gemaakt.

De dominante TAQ Evolvere: een krachtige LMG voor Warzone seizoen twee

Verbeterde prestatie

Raven Software heeft in seizoen twee aanzienlijke verbeteringen aangebracht aan de TAQ Evolvere. Ze verhoogden de maximale en minimale schade en voegden nieuwe bijna tot gemiddelde schade- en bereikwaarden toe. Deze veranderingen waren bedoeld om ervoor te zorgen dat het wapen effectief blijft bij vuurgevechten op langere afstand. Ondanks deze inspanningen verbeterde de status van de LMG niet significant.

Krachtige verbeteringen

Om dit aan te pakken, hebben de ontwikkelaars op 13 februari een kleine update uitgebracht, die krachtige verbeteringen voor de TAQ Evolvere bevatte. De bewegingssnelheid van het wapen werd verhoogd van 4,4 meter per seconde naar 5,1, terwijl de vuursnelheid werd teruggebracht tot 500 tpm. Hoewel de brandsnelheid nerf misschien een nadeel lijkt, werd dit gecompenseerd door een verbetering van het 556 Belts Magazine. Dit magazijn heeft nu een hogere snelheid, ADS-tijd, bewegingssnelheidsvoordelen en een vuursnelheid van 857 tpm.

Dominerende afspraken

Zelfs zonder het 556 Belts Magazine is de TAQ Evolvere een kracht om rekening mee te houden. Volgens gegevens van TrueGameData blinkt deze LMG uit in gevechten korter dan 50 meter en heeft hij een indrukwekkende time-to-kill-snelheid van 679 ms vanaf 49 meter afstand. Ter vergelijking: andere top-metagame-wapens zoals de Holger 26 en de RAM-7 hebben op dat bereik lagere time-to-kill-snelheden.

Terugslag en uitlading

Terugslag is geen probleem bij de TAQ Evolvere, waardoor het nog eenvoudiger wordt om een ​​uitrusting te bouwen. De aanbevolen uitrusting voor de TAQ Evolvere in Warzone Seizoen Twee omvat de VT-7 Spitfire Suppressor, Corio Eagleseye 2.5x Optic, Kimura RYN-03 Vertical Grip, 7.62x51mm High Grain Ammunition en SA Kilonova Stock. Deze uitrusting is gericht op het verbeteren van de kogelsnelheid en het schadebereik, terwijl ook de visuele terugslag wordt verminderd.

Conclusie

Met de recente verbeteringen en zijn dominante prestaties in bijna mid-range gevechten, wordt de TAQ Evolvere een populaire keuze onder Warzone-spelers. Als je op zoek bent naar een krachtige LMG voor seizoen twee, probeer dan de TAQ Evolvere eens!

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena
2024-06-04

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena

Nieuws