Nieuws

February 15, 2024

Beheers de trillingen van de Earth Quest in WoW Classic en WoW Season of Discovery

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter

Invoering

Tremors of the Earth wordt beschouwd als een van de moeilijkste speurtochten in World of Warcraft Classic. Hoewel het uitzonderlijke beloningen biedt, zoals de Blazewind-borstplaat met +23 behendigheid, is het voltooien van deze zoektocht geen eenvoudige opgave.

Beheers de trillingen van de Earth Quest in WoW Classic en WoW Season of Discovery

Moeilijkheidsgraad

Als je Tremors of the Earth probeert tijdens fase twee van het Season of Discovery, zul je merken dat het is ontworpen voor spelers die niveau 50 bereiken. De level cap in fase twee is echter 40, waardoor het een uitdaging is om het te voltooien zonder een ervaren groep van vijf spelers.

Deel één: Baas Tho'grun vinden

Om de Tremors of the Earth-missie te starten, moet je het Sign of the Earth verzamelen. Het verslaan van Boss Tho'grun, een NPC die door de Badlands zwerft, is de sleutel tot het verkrijgen van dit item. Hoewel het moeilijk kan zijn om Boss Tho'grun te vinden vanwege zijn onvoorspelbare locatie, vergroot het hebben van de zoektocht in je logboek je kansen om hem tegen te komen. Zodra je Boss Tho'grun hebt verslagen, plunder je het Teken van de Aarde en keer je terug naar Garek om het eerste deel van de zoektocht te voltooien.

Deel twee: Hematus en Blacklash

Nadat je het Teken van de Aarde hebt ingeleverd, ontvang je het volgende doel: het vinden en verslaan van twee zwarte draken, Hematus en Blacklash. Voordat je ze inschakelt, moet je drie pilaren in de Badlands activeren. Deze pilaren ontsluiten de toegang tot de draken. Het is belangrijk op te merken dat Hematus en Blacklash vijanden van niveau 50 zijn, dus het samenstellen van een groep is essentieel. Een goed samengesteld team met krachtige DPS-spelers, een tank en een genezer wordt aanbevolen. Zodra je de draken hebt verslagen, plunder je hun lijken voor de Chains of Hematus en Blacklash's Bindings, die je terug moet brengen naar Garek.

Conclusie

Het voltooien van Tremors of the Earth is een uitdagende taak die zorgvuldige planning en coördinatie vereist. De beloningen, vooral de felbegeerde Blazewind-borstplaat, maken het echter de moeite waard. Als je klaar bent voor de uitdaging, verzamel dan een ervaren groep en begin aan deze epische zoektocht in WoW Classic en WoW Season of Discovery.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena
2024-06-04

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena

Nieuws