Dafabet als marktleider in eSports-weddenschappen

Nieuws

2022-05-26

Dafabet, een van de beste merken voor sportweddenschappen, staat tegenwoordig bekend om zijn dominantie in de eSports-weddenschappen. Het bedrijf is een toonaangevende aanbieder van eSports-wedmarkten in alle competitieve eSports-competities en -toernooien.

Dafabet als marktleider in eSports-weddenschappen

Maar wat moet worden onderstreept, is dat succes niet gemakkelijk is gekomen. Dafabet heeft een langetermijnstrategie gehad om zichzelf niet alleen te laten gelden als een krachtpatser op het gebied van online gokken, maar ook als marktleider op het gebied van eSports-weddenschappen.

Om te begrijpen waarom Dafabet zich concentreerde op eSports-weddenschappen, is het eerst essentieel om te begrijpen hoe groot de eSport-weddenindustrie is.

Esports en eSports-weddenschappen

De eSports-industrie is booming. Volgens de laatste statistieken was de eSports-industrie in 2021 maar liefst 1,28 miljard dollar waard en zal ze in 2025 uitgroeien tot een industrie van 2,89 miljard dollar.

Interessant is dat eSports-weddenschappen groter zijn dan eSports zelf. Een Grand View Research-rapport toonde aan dat de gokindustrie voor eSports in 2020 $ 66,98 miljard waard was en tussen 2021 en 2028 zal groeien met een CAGR van 10,1%. Het aantal eSports-gokkers is ook gestegen, met de laatste rapporten die aangeven dat meer dan 6,5 miljoen mensen houden van eSports-weddenschappen.

De bovenstaande statistieken vormen de hoeksteen van Dafabet's interesse om zich te concentreren op eSports-weddenschappen. Maar de olifant in de kamer is, wat heeft geleid tot het succes van Dafabet als een van de beste goksites voor eSports? Welnu, er zijn een aantal factoren zoals hieronder besproken.

De Dafabet Fnatic-sponsorovereenkomst van 2015

Dafabet was een van de bookmakers die het potentieel van eSports-weddenschappen zag. Om het moment te grijpen, sponsorde het bedrijf Fnatic, een van de beste eSports-teams van vandaag. In de deal werd het merklogo van Dafabet weergegeven op de t-shirts van de spelers van Fnatic. Hoewel de deal eindigde, speelde het een belangrijke rol bij het vergroten van het bereik van Dafabet nu Fnatic een begrip is in de eSports-industrie.

Uitgebreide eSports-dekking

De belangrijkste drijfveer achter het succes van Dafabet als marktleider op het gebied van eSports-weddenschappen is de uitgebreide dekking van eSports-toernooien en -competities. Veel eSports-bookies concentreren op alleen de beste eSports. Maar Dafabet is een one-stop bookie waar spelers kunnen wedden op alle videogames in de eSports-scene. Ze omvatten Dota 2, Valorant, FIFA, Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, FIFA, Apex Legends, enz.

Uitgebreide dekking voor eSports-toernooien

Naast alle reguliere eSports biedt Dafabet markten aan voor alle eSports-evenementen, van de Tier 1-evenementen tot de meest prestigieuze toernooien. Dit is iets wat veel bookmakers niet doen. Op de meeste eSports-sportboeken kunnen gokkers alleen gokmarkten vinden voor de grote toernooien, maar dit is niet het geval bij Dafabet. Dit betekent dat gokkers het hele jaar door gegarandeerd zijn van eSports-wedmarkten.

Esports-weddenschapsbonussen

Een van de meest genereuze merken voor sportweddenschappen is Dafabet; er is geen twijfel. De kern van het succes van de marketingstrategie van het bedrijf is lucratief bonussen en promoties. Om een van de marktleiders te zijn in de eSports-gokindustrie, heeft Dafabet exclusieve bonussen en promoties op maat gemaakt voor eSports-gokkers.

Dafabet heeft tal van welkomstbonussen voor nieuwe eSports-gokkers. Nieuwe spelers die op eSports willen wedden, krijgen net na registratie enorme matchups op hun eerste stortingen. Naast het welkomstpakket worden bestaande eSports-gokkers getrakteerd op herlaadbonussen. Om te beginnen, herlaadbonussen komen overeen met de bedragen die al geregistreerde eSports-gokkers storten op specifieke dagen waarop de promotie actief is.

De rol van mobiel wedden

Voorbij zijn de dagen dat gokkers voor pc's moesten zitten om te wedden. Tegenwoordig wordt de wereld mobiel. Dit is een trend die Dafabet begrijpt. Om gelijke tred te houden met de mobiele trend, heeft Dafabet mobiel wedden gemakkelijk gemaakt door mobielvriendelijke platforms voor gokkers te ontwikkelen. Dit is een aspect dat niet kan worden genegeerd bij het beoordelen van de factoren die de groei van Dafabet als eSports-weddenschapssite hebben gestimuleerd.

Dafabet eSports-gokkers kunnen onderweg genieten van gamen, dankzij het voor mobiel geoptimaliseerde Dafabet-platform dat toegankelijk is via elke mobiele browser. Naast de browser heeft Dafabet native apps beschikbaar voor iOS- en Android-platforms. Deze mobiele platforms bieden spelers een soepele en naadloze gokervaring.

Flexibel bankieren

Gokkers willen altijd een goksite met flexibel en veilig bankieren. Dit is iets wat Dafabet duidelijk begrijpt. De site werkt samen met toonaangevende online betalingsmethoden om gemakkelijke, snelle en veilige stortingen en opnames mogelijk te maken.

Naast het gebruik van alle populaire betalingsgateways, stelt Dafabet spelers in staat om te gokken met alle populaire fiat-valuta's, evenals cryptocurrencies zoals bitcoin. Met veel liefhebbers van eSports-weddenschappen die de voorkeur geven aan cryptocurrencies, is de beschikbaarheid van bitcoin een waardevolle toevoeging geweest.

Afsluiten

Hoewel er tientallen eSport-wedsites zijn, valt Dafabet op. De exploitant heeft een effectieve marketingstrategie opgesteld om de gokindustrie voor eSports te domineren. Nu eSports met de dag groter wordt, zal Dafabet inderdaad een van de beste eSports-bookmakers blijven.

Laatste nieuws

De basisprincipes van Esports-weddenschappen
2022-12-01

De basisprincipes van Esports-weddenschappen

Nieuws