Nieuws

August 11, 2022

Aankondiging van deelnemers voor DreamHack 2022

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Volgens Twin Galaxies en het Guinness Book of Records, DreamHack is de grootste LAN-party en computerfestival wereldwijd. Het evenement heeft het snelste en meeste internetverkeer ter wereld. Liefhebbers kunnen anticiperen op verschillende belangrijke aankomende evenementen via online esports-weddenschappen. Deze toernooien streamen live op verschillende platforms.

Aankondiging van deelnemers voor DreamHack 2022

DreamHack Melbourne 2022

Het evenement is gepland in Melbourne en de Olympische Parken tussen 2 en 4 september. Counter-Strike: Global Offensive keert voor het eerst sinds IEM in 2019 terug naar het hoofdpodium in Australië voor drie intense dagen van competitie.

Deelnemende teams

Naarmate de wedstrijd dichterbij komt, worden de deelnemers officieel gemaakt. Doorgaans zijn drie teams de winnaars van de gesloten kwalificaties, terwijl vijf teams directe uitnodigingen voor het evenement ontvangen.

Het format bestaat uit twee dubbele eliminatiegroepen (GSL) en een groepsfase. Elke groep heeft vier teams en de openings- en winnende wedstrijden zijn Bo1. Wedstrijden voor eliminatie en de finale zijn Bo3. De twee beste teams van elke groep gaan door naar de play-offs.

Alle games in de single-elimination bracket van de play-offs zijn Bo3. Acht teams die strijden in Global Offensive zullen offline strijden om een prijzenpot van 100.000 dollar. De winnaar van de hoofdprijs ontvangt $ 50.000 en de runner-up ontvangt $ 20.000. Teams die derde en vierde worden, krijgen elk een beloning van $ 10.000. De prijzenpotten voor de teams op de vijfde en zesde plaats zijn respectievelijk $ 3.000 en $ 2.000.

Andere spellen op het evenement

Op zondag 4 september organiseert DreamHack Melbourne de LCO Split 2 Grand Final. De wedstrijd bevat de beste League of Legends-teams in Oceanië. Halo Infinite wordt ook gespeeld op DreamHack Melbourne. Het HCS ANZ Regionale evenement zal het hele weekend plaatsvinden.

DreamHack Rotterdam 2022

Het vlaggenschipevenement van RTM Games Week is DreamHack Rotterdam, dat tussen 14 en 16 oktober terugkeert naar Rotterdam Ahoy. Verschillende esports-evenementen, een omvangrijke LAN, een streamingstudio, entertainmentpodia en een omvangrijke gaming-expo waar bezoekers de nieuwste apparatuur en games zullen allemaal deel uitmaken van een esports- en gamingfestival dat dit jaar zal plaatsvinden.

Deelnemende teams

Acht teams nemen deel aan offline tegenaanvallen in de ESL Challenger Series. Een groepsfase met twee dubbele eliminatiegroepen (GSL) is een indelingsfunctie. Elke groep bestaat uit vier teams en de eerste en winnende wedstrijden zijn Bo1. De twee beste clubs van elke groep gaan door naar de play-offs na de eliminatie- en kampioenschapswedstrijden, die Bo3-zaken zijn. Single-eliminatie haakjes met Bo3-wedstrijden vormen het playoff-formaat.

Na de kwalificatie worden de deelnemers bevestigd. Met name sommige teams ontvangen directe uitnodigingen. De winnaar van de hoofdprijs ontvangt $ 50.000 en de runner-up ontvangt $ 20.000. Teams die derde en vierde worden, verdienen elk een beloning van $ 10.000. De prijzenpotten voor de teams op de vijfde en zesde plaats zijn respectievelijk $ 3.000 en $ 2.000.

Hoe te wedden op DreamHack-toernooien

Hoewel er veel DreamHack Esports-bookmakers zijn, kan het een uitdaging zijn om de beste te kiezen voor specifieke behoeften. Spelers moeten controleren met een site voor esports-weddenschappen om de kansen te bevestigen die worden aangeboden voor de markt waarop ze willen wedden. De meeste DreamHack goksites voor esports bieden uitstekende kansen.

Veelvoorkomende soorten weddenschappen bij DreamHack-toernooien

  • Wedden op wedstrijddagen: Pre-match weddenschappen hebben meestal goede kansen. Dit is de meest populaire manier om voorafgaand aan de wedstrijd in te zetten. De meeste goksites voor esports na de wedstrijd weddenschappen zodra de gesloten kwalificaties voorbij zijn. De meeste unieke inzetten zijn alleen toegankelijk tijdens pre-match weddenschappen.

  • Ronduit inzetten: Bij deze weddenschap zullen spelers wedden op de uitkomst van het hele toernooi in plaats van op slechts één specifiek spel. Meestal zijn deze inzetten beschikbaar voor de start van het evenement.

  • Live wedden: Ervaren gokkers die bekend zijn met de sport en de kansenstructuur kiezen vaak voor deze weddenschap. Een grondige kennis van de teams en individuele spelers door middel van goktips voor esports is noodzakelijk voor live wedden. Spelers moeten weten hoe ze kunnen profiteren van bepaalde kansen. Daarom is deze markt niet de beste voor beginners.

Strategieën om te wedden op DreamHack-toernooien

regelrechte winnaar

In deze eenvoudige weddenschap wedden individuen op het team dat in november de DreamHack Open wint. De kansen voor deze weddenschap op de DreamHack-wedsites variëren echter enigszins.

Set gespeelde kaarten

De meeste DreamHack Open Qualifying-wedstrijden zijn best-of-three-zaken. Inzetten op het totale aantal gespeelde maps met een Handicap Over en Under 2.5 komen het meest voor. Wanneer het spel naar drie wedstrijden gaat, wint de Over-inzet. Evenzo, wanneer een team met 2-0 wint, wint de Under-weddenschap. Sommige bookmakers bieden naast de Over/Under-opties ook Even/Oneven-wedsalternatieven aan.

Eindresultaat

Gokkers kunnen de uiteindelijke score voorspellen in de best-of-three of best-of-five series in plaats van alleen de winnaar te selecteren. Deze weddenschap kan een uitstekende waarde bieden wanneer een persoon het geluk heeft om de uitkomst correct te raden.

Het totale aantal kaarten dat een team wint

DreamHack online goksites bieden de exacte eindscore-weddenschap op verschillende manieren. Spelers moeten selecteren hoeveel kaarten ze denken dat elk team zal winnen tijdens de competitie om de weddenschappen te kunnen plaatsen. Gokkers kunnen een team kiezen om nul, één of twee kaarten te winnen.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
ThunderPick
Bonus $ 2.000

Laatste nieuws

EliGE: de Noord-Amerikaanse veteraan die schittert in het seizoen 2024 van Counter-Strike 2
2024-05-16

EliGE: de Noord-Amerikaanse veteraan die schittert in het seizoen 2024 van Counter-Strike 2

Nieuws