Nieuws

February 17, 2022

Arcane Seizoen 2: Alles wat tot nu toe bekend is

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Iedereen die bekend is met online sportweddenschappen weet dat League of Legends een grote rol speelt in deze gemeenschap. Het spel is de basis voor verschillende spraakmakende toernooien waarop kan worden ingezet. Lezers kunnen E . bekijkensportRanker voor meer informatie over dit onderwerp. Niet alle gokkers zullen echter op de hoogte zijn van de veelgeprezen LoL-spinoff-streamingserie Arcane.

Arcane Seizoen 2: Alles wat tot nu toe bekend is

Het eerste seizoen verscheen begin november 2021 op het platform Netflix. Deze animatie volgt de zussen Vi en Jinx terwijl ze tegenover elkaar staan in een conflict tussen de steden Zaun en Piltover. Ondanks dat het eerste seizoen vrij recent is afgelopen, is er al een grote online buzz rond de release van Arcane seizoen 2.

Waarom zal het gokkers aanspreken?

De show zal zeker iedereen verrassen die ervan geniet League of Legends esport-weddenschappen omdat het tal van herkenbare elementen bevat. Onderzoek is belangrijk bij het plaatsen van dit soort weddenschappen. Als gokkers naar Arcane kijken, kan dat helpen om hun tactiek te verbeteren. Ze kunnen zelfs enkele online goktips voor esport uitkiezen van forums die op de show zijn gericht.

Hoewel er alleen maar kan worden gespeculeerd over het plot van Arcane s2, zal het waarschijnlijk de cliffhanger oplossen die het eerste seizoen eindigde. Dit was het hoogtepunt van drie acts die hielpen voort te bouwen op de overlevering in de League of Legends-game. Soms informeren esport-weddenschappen gokkers over deze kennis, zodat ze het verhaal beter kunnen begrijpen en inzichtelijke weddenschappen kunnen maken.

Publicatiedatum

Helaas heeft Riot Games de fans niet verteld wanneer seizoen 2 waarschijnlijk wordt uitgebracht. Iedereen die het lot van Vi en Jinx wil weten, zal nu moeten wachten. De enige bevestiging tot nu toe is dat het zal gebeuren, maar niet in 2022. Opgemerkt moet worden dat het zes jaar duurde om seizoen 1 te maken. Aangezien Arcane echter een fenomenaal succes is geworden, zou de productie van toekomstige afleveringen kunnen worden versneld.

Wie zit er achter de voorstelling?

Arcane is gemaakt door Christian Linke en Alex Yee. Voor het tweede seizoen is Fortiche Productions de belangrijkste animatiestudio geworden. Aangekondigde versproducenten zijn Brandon Beck, Jane Chung, Thomas Vu en Marc Merrill. Linke en Yee hebben verklaard dat ze er hard aan werken om nieuwe afleveringen aan fans te leveren.

Riot Games had vanaf het begin gepland dat het een Netflix-show met meerdere seizoenen zou worden. Dit was voordat het een van de populairste tv-programma's op Netflix werd. Het valt nog te bezien of de inhoud voor seizoen 2 al klaar is. Ondertussen kunnen fans van online weddenschappen hun League of Legends-oplossing krijgen door toernooien te bekijken.

Wordt de show geannuleerd?

Het is hoogst onwaarschijnlijk dat dit gebeurt voordat seizoen 2 uitkomt. Het is waar dat Netflix af en toe de stekker uit populaire shows heeft getrokken, tot groot ongenoegen van abonnees. Er is echter al een trailer uitgekomen voor het volgende seizoen. Het geeft niet veel informatie over het verhaal. De stemmen van Caitlyn, Vi, Jinx en een nieuw personage zijn te horen. Dit zal zeker nog meer buzz en vraag naar de voortzetting van Arcane genereren.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
ThunderPick
Bonus $ 2.000

Laatste nieuws

EliGE: de Noord-Amerikaanse veteraan die schittert in het seizoen 2024 van Counter-Strike 2
2024-05-16

EliGE: de Noord-Amerikaanse veteraan die schittert in het seizoen 2024 van Counter-Strike 2

Nieuws