Nieuws

February 13, 2024

Apex Legends Seizoen 20: Breakout - Nieuwe functies, Legend-upgrades en prestatiemodus

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter

Apex Legends is terug met zijn vijfde jaar vol gevechten in de Outlands, en seizoen 20, Breakout, brengt spannende gameplay-veranderingen voor alle iconische legendes. Dit seizoen introduceert een reeks updates, waaronder legende-upgrades, herwerkte crafting- en pantsersystemen, de terugkeer van gerangschikte herladen en meer.

Apex Legends Seizoen 20: Breakout - Nieuwe functies, Legend-upgrades en prestatiemodus

Prestatiemodus

Een van de belangrijkste hoogtepunten van dit seizoen is de release van de prestatiemodus, die nu beschikbaar is voor consolespelers van de huidige generatie met 120 Hz-schermen. Met het nieuwe multithreaded renderingsysteem kan Apex nu draaien op een stabiele 120 FPS, wat een verbeterde visuele kwaliteit biedt op elke kaart, inclusief de nieuwe Thunderdome in de Mixtape-afspeellijst.

Nieuwe functies

Breakout introduceert ook een door de community gemaakte beloningstracker en de nieuwe Straight Shot LTM. De Straight Shot LTM condenseert de Battle Royale-ervaring in kleinere kaarten, waardoor plunderingen niet meer nodig zijn en teams snel gevechten kunnen vinden. Bovendien kunnen spelers met de nieuwe optie voor opnieuw in de wachtrij plaatsen, exclusief voor deze spelmodus, het opnieuw proberen vanaf het toeschouwersscherm.

Legenda-upgrades

Het Evo-pantser is geëvolueerd naar een legendarisch pantser, waardoor squads meer manieren hebben om het hoogste niveau te bereiken in elke ronde van de Apex Games. Schade, class actions en nieuwe Evo-harvesters helpen spelers door elk level te komen. Op niveau twee en drie ontvangen legendes unieke voordelen die hun vaardigheden en speelstijl verder verbeteren.

Gerangschikt herladen

Rated Reloaded maakt een comeback vanaf seizoen 13 en biedt extra bonussen aan spelers die aan hun competitieve sleur beginnen. Nieuwe spelers kunnen nu eerder deelnemen met een verlaagde accountvereiste van niveau 50 naar 20. Het seizoen verwijdert ook voorlopige wedstrijden, promotieproeven en verborgen matchmaking van vaardigheden. De klassementssplitsingen keren halverwege het seizoen terug, en een nieuwe, onbeperkte limiet voor punten verdiend met moorden voegt spanning toe aan de competitieve ladder.

Speel seizoen 20

Apex Legends Seizoen 20 is nu beschikbaar op alle platforms. Mis de nieuwe legendeveranderingen en seizoensfestiviteiten niet. De Battle Pass is geldig voor de standaard drie maanden en eindigt op 13 mei. Doe mee aan de actie en beklim de competitieladder in dit spannende seizoen van Apex Legends!

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena
2024-06-04

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena

Nieuws