Ranglijst van de beste eSports-bookmakers met Rapid Transfer

Rapid Transfer is een betaalmethode die wordt aangeboden door Skrill. Gebruikers hebben echter geen Skrill-account nodig. Net als een e-wallet stuurt het geld van een bankrekening zonder de website van de handelaar te verlaten. Omdat het een onafhankelijk netwerk heeft van dat van de bank, zijn de transacties sneller dan overboekingen.

Rapid Transfer kan worden gebruikt voor allerlei soorten online betalingen, waaronder winkelen en het boeken van diensten. Met een snelle doorlooptijd en avant-garde bescherming is het nu een grote hit bij eSports-spelers.

Ranglijst van de beste eSports-bookmakers met Rapid Transfer
Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Na een grondige evaluatie van talloze goksites, hebben we een lijst samengesteld met 10 van de beste Rapid Transfer-bookmakers. Als je geweldige bonussen wilt krijgen en gokken zonder angst voor internetfraude, volg dan ons advies op en kies een van de vermelde sites.

Over snelle overdracht

Nieuwe innovatieve betaalmethoden hebben terrein gewonnen bij online bookmakers en Rapid Transfer is niet achtergebleven. Rapid Transfer werd op 8 september 2016 gelanceerd door Paysafe Holdings UK Limited. De betalingsmethode is beschikbaar bij meer dan 170 Europese banken en meer dan 3000 andere banken over de hele wereld en is toegepast op een breed scala aan goksites.

Het is populair in het VK, Italië, België, Portugal, Estland, Duitsland, Zweden, Nederland, Spanje, Oostenrijk, Frankrijk, Bulgarije, Polen, Denemarken, Griekenland, Hongarije, Letland, Finland en Noorwegen. Rapid Transfer ondersteunt meerdere valuta's van EUR, GBP, HUF, SEK, PLN, BGN, NOK en BKK.

Is Rapid Transfer populair bij bookmakers?

Transacties met Rapid Transfer zijn veilig en beveiligd, waardoor ze een go-to-optie zijn voor eSports-fans. Bovendien zijn ze direct en dragen ze een magere lading. Het mooie van wedden bij Rapid Transfer Bookmakers is dat spelers bankrekeningen kunnen gebruiken, zelfs in gebieden waar het banksysteem alle vormen van gokken beperkt.

Duitse spelers kunnen zich bijvoorbeeld aanmelden bij Rapid Transfer-bookies om hun weddenschappen zonder problemen van hun bankrekeningen te storten. Hetzelfde geldt voor Noorwegen, waar wedden grotendeels verboden is. Een groeiend aantal eSports goksites accepteer Rapid Transfer-betalingen. Deze platforms verschillen in kwaliteit en elke wedder moet een weloverwogen keuze maken om online oplichting te voorkomen.

Rapid Transfer gebruiken bij online bookmakers

Bij het financieren van weddenschappen voor Rapid Transfer eSports hoeven spelers hun bankgegevens niet te delen met de bookmaker. Ze kunnen geld toevoegen aan hun wedaccounts en winsten opnemen op desktopcomputers of smartphones.

Skrill, dat Rapid Transfer mogelijk maakt, heeft twee native apps voor Android- en iOS-apparaten die gratis kunnen worden gedownload in respectievelijk Google Play Store en App Store.

Hoe een storting te doen met Rapid Transfer

De meeste Rapid Transfer bookmakers vereisen een minimale storting van €10 of een gelijkwaardige valuta. Voor alle stortingen geldt een toeslag van 1%. Gokkers hoeven niet hun bankrekeningnummer in te voeren, maar hun gebruikers-ID en wachtwoord voor Rapid Transfer. Het mooie van het gebruik van Rapid Transfer als een stortingsmethode: is eenvoud. Het gaat als volgt:

 • Kies een weddenschap en klik op 'Spelen' bij een online bookmaker
 • Selecteer Rapid Transfer als financieringsbron of stortingsmethode
 • Voer het bedrag in dat u wilt overboeken en klik op volgende
 • Kies een financiële instelling waar u een Rapid Transfer-account hebt geregistreerd
 • log in op de e-banking gateway op een nieuwe pagina en
 • Dien de benodigde authenticatiefuncties in en controleer het nieuwe saldo

De beveiligingsprocedure is voor elke bank anders. Sommige banken sturen een sms-code, terwijl andere Google-prompts gebruiken. Het geld moet binnen enkele minuten op het eSports-account worden weergegeven en kan worden gebruikt voor weddenschappen.

Hoe een opname te doen met Rapid Transfer

Rapid Transfer is een van de beste manieren om winsten op te nemen naar een bankrekening die onder normale omstandigheden niet voor gokken kan worden gebruikt. Dit is een groot pluspunt voor spelers uit landen waar wedden ten strengste verboden is. Het opnameproces is als volgt:

 • Log in op de Rapid Transfer eSports-wedsite
 • Zoek naar het pictogram Opnemen en klik erop
 • Selecteer Snelle overdracht
 • Voer het geldbedrag in dat u wilt opnemen, rekening houdend met de opnamelimiet
 • Voer het wachtwoord en de gebruikersnaam voor uw Rapid Transfer in

Dat is alles wat nodig is om uit te betalen bij een Rapid Transfer bookmaker. De overstaptijd is bijna direct. De bookmaker zal hoogstwaarschijnlijk 1% van het overgemaakte bedrag betalen. Rapid Transfer brengt echter geen kosten in rekening bij de ontvanger.

Spelers uit landen waar Rapid Transfer niet wordt ondersteund, kunnen nog steeds wedden en uitbetalingen aanvragen via alternatieve betalingsmethoden. Veel Rapid Transfer bookies ondersteunen ook Trustly, Zimpler, PayPal, Skrill, Bitcoin, MasterCard, Visa en Interac opnames.

Voors en tegens met snelle overdracht

Gokkers kiezen voor Rapid Transfer vanwege het gemak en het ultrasnelle betalingsproces. Ten eerste hoeven klanten zich niet druk te maken over het inloggen bij de bank. Dat betekent dat ze aan de slag kunnen met eSport-weddenschappen zodra ze hun bankroll hebben opgeladen.

In tegenstelling tot sommige stortingsmethoden waarbij gokkers moeten inloggen op de site van de provider, levert Rapid Transfer alles op één enkel webplatform. De voor- en nadelen van deze betaalmethode kunnen als volgt worden samengevat:

Pluspunten

 • Geavanceerde bescherming tegen fraude
 • Snelle overschrijvingen
 • Staat bankoverschrijvingen toe vanuit elk land

nadelen

 • Brengt de afzender een vergoeding van 1% in rekening

Proces voor het openen van een Rapid Transfer-account

Om betalingen te doen met Rapid Transfer, moet men online bankgegevens verstrekken. Vanzelfsprekend is een bankrekening verplicht als iemand wil wedden met Rapid Transfer.

Ook moet men de wettelijke meerderjarigheid in het land van verblijf hebben bereikt. Om authenticatieproblemen te voorkomen, is het van cruciaal belang dat klanten dezelfde naam gebruiken als die op hun bankrekening staat. Dit zijn de vereiste referenties:

 • Naam
 • bankrekeningnummer
 • Beveiligingscode
 • E-mailadres
 • Telefoonnummer
 • Land van verblijf

Er is geen accountaanmelding (of mobiele APK)-download nodig om Rapid Transfer te gaan gebruiken. Bankgegevens spelen pas een rol bij het doen van een betaling. Dit is een ideale oplossing voor gokkers die geld willen storten bij online bookmakers zonder een e-wallet of een aparte rekening op te waarderen. De meeste mensen die Rapid Transfer willen gebruiken, willen zich misschien registreren bij Skrill in de onderstaande stappen.

 • Bezoek de officiële Skrill-pagina
 • Navigeer naar de knop Registreren helemaal rechts in de hoek
 • Vul uw voornaam en achternaam in
 • Vermeld uw woonland
 • Specificeer uw voorkeursvaluta
 • Voeg een e-mailadres toe en klik op de knop registreren

Klantenondersteuningsopties voor Rapid Transfer

Rapid transfer biedt verschillende klantenservice opties zoals:

 • Telefoon nummer
 • Live chat
 • Veelgestelde vragen
 • E-mail

Het gedeelte Veelgestelde vragen biedt snelle antwoorden op mislukte transacties, accountverificatie, inlogproblemen, enz. De livechat, met een virtuele assistent, Sofia, is 24/7 beschikbaar. Voor dringende zaken is het telefoonnummer efficiënter. Lokale of internationale beltarieven kunnen van toepassing zijn. Als alternatief kunnen klanten een bericht achterlaten op de speciale Contact-knop om de ondersteuning via e-mail te bereiken.

Het is mogelijk om de voortgang van een ingediende claim te volgen, hoewel het antwoord mogelijk niet onmiddellijk is. Klanten hebben geen Skrill-account nodig om toegang te krijgen tot deze klantenservice-opties.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries