Nieuws

February 14, 2024

Blijf op de hoogte: laatste Epoch-serverstatus en updates

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter

Last Epoch, de populaire online game, verlaat de vroege toegang en wordt op 21 februari volledig gelanceerd. Terwijl de game zich voorbereidt op de volledige release, zal er gepland onderhoud zijn en mogelijke serverdowntime. Als u op de hoogte wilt blijven van de serverstatus en eventuele problemen wilt melden, moet u het volgende weten.

Blijf op de hoogte: laatste Epoch-serverstatus en updates

Geplande serverdowntime

Voorafgaand aan de volledige lancering op 21 februari zal Last Epoch te maken krijgen met geplande serverdowntime op 14 februari van 8.00 tot 10.00 uur CT. Gedurende deze tijd zal de game niet toegankelijk zijn. Zodra de geplande periode echter afloopt, keert de early access-versie van de game terug.

Updates van de serverstatus

Om de status van de Last Epoch-servers te controleren, kunt u het beste gebruik maken van sociale mediaplatforms. Je kunt het officiële X-account (voorheen Twitter) volgen of lid worden van het officiële Discord-kanaal om de nieuwste updates te ontvangen. De ontwikkelaars zullen eventuele geplande onderhoudstijden via deze platforms bekendmaken. Als er problemen zijn waardoor de servers uitvallen, zullen deze platforms de eerste plaats zijn waar de problemen worden besproken. Hierdoor kunt u snel de serverstatus achterhalen.

Serverproblemen melden

Als u problemen ondervindt met de Last Epoch-server, zijn de bovengenoemde sociale mediaplatforms ook de beste manier om de problemen te melden en ondersteuning te zoeken. Als u problemen ondervindt maar er geen problemen worden gemeld door de community, ligt het probleem waarschijnlijk bij u. Zorg ervoor dat u uw eigen verbinding en instellingen controleert voordat u zich meldt.

Blijf op de hoogte van de Last Epoch-serverstatus en geniet van een soepele game-ervaring!

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena
2024-06-04

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena

Nieuws