Nieuws

February 13, 2024

Vier liefde en Pokémon tijdens het Carnival of Love in Pokémon Go

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter

Het Carnival of Love is gearriveerd in Pokémon Go en brengt een levendig feest vol liefde en Pokémon met zich mee. Van 13 tot 15 februari om 20.00 uur lokale tijd kunnen spelers bepaalde opvallende en roze Pokémon vaker tegenkomen.

Vier liefde en Pokémon tijdens het Carnival of Love in Pokémon Go

Spannende Pokémon-ontmoetingen

Tijdens het Carnival of Love-evenement zullen Pokémon zoals Oricorio, Luvdisc, Flabébé en Quaxly vaker verschijnen. Trainers hebben misschien zelfs de kans om een ​​Shiny Oricorio tegen te komen als ze geluk hebben. Bovendien heeft Furfrou toegang tot zijn Heart Trim, en is er een grotere kans om Candy XL te krijgen als je met je Buddy Pokémon loopt.

Nieuw getimed onderzoek en bonussen

Om het Carnaval van de Liefde optimaal te benutten, moeten trainers zich ook concentreren op de verschillende beschikbare onderzoeksmogelijkheden. Een opmerkelijke toevoeging is het betaalde Timed Research-ticket, dat $ 1 kost en rond Spinda als thema heeft. Dit zet de trend van Niantic voort om betaald onderzoek op te nemen in hun evenementen.

Verzameluitdaging en Elite Raid

Als onderdeel van het evenement kunnen trainers deelnemen aan een nieuwe Verzameluitdaging, waarbij ze specifieke taken kunnen voltooien om beloningen te verdienen. Er zijn ook speciale bonussen om van te genieten, evenals een nieuwe Elite Raid met het debuut van de legendarische Enamorus in zijn geïncarneerde vorm.

Conclusie

Het Pokémon Go Carnival of Love is een tijd om liefde en Pokémon te vieren. Met meer Pokémon-ontmoetingen, nieuw getimed onderzoek en spannende bonussen hebben trainers genoeg inhoud om van te genieten. Zorg ervoor dat je deelneemt aan de verschillende beschikbare onderzoeksmogelijkheden en mis de Collection Challenge en Elite Raid niet. Dit evenement is het laatste evenement vóór de Go Tour: Sinnoh-festiviteiten, dus maak er het beste van voordat het eindigt. Veel jachtplezier, trainers!

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena
2024-06-04

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena

Nieuws