Nieuws

February 13, 2024

Berijd ondode stalpaarden en voltooi missies in The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Invoering

In The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom hebben spelers de mogelijkheid om op benige, ondode paarden te rijden, genaamd Stalhorses. Hoewel het niet zo snel of aanpasbaar is als gewone paarden, kan het vinden en berijden van een Stalhorse een leuke ervaring in het spel zijn.

Berijd ondode stalpaarden en voltooi missies in The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Stalpaarden zoeken

Om een ​​Stalhorse te vinden, moeten spelers naar de Sanidin Park Ruins gaan op de coördinaten -1645, -0684, 0136. Deze skeletwezens verschijnen alleen 's nachts, dus als het nog dag is, kunnen spelers een kampvuur aansteken door hout en vuursteen op de grond te laten vallen. grond en sla erop met een metalen wapen om de tijd snel te doden.

Een stalpaard vangen

Wanneer de maan arriveert, zullen Stalhorses aan de westkant van de ruïnes spawnen. Spelers kunnen er naartoe sluipen of hun paraglider gebruiken om er naartoe te vliegen. In tegenstelling tot gewone paarden hoeven Stalhorses niet gekalmeerd te worden voordat ze gaan rijden.

Stalpaarden registreren

Helaas kunnen spelers Stalhorses niet registreren bij het stalsysteem. Bij het naderen van een stal zal de stalmeester met angst reageren en is er geen mogelijkheid om het Stalhorse te registreren.

Het verzoek van de paardenwacht

Er is echter nog steeds een toepassing voor Stalhorses. Een stalknecht genaamd Toffa bij de Outskirts Stable, gelegen op de coördinaten -1445, -1251, 0034, is geïnteresseerd in het van dichtbij zien van een skeletpaard. Spelers kunnen een Stalhorse naar Toffa brengen om de zoektocht 'The Horse Guard's Request' te starten. Door met de Stalhorse naar de stal te rijden en Toffa te naderen, activeren spelers een dialoogvenster en ontvangen ze een beloning van 50 roepies en een ponypunt.

Conclusie

Hoewel Stalhorses niet zoals gewone paarden kunnen worden gehouden of geregistreerd, bieden ze een unieke en lonende ervaring in The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Spelers kunnen deze ondode wezens vinden en berijden, en zelfs een zoektocht voltooien voor een speciale beloning. Dus zadel je op en ga vandaag nog op avontuur met een Stalhorse!

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries

Laatste nieuws

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame
2024-04-10

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame

Nieuws