Nieuws

October 29, 2023

Circusdirecteur: de nieuwe Dota-held onthuld op TI12

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserJasper de VriesLocaliser

Valve heeft officieel de komst aangekondigd van een nieuwe Dota-held, Ringmaster, op TI12. Hoewel details momenteel schaars zijn, wordt verwacht dat er in de komende maanden meer informatie zal worden onthuld.

Circusdirecteur: de nieuwe Dota-held onthuld op TI12

Circusdirecteur - Nieuwe held

In een video die vlak voor de TI12 Grand Finals werd uitgebracht, bevestigde Valve dat Ringmaster begin 2024 zal verschijnen. De video toonde Axe in een spookachtig bos met circusthema, op jacht naar een mechanische circusjungle-griezel. Dit heeft geleid tot speculaties dat de nieuwe held mogelijk een valstrikelement heeft. Uiteindelijk werd Axe in een Test Your Strength-spel gelokt en snel gedood door Ringmaster die uit een Iron Maiden-achtige structuur tevoorschijn kwam.

Rol van de nieuwe Dota-held

De promotieafbeelding voor Ringmaster heeft een circusthema en bespot verschillende helden, waaronder Monkey King, Kunkka, Axe, Mirana en Keeper of the Light. Hoewel dit niet veel aanwijzingen oplevert, suggereert het dat Ringmaster waarschijnlijk een melee-held zal zijn, mogelijk met uitschuifbare mechanische armen. Aangezien de vorige held, Muerta, een intelligentiedrager op afstand was, kunnen Dota-fans een nieuwe melee-held verwachten.

Valve heeft het komende jaar spannende plannen in petto voor Dota-fans, en alleen de tijd zal de volledige omvang van de veranderingen onthullen.

Laatste nieuws

Fortnite Eminem Crossover: het Big Bang-evenement en in-game prestaties
2023-11-23

Fortnite Eminem Crossover: het Big Bang-evenement en in-game prestaties

Nieuws