Nieuws

February 16, 2024

Aankomende Twisted Fate Nerfs en andere veranderingen in League of Legends Patch 14.4

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Invoering

Riot Games-ontwikkelaars hebben aanvullende wijzigingen aangekondigd die in Patch 14.4 zullen worden geïmplementeerd, specifiek gericht op de kampioen Twisted Fate.

Aankomende Twisted Fate Nerfs en andere veranderingen in League of Legends Patch 14.4

Verdraaide lot-nerfs

Twisted Fate, een populaire magiër in League of Legends, zal aanzienlijke nerfs ontvangen. De veranderingen, gepubliceerd door Spideraxe op 15 februari, omvatten een vermindering van de groei van de aanvalssnelheid van drie procent naar 2,5 procent. De AP-ratio op de Blue-kaart van Twisted Fate wordt ook verlaagd van 115 procent naar 100 procent. Bovendien wordt de AP-ratio op zijn E-vaardigheid verlaagd van 50 procent naar 40 procent.

Reden voor Nerfs

De komende nerfs voor Twisted Fate zijn geen verrassing voor reguliere League-spelers. Op de middelste rijstrook heeft Twisted Fate momenteel een winstpercentage van 51,91 procent in de Emerald+ rangen, volgens U.GG. Hij is echter niet de best presterende kampioen in deze rol. Verrassend genoeg domineert Twisted Fate in de bovenste rij en heeft AD rollen, waardoor hij misschien wel de sterkste keuze in de huidige patch is.

Andere wijzigingen in patch 14.4

Patch 14.4 brengt een reeks veranderingen met zich mee voor League of Legends. Naast de Twisted Fate nerfs zullen andere kampioenen zoals Lulu, Aurelion Sol, Renekton en Volibear zowel buffs als nerfs ontvangen. Verschillende items en systemen, met name ondersteuningsitems, zullen ook kleine aanpassingen ondergaan.

Impact op de solowachtrij

De komende veranderingen in Patch 14.4 zullen naar verwachting een aanzienlijke impact hebben op de solo-wachtrij. Spelers krijgen de kans om deze veranderingen te ervaren wanneer de update op donderdag 22 februari wordt uitgebracht.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries

Laatste nieuws

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame
2024-04-10

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame

Nieuws