Nieuws

February 13, 2024

Astegon fokken: tips en combinaties voor zeldzame Palworld-vrienden

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Invoering

Astegon is een van de zeldzaamste late-game Pals in heel Palworld. Het fokken van een Astegon kan een uitdaging zijn, maar met de juiste kennis kun je er veel eerder een in je eigen basis hebben dan dat je er een in het wild vangt.

Astegon fokken: tips en combinaties voor zeldzame Palworld-vrienden

Palworld-fokkerij begrijpen

Het fokken in Palworld kan ingewikkeld zijn. Als beide ouders dezelfde soort Pal zijn, krijg je een derde van die soort. Het fokken van vrienden van twee verschillende soorten resulteert echter in een willekeurige maar vaste nakomelingen.

Een Astegon fokken

Om een ​​Astegon te fokken, hoef je geen Astegon in je Palbox te hebben. De sleutel is om de juiste combinatie te kennen. De beste kweekcombinatie voor Astegon zijn Cryolinx en Helzephyr, die redelijk midden in het spel te verkrijgen zijn.

  • Helzephyr: Deze vriend van het donkere element kun je vinden in de buurt van het teleportatiepunt Cinnamoth Forest. Neem Dragon-type Pals en Mega- en Giga-bollen mee om hem met succes te vangen.
  • Cryolinx: Zoek naar Cryolinx in de Astral Mountains op niveaus 29-32. Wees voorbereid met een koudebestendig pantser en vuurtype Pals om hem op te vangen.

Hier is een voorbeeld van een kweekpad:

Andere fokcombinaties

Hoewel Astegon een lastige vriend is om te fokken, zijn er andere toegankelijke fokcombinaties die je een Astegon-ei kunnen opleveren. Sommige van deze combinaties omvatten:

  • Cryolinx en Lyleen
  • Helzephyr en Orserk
  • Astegon en Suzaku
  • Relaxaurus en Astegon
  • Pyrin Noct en Schaduwbek

Houd er rekening mee dat deze combinaties relatief zeldzame Pals of zelfs zeldzamere Pals zoals Necromus kunnen vereisen.

Het Astegon-ei uitbroeden

Het ei waaruit Astegon zal uitkomen is een enorm drakenei, dat veel tijd nodig heeft om uit te broeden. Als u niet wilt wachten, zorg er dan voor dat u weet hoe u het uitbroeden van eieren kunt versnellen.

Vergeet niet dat je met de juiste kweekcombinaties en geduld een Astegon aan je Palworld-basis kunt toevoegen en kunt genieten van zijn zeldzaamheid en kracht.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries

Laatste nieuws

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame
2024-04-10

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame

Nieuws