Nieuws

October 29, 2023

Circusdirecteur: de nieuwe Dota-held onthuld op TI12

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Valve heeft officieel de komst aangekondigd van een nieuwe Dota-held, Ringmaster, op TI12. Hoewel details momenteel schaars zijn, wordt verwacht dat er in de komende maanden meer informatie zal worden onthuld.

Circusdirecteur: de nieuwe Dota-held onthuld op TI12

Circusdirecteur - Nieuwe held

In een video die vlak voor de TI12 Grand Finals werd uitgebracht, bevestigde Valve dat Ringmaster begin 2024 zal verschijnen. De video toonde Axe in een spookachtig bos met circusthema, op jacht naar een mechanische circusjungle-griezel. Dit heeft geleid tot speculaties dat de nieuwe held mogelijk een valstrikelement heeft. Uiteindelijk werd Axe in een Test Your Strength-spel gelokt en snel gedood door Ringmaster die uit een Iron Maiden-achtige structuur tevoorschijn kwam.

Rol van de nieuwe Dota-held

De promotieafbeelding voor Ringmaster heeft een circusthema en bespot verschillende helden, waaronder Monkey King, Kunkka, Axe, Mirana en Keeper of the Light. Hoewel dit niet veel aanwijzingen oplevert, suggereert het dat Ringmaster waarschijnlijk een melee-held zal zijn, mogelijk met uitschuifbare mechanische armen. Aangezien de vorige held, Muerta, een intelligentiedrager op afstand was, kunnen Dota-fans een nieuwe melee-held verwachten.

Valve heeft het komende jaar spannende plannen in petto voor Dota-fans, en alleen de tijd zal de volledige omvang van de veranderingen onthullen.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
ThunderPick
Bonus $ 2.000

Laatste nieuws

EliGE: de Noord-Amerikaanse veteraan die schittert in het seizoen 2024 van Counter-Strike 2
2024-05-16

EliGE: de Noord-Amerikaanse veteraan die schittert in het seizoen 2024 van Counter-Strike 2

Nieuws