Nieuws

February 13, 2024

De cruciale beslissing: leer of onthoud je van de onvergeeflijke vloek in Hogwarts Legacy

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter

Invoering

Een van de meest urgente beslissingen waarmee je in Hogwarts Legacy te maken krijgt, is of je de onvergeeflijke vloek, Crucio, moet leren. Tijdens de 'In de schaduw van de studie'-missiereeks moet je beslissen of je Crucio wilt leren en deze op Sebastian, je vriend, wilt gebruiken, of dat je de spreuk niet wilt leren en de vloek niet op jezelf wilt nemen.

De cruciale beslissing: leer of onthoud je van de onvergeeflijke vloek in Hogwarts Legacy

De beslissing

Tegen het einde van de puzzel van Zalazar Zwadderich worden spelers opgesloten in een kamer met Ominis Gaunt en Sebastian Sallow. Het trio komt er al snel achter dat de enige manier om uit de kamer te ontsnappen is door Crucio, de Onvergeeflijke Vloek, op elkaar uit te spreken. Omdat Ominis niet bereid is de vloek uit te spreken of op zich te nemen, wordt de beslissing aan jou overgelaten.

Dialoogvenster Opties

U krijgt drie dialoogopties te zien met verschillende implicaties:

  1. 'Erg goed. Ik wil de vloek niet leren': Door deze optie te kiezen, zullen spelers Sebastian toestaan ​​de vloek over hen uit te spreken en zullen ze Crucio niet leren. Dit zal ertoe leiden dat de speler wordt teruggebracht tot de minst mogelijke gezondheid.
  2. 'Ik wil de Cruciatusvloek leren, maar je moet die op mij uitspreken': door deze optie te kiezen, zal Sebastian Crucio op de speler uitspreken, waardoor deze de onvergeeflijke vloek voor zichzelf kan leren.
  3. 'Leer mij de Cruciatusvloek, en ik zal hem op jou uitspreken': door deze optie te kiezen, leert de speler Crucio en gebruikt hij tegelijkertijd de vloek op Sebastian.

Conclusie

Het casten van Crucio op Sebastian of jezelf heeft geen verhaalbrekend effect op het spel. Het is puur aan jou en hoe jij wilt dat jouw verhaal en karakter eruit ziet. Houd rekening met de gevolgen en neem een ​​verstandige beslissing.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena
2024-06-04

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena

Nieuws