Nieuws

November 8, 2023

Aankomende veranderingen in LoL Patch 13.23: meta-aanpassingen en meer

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Nu Patch 13.22 officieel op de live servers staat, laten we eens kijken naar de komende Patch 13.23 die naar LoL komt.

Aankomende veranderingen in LoL Patch 13.23: meta-aanpassingen en meer

Welke veranderingen komen er?

Patch 13.22 introduceerde nerfs met krachtige keuzes in de meta en aanpassingen aan kampioenen als Seraphine en Janna om hun rol als ondersteuning te verbeteren. Magiërs uit het midden van de rij kregen ook aanvalssnelheidsverbeteringen om hun automatische aanvallen soepeler en consistenter te maken.

Een visieaanpassing heeft invloed op de hoge Elos op de ranglijst, waardoor de onthullingsradius en de duur van aanvallen worden verkleind om te voorkomen dat teamgenoten worden onthuld tijdens het opruimen van afdelingen.

Nu seizoen 13 ten einde loopt, zijn de voorbereidingen voor het nieuwe voorseizoen in januari met Patch 14.1 in volle gang. Daarvoor zal Patch 13.23 LoL Arena terugbrengen en nog een paar meta-aanpassingen introduceren.

Datum van publicatie

Patch 13.23 staat gepland voor release op dinsdag 21 november. Dit wordt gevolgd door nog een patch voor het einde van seizoen 13.

Impact op de meta

De specifieke wijzigingen in de komende patch zijn nog niet gelekt. Er wordt echter verwacht dat Riot zich zal concentreren op het wegwerken van overpresterende keuzes uit Patch 13.22 en het polijsten van onderbespeelde keuzes.

Senna heeft al een nerf gekregen in de huidige patch, en kampioenen als Nilah en Jarvan IV kunnen ook het doelwit zijn van aanpassingen.

Voorlopige veranderingen

Er zijn momenteel geen gelekte wijzigingen voor Patch 13.23. Houd de komende dagen de updates in de gaten!

Aankomende skins

  • Bee'Koz – 1350RP
  • Beezcrank – 1350RP
About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries

Laatste nieuws

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame
2024-04-10

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame

Nieuws