Nieuws

February 12, 2024

Beheers de kunst van het zoeken en uitbroeden van eieren in Palworld

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter

Als je je verzameling Pals in Palworld wilt uitbreiden, is het verzamelen en uitbroeden van eieren een uitstekende manier om dat te doen. Het vinden van deze eieren kan echter een uitdaging zijn. In deze gids geven we je alle informatie die je nodig hebt om eieren te vinden en uit te broeden in Palworld.

Beheers de kunst van het zoeken en uitbroeden van eieren in Palworld

Soorten eieren

In Palworld zijn er verschillende soorten eieren die je kunt vinden:

  • Gemeenschappelijke eieren
  • Donkere eieren
  • Draken eieren
  • Rotsachtige eieren
  • Elektrische eieren
  • Verzengende eieren
  • Bevroren eieren
  • Groene eieren
  • Vochtige eieren

Elk type ei heeft zijn eigen unieke kenmerken en mogelijke vriendjes die eruit kunnen komen.

Waar eieren te vinden

Eieren zijn op verschillende locaties in Palworld te vinden, waarvan er tot nu toe meer dan 100 zijn geïdentificeerd. Het verschijnen van eieren op deze locaties is echter willekeurig en roteert, waardoor het moeilijk is om te voorspellen waar elk type ei zal worden gevonden. Enkele toplocaties om naar eieren te zoeken zijn de randen van kliffen en de toppen van grote rotsen. Als je geen ei tegenkomt, bestaat de kans dat je in plaats daarvan een Lifmunk-afbeelding of een kist vindt.

Het type ei dat je vindt, hangt ook af van het bioom dat je verkent. De kans is bijvoorbeeld groter dat je Groene Eieren vindt in het Bamboo Grove, Verzengende Eieren in de woestijnen of de vulkaan, en Bevroren Eieren in besneeuwde gebieden.

Uitkomende eieren

Om eieren uit te broeden in Palworld heb je een broedmachine nodig. Nadat je niveau zeven hebt bereikt, kun je een incubator ontgrendelen van het zevende niveau op het tabblad Technologie. Om de incubator te bouwen heb je 10 Paldium-fragmenten, vijf stoffen, 30 stenen en twee oude beschavingsdelen nodig. Als je eenmaal een broedmachine hebt, geeft een echte timer aan hoe lang je moet wachten tot het ei uitkomt.

Fokvrienden

Een andere manier om eieren te verkrijgen in Palworld is door het fokken van Pals. Om de mogelijkheid om te fokken te ontgrendelen, moet je niveau 19 bereiken en de gemengde boerderij in de technologieboom ontgrendelen. Voor het bouwen van de gemengde boerderij heb je 100 hout, 20 steen en 50 vezels nodig.

Conclusie

Nu je alle informatie hebt die je nodig hebt over Palworld-eieren en waar je ze kunt vinden, kun je beginnen met het verzamelen en uitbroeden van eieren om je verzameling Pals uit te breiden. Goede jacht!

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena
2024-06-04

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena

Nieuws