Overwatch-weddenschappen: een handige beginnershandleiding

Overwatch League

2023-01-05

Ethan Tremblay

Online esports-weddenschappen hebben behoorlijk wat uitdagingen. Het kan moeilijk zijn om Overwatch-weddenschappen te definiëren, met de vele operators en iedereen die de triggerpoints in verschillende spelmodi en mogelijkheden moet begrijpen.

Overwatch-weddenschappen: een handige beginnershandleiding

Zelfs met dit alles in gedachten, blijft wedden op Overwatch moeilijk. Het is een ingewikkeld spel waarin het vaak moeilijk is om de beste manier van handelen te bepalen vanwege het enorme aantal variabelen dat in het spel is. 

Hier komen we in beeld. Dit is onze professionele gids voor online weddenschappen van Overwatch en enkele ideeën en tactieken om dit effectief te doen. Lees voordat je je eerste Overwatch-weddenschap plaatst alles wat je moet weten.

Wat is Overwatch?

Overwatch is de creatie van Blizzard Entertainment, een wereldberoemde game-ontwikkelaar. De game combineert aspecten van MOBA's zoals Dota en League of Legends met traditionele first-person shooter-games. Overwatch is een interessante esports om naar te kijken, wat een van de factoren is waarom de titel prominent aanwezig is bij esports-weddenschappen.

Blizzard heeft op 4 oktober 2022 het vervolg op Overwatch uitgebracht. Overwatch 2 bevatte verschillende nieuwe functies en updates en enkele nieuwe helden. Net als CS: GO-weddenschappen, heeft Overwatch 2 aanzienlijke verschuivingen in teamsamenstelling tijdens wedstrijden, waardoor het een uitstekende kandidaat is voor live weddenschappen. Overwatch 2 is een potentiële goudmijn voor waardegokkers die bekend zijn met het spel en de teams en kunnen voorspellen wat er gaat gebeuren.

Wedstrijden die voorheen 6v6 waren, zijn nu 5v5, waardoor de prestaties van individuele spelers aanzienlijk belangrijker worden. Andere opmerkelijke updates en toevoegingen zijn zes nieuwe kaarten, waaronder New Queen Street, Colosseo, Circuit Royal Esperança, Midtown en Parasoa. Sommige van deze kaarten bevatten de nieuwe "Push-spelmodus". Overwatch 2 heeft nu een ping-mechanisme vergelijkbaar met Apex Legends.

Is Overwatch het waard om op te wedden?

Er is nog enige twijfel of OW2 de uitbreiding van zal stimuleren Overwatch online wedden. Desalniettemin, met de release van Overwatch 2 als een gratis te spelen optie, lijkt het logisch om te verwachten dat het spelersbestand van de game aanzienlijk zal uitbreiden. Het succes van een game in esports kan worden teruggevoerd op het toenemende profiel in de gaminggemeenschap.

Overwatch is altijd een meedogenloze game geweest voor slechte prestaties. Aangezien Overwatch 2-competities worden gespeeld op een 5v5-basis in plaats van een 6v6-basis, kunnen de kleinste veranderingen een enorme impact hebben op de uitkomst van een wedstrijd. Dit veroorzaakt meer dan typische schommelingen in de spelresultaten van Overwatch, maar favorieten lijken nog steeds de overhand te hebben in de meeste series. Maar gezien de bovenstaande factoren zijn verstoringen nog steeds waarschijnlijk. Het is vooral waar in de Overwatch League, waar teamroosters meestal groter zijn.

Stapsgewijze handleiding over wedden op Overwatch

We houden dit deel kort. In vijf eenvoudige stappen, hier is hoe te wedden op Overwatch:

  1. Kies een betrouwbaar en veilig eSportsbook met online weddenschappen van Overwatch.
  2. Zodra je een goksite van Overwatch hebt gekozen, ga je naar de aanmeldingspagina en geef je de vereiste informatie op. Vergeet niet dat u later iets moet verifiëren en goedkeuren, dus gebruik uw feitelijke informatie.
  3. De volgende stap is het lokaliseren van de wedstrijd of wedstrijden waarop u wilt wedden. Aangezien je graag weddenschappen plaatst op Overwatch, wil je misschien naar de OWL (Overwatch League) gokmarkt gaan.
  4. Volg niet alleen je instinct na het ontdekken van een match die veelbelovend klinkt. Leer zoveel mogelijk over de statistieken, het team en eventuele wijzigingen in de opstelling of aanpassingen die de groep zou kunnen maken. Door zoveel mogelijk informatie over beide teams te vinden, kunt u een beter onderbouwde keuze maken.
  5. Als je eenmaal hebt besloten, beoordeel je het risico en stort je wat geld. U kunt het betalingsscherm openen door de stortingsknop (of iets dergelijks) te selecteren. Kies je favoriete betalingsoptie, voer het gewenste betalingsbedrag in en ga verder met de vereiste autorisatie.
  6. De laatste fase van online wedden op Overwatch is eenvoudig. Keer terug naar de wedstrijd die je in stap twee hebt geselecteerd, kies je favoriete type weddenschap, stel je inzet in en klik op "Plaats weddenschap" of iets dergelijks. Nu hoef je alleen maar te kijken of je weddenschap uitkomt.

Gebruikelijke Overwatch-weddenschappen

Je kan maak verschillende weddenschappen op Overwatch-wedstrijden en -toernooien. De beste goksites van Overwatch bieden de volgende soorten weddenschappen:

Toernooi Winnaar

Een dergelijke weddenschap, ook wel "outright" genoemd, wordt geplaatst op de uiteindelijke kampioen van een wedstrijd. Het vereist een goed beoordelingsvermogen en begrip van de relatieve sterke en zwakke punten van concurrerende teams. Het is echter een vrij eenvoudige weddenschap om te plaatsen.

Wedstrijd winnaar

Nogmaals, dit is een vrij eenvoudige weddenschap. Het enige dat u hoeft te doen, is kiezen welke kant een individuele wedstrijd zal winnen. Nogmaals, ondanks het schijnbare gemak van deze weddenschap, is een solide vertrouwdheid met de sterke punten en de recente vorm van elk team noodzakelijk. U kunt meerdere van deze weddenschappen plaatsen op één wedstrookje. Deze strategie, ook wel 'accumulator' of 'parlay' genoemd, is ideaal om in te zetten op toernooifavorieten in de vroege ronde en is beschikbaar op de meeste goksites van Overwatch.

Kaart winnaar

Overwatch-wedstrijden kunnen worden onderverdeeld in kaarten. Hier zet u in op de kant waarvan u denkt dat deze een bepaalde kaart zal winnen. U kunt ook wedden op hoeveel kaarten u denkt dat een partij zal winnen in een matchup. Een andere manier om het aantal gewonnen kaarten in een wedstrijd in te zetten, is door te gokken op de kaarthandicapmarkten.

Totaal kaarten

Dit is een weddenschap op hoeveel kaarten een team in totaal zal winnen. Het is niet anders dan wedden op het totale aantal doelpunten in een voetbal- of ijshockeywedstrijd.

Live wedden

Live wedden, ook wel in-play wedden genoemd, is een reactief weddenschap populair in competitieve videogames zoals Overwatch. Wedden op dit niveau vereist niet alleen uitgebreide bekendheid met Overwatch, maar ook snel en behendig redeneren. Het zou het beste zijn als je dit een kans zou geven als je wat meer oefening hebt gekregen met online weddenschappen van Overwatch onder je riem. Als dit de weddenschap is die u wilt plaatsen, moet u op zoek gaan naar goksites van Overwatch die deze aanbieden.

Tips voor een effectieve Overwatch-weddenschapsstrategie

Bij het ontwikkelen van een winnende strategie voor online wedden op Overwatch, kunt u dezelfde ideeën volgen voor traditionele sportweddenschappen. In veel opzichten is wedden in Overwatch vergelijkbaar met andere teamsporten. Hier zijn een paar eenvoudige technieken die u kunt toepassen om een winnende Overwatch esports-weddenschapsstrategie te ontwikkelen.

Weet hoe helden werken

Overwatch is een first-person shooter waarin teams van spelers de rollen van verschillende helden op zich nemen. Elke held heeft zijn eigen sterke en zwakke punten, en het begrijpen van de voor- en nadelen van elk van deze personages is een van de meest cruciale componenten bij Overwatch-weddenschappen. Het bestuderen van de karaktercomposities is de belangrijkste les als je wilt weten hoe je moet wedden op Overwatch.

Deze helden zijn gemaakt om in bepaalde situaties tegen specifieke helden te worden gebruikt. Je hebt de overhand in pregame-strategie en weddenschapsbeslissingen als je weet naar welke tellers je moet zoeken. Aangezien het invoeren van een Overwatch-livewedstream zonder bekendheid met de helden een van de slechtste ideeën is die we ooit hebben gehoord, heeft het voorrang in onze Overwatch-weddenschapsgids.

Bovendien mogen spelers tijdens het spel op elk moment van held wisselen, dus houd in de gaten wie er speelt en wie mogelijk jouw ticket is voor een Overwatch-handicap-wedtip. Eén aanpassing kan de voorwaarden van uw weddenschap drastisch beïnvloeden, dus let op mogelijke uitbetalingskansen als uw wedstrookje een slechte wending neemt.

Doe je huiswerk over de spelers en teams

Succesvolle gokkers erkennen dat informatie de sleutel tot hun succes is. Als u goede beslissingen wilt kunnen nemen met betrekking tot wedden op Overwatch, moet u op de hoogte blijven van alle huidige ontwikkelingen in het Overwatch-universum. Zelfs relatief triviale geruchten kunnen soms waardevol zijn. U kunt ook onderzoek doen met behulp van bronnen zoals een Reddit-bericht over Overwatch-weddenschappen.

Probeer het spel zelf

Het spelen van Overwatch kan belangrijke inzichten in het spel opleveren, net zoals voetbal je kan helpen beter te begrijpen hoe je met succes kunt wedden. Op deze manier kun je inzicht krijgen in de capaciteiten van de speelbare personages. Het kan je ook laten zien hoe elitespelers zich in bepaalde scenario's gedragen.

Laatste gedachten

Wedden op Overwatch kan erg leuk zijn. Als u de tijd en moeite steekt om goed geïnformeerde weddenschappen te plaatsen, zijn er veel potentiële uitbetalingen beschikbaar. Als je gaat wedden op Overwatch, moet je veel weten over het spel en hoe je het moet spelen, net als bij elke andere weddenschap.

Maak uzelf bovendien vertrouwd met de vele mogelijke weddenschappen voor een Overwatch-game of -toernooi. Om te slagen in Overwatch-weddenschappen, moet u weten wat er in de gemeenschap gebeurt en een systeem hebben om uw geld te controleren. U zult waarschijnlijk enig succes hebben bij Overwatch-weddenschappen als u deze deskundige gids volgt.

Laatste nieuws

De basisprincipes van Fortnite-weddenschappen
2023-03-30

De basisprincipes van Fortnite-weddenschappen

Nieuws