Nieuws

February 13, 2024

Vang de geïncarneerde vorm van Enamorus in Pokémon Go: Shiny release binnenkort!

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Invoering

Als het gaat om het vangen van Pokémon in Pokémon Go, is er niets beters dan op zoek te gaan naar een Shiny-vorm en deze aan je verzameling toe te voegen. Maar niet elke Pokémon in de mobiele game heeft een Shiny-vorm, en je vraagt ​​je misschien af ​​of je er een kunt vangen voor Enamorus Incarnate Forme.

Vang de geïncarneerde vorm van Enamorus in Pokémon Go: Shiny release binnenkort!

Enamorus Incarnate Forme's glanzende versie

Enamorus Incarnate Forme zal verschijnen tijdens het Carnival of Love-evenement in Pokémon Go. Tijdens dit evenement is er echter geen Shiny-formulier beschikbaar. Spelers die het proberen uit te dagen tijdens de beperkte Elite Raid-gevechten krijgen geen kans om een ​​Shiny-versie te vangen. Niantic, de ontwikkelaar van Pokémon Go, stelt de release van de Shiny-vorm van een Pokémon doorgaans een jaar of twee uit, soms zelfs langer. Enamorus Incarnate Forme zal naar verwachting in een toekomstig evenement een glanzende release krijgen.

De uitzondering voor Raid Pokémon

Terwijl de meeste Pokémon moeten wachten tot hun Shiny-vorm wordt vrijgegeven, hebben sommige speciale raid-Pokémon, zoals Hisuian Decidueye, op dezelfde dag een Shiny-release gehad. Helaas kon Enamorus Incarnate Forme deze uitzondering niet omzeilen. Het is waarschijnlijk dat de Shiny-versie van Enamorus wordt uitgebracht de volgende keer dat deze in raids verschijnt, met name in de standaard vijfsterrenontmoetingen.

Enamorus geïncarneerde vorm vangen

Als je Enamorus, een krachtig glazen kanon van het Fairy-type, aan je team wilt toevoegen, is het Carnival of Love-evenement het moment om dat te doen. Je hebt een beperkte tijd om hem te vangen in Elite Raids. Als je echter liever wacht tot het op grotere schaal beschikbaar wordt, zou het moeten verschijnen in vijfsterrenraids in Pokémon Go. Net als bij andere Elite Raid Pokémon zoals Regidrago en Regieleki, wordt niet verwacht dat de Shiny-versie van Enamorus tijdens deze tweede ronde van raids wordt uitgebracht. Het is waarschijnlijk dat de Shiny-versie van Enamorus in de toekomst naast een uniek evenement zal verschijnen.

Conclusie

Samenvattend: Enamorus Incarnate Forme heeft geen Shiny-versie beschikbaar tijdens het Carnival of Love-evenement in Pokémon Go. Spelers zullen moeten wachten tot een toekomstig evenement de glanzende vorm krijgt. Als je Enamorus aan je team wilt toevoegen, zorg er dan voor dat je deelneemt aan de Elite Raids tijdens het Carnival of Love-evenement of wacht tot de release wordt uitgebracht in vijfsterrenraids.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries

Laatste nieuws

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame
2024-04-10

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame

Nieuws