Nieuws

February 14, 2024

Beheers de handel in Blue Lotus Opium in Skull and Bones

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter

Blauwe Lotus Opium is een waardevol goed in het spel Skull and Bones en biedt zowel financieel gewin als schande. Als u wilt profiteren van deze transactie, is dit wat u moet weten.

Beheers de handel in Blue Lotus Opium in Skull and Bones

Blauwe Lotus Opium verkrijgen

Om Blauwe Lotus Opium in Skull and Bones te verkrijgen, moet je het zelf maken. Eerst moet je het laboratorium aan het roer in Telok Penjarah ontgrendelen. Dit kan worden gedaan door een bepaalde Infamy-rang te bereiken en een deel van de hoofdmissie van Spurlock te voltooien. Eenmaal ontgrendeld, kun je Poppy aanschaffen via het Supply Network.

Blauwe Lotus Opium maken

Zodra je Poppy hebt verkregen, breng je het naar het Laboratorium in de Smuggler's Hideout in Telok Penjarah. Geef de arbeiders de Klaproos en tegen een kleine vergoeding kunnen ze Blauwe Lotus Opium maken. Het duurt 15 seconden om elke batch te maken.

Gebruik van Blauwe Lotus Opium

Blauwe Lotus Opium kan via het Orderregister worden verkocht voor stuks van acht. Activeer een bestelling voor Blauwe Lotus Opium in het Bestelregister en bezorg de volledige zending bij de koper. Wees voorbereid om je waren te verdedigen tegen schurkenstaten die proberen ze te stelen.

Bedenk dat de handel in Blauwe Lotus Opium in Skull and Bones lucratief kan zijn, maar ook risico's met zich meebrengt. Plan uw strategie verstandig en pluk de vruchten.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena
2024-06-04

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena

Nieuws