Nieuws

February 16, 2024

Spacial Rend vs. Roar of Time: Pokémon Go-avontuureffecten vergeleken

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Of je deze bewegingen nu hebt geleerd uit eerdere Pokémon-spellen of ermee kennis hebt gemaakt in Pokémon Go dankzij hun Go Tour: Adventure Effects, Spacial Rend en Roar of Time zijn krachtige hulpmiddelen voor legendarische Pokémon. Maar welke zet moet je kiezen als je de optie krijgt?

Spacial Rend vs. Roar of Time: Pokémon Go-avontuureffecten vergeleken

Spacial Ren vs. Roar of Time: Pokémon Go Adventure-effecten vergeleken en uitgelegd

Ruimtelijke scheur:

  • Kosten: 5.000 Stardust en vijf Palkia Candy
  • Effect: Vervormt de ruimte gedurende 10 minuten om het ontmoetingsgebied voor wilde Pokémon te vergroten.
  • Trainergevecht: 95 Power Dragon-type opgeladen aanval
  • Gym- en raid-gevechten: 160 Power Dragon-type opgeladen aanval

Gebrul van de tijd:

  • Kosten: 5.000 Stardust en vijf Dialga Candy
  • Effect: Vervormt de tijd gedurende zes minuten, waardoor spelers timers kunnen pauzeren voor items als Incense, Daily Adventure Incense, Lucky Eggs en Star Pieces. Kan twee uur per keer worden gestapeld, tot 24 uur, met meer Stardust en Dialga Candy.
  • Trainergevecht: 150 Power Dragon-type opgeladen aanval
  • Gym- en raid-gevechten: 160 Power Dragon-type opgeladen aanval

Hoewel Spacial Rend en Roar of Time exclusieve aanvallen zijn die alleen bekend zijn bij respectievelijk Palkia en Dialga, hoef je jezelf niet te beperken tot slechts één aanval, tenminste als het gaat om het hebben van een Pokémon die ze kent.

Hier zijn de basisverschillen tussen de twee direct vergeleken, zodat u precies weet waar u aan begint. Onthoud dat je, tenminste tijdens Go Tour: Sinnoh, bijna een ontmoeting kunt garanderen met een Origin Forme Dialga of Origin Forme Palkia die zijn kenmerkende zet kent als je het juiste pad kiest voor het Special Research van het evenement.

Is Spacial Rend beter in Pokémon Go?

Spacial Rend is de zet die je moet kiezen als je het meeste uit ontmoetingsspecifieke evenementen wilt halen of iets als Shiny Hunting wilt doen.

Een groter ontmoetingsbereik is in meer algemene termen nuttig omdat je hierdoor meer Pokémon kunt vinden zonder dat je zo hard hoeft te werken. Voor evenementen zoals Community Day kun je hierdoor meer ontmoetingen krijgen tijdens het beperkte tijdsbestek terwijl je Poké Balls spamt - en dat maakt het ook waarschijnlijker dat je een Shiny zult vinden, omdat je meer unieke ontmoetingen zult meemaken. Het kan ook verlichting bieden voor plattelandsspelers die moeite hebben om ontmoetingen te vinden in bepaalde gebieden rond waar ze wonen.

In de strijd geeft Palkia's Dragon/Water-typering hem een ​​voorsprong op Dialga als het gaat om bruikbaarheid in type-matchups, maar Spacial Rend richt minder schade aan dan Roar of Time. Dat is een afweging waarmee je te maken zult moeten krijgen bij het maken van een moveset, omdat je door de schadedowngrade van zoiets als Draco Meteor meer druk op schilden kunt uitoefenen.

Is Roar of Time beter in Pokémon Go

Roar of Time is het ultieme slijpgereedschap als je goed kunt plannen wanneer je items als Lucky Eggs en Incense moet gebruiken om de XP of Stardust die je krijgt een boost te geven. Als je de zaken goed timet, kun je je Lucky Egg-evolutie-extravaganza's of Stardust-grinds met twee uur per keer verlengen, waardoor het gemakkelijker dan ooit wordt om dingen gedaan te krijgen zonder meerdere items te gebruiken.

Dit is ook een geweldige kans om Daily Adventure Incense eenvoudig uit te breiden, zodat je op zoek kunt gaan naar zeldzame ontmoetingen in het dagelijkse mechanisme. Als je er niet in bent geslaagd de Galarian Articuno, Galarian Zapdos of Galarian Moltres te vangen, kan dit avontureneffect je nieuwe beste vriend worden als je ze blijft opsporen.

Dialga is misschien wat meer situationeel in gevechten, maar Roar of Time is een upgrade voor elke moveset waaraan je het Dragon/Steel-type kunt toewijzen. Het slaat een gat in vrijwel alles wat je ervoor zet terwijl je tank ertegenaan slaat.

Uitspraak

Spacial Rend is beter als je op zoek bent naar meer ontmoetingen en Roar of Time biedt meer nut als je klaar bent om XP te verdienen of wilt profiteren van items als Incense. Ze bieden vergelijkbare voordelen in de strijd, dus je beslissing kan volledig gebaseerd zijn op de avontureneffecten of op welk Dragon-type Legendary je voorkeur heeft.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
ThunderPick
Bonus $ 2.000

Laatste nieuws

Meer dan 100 spelers strijden in TFT Set 11's eerste EMEA Golden Spatula Cup
2024-04-25

Meer dan 100 spelers strijden in TFT Set 11's eerste EMEA Golden Spatula Cup

Nieuws