Nieuws

February 14, 2024

Ontdek de geheimen van de Pokémon Scarlet en Violet DLC

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter

De Pokémon Scarlet en Violet DLC lieten ons kennismaken met Blueberry Academy in Unova, waar de BB Elite Four zich bevindt. Onder deze elitestudenten zijn er connecties met eerdere personages en een mogelijke link met Legends: Arceus.

Ontdek de geheimen van de Pokémon Scarlet en Violet DLC

De BB Elite Four

De BB Elite Four op Blueberry Academy bestaat uit vier nieuwe DLC-personages: Crispin, Amarys, Drayton en Lacey. Deze studenten zijn de sterksten van de academie, op Kieran na, de regerend kampioen.

Verbindingen met eerdere karakters

Hoewel de DLC-personages nieuw zijn in de franchise, hebben sommige banden met personages uit eerdere games. Drayton is bijvoorbeeld de kleinzoon van Gen V's Gym Leader, Drayden, wat blijkt uit hun vergelijkbare namen en gedeelde voorkeur voor Dragon Pokémon.

Lacey daarentegen heeft twee connecties die misschien niet meteen duidelijk zijn. Dialoog in de DLC bevestigt dat Lacey de dochter is van Clay, een van de Unova Gym Leaders, en dat ze allebei Excadrill als hun beste Pokémon hebben.

Verbinding met legendes: Arceus

Lacey's connectie met Clay verbindt haar ook met een personage in Legends: Arceus genaamd Lian. Hoewel het niet expliciet wordt vermeld, suggereert de gelijkenis tussen Clay en Lian een mogelijke verre relatieve relatie. Hun soortgelijke kapsels en hoeden kunnen niet louter toeval zijn. Deze connectie impliceert dat Lian de voorouder van zowel Clay als Lacey zou kunnen zijn.

Als dit waar is, zou Lacey een afstammeling zijn van de Pearl Clan, waartoe Lian behoorde terwijl hij voor de nobele Kleavor zorgde. Interessant is dat Lacey's parelroze vest en haar een subtiele hint kunnen zijn geweest naar haar connectie met de Pearl Clan en Legends: Arceus.

Perrins verbinding

Perrin, een ander personage uit de Scarlet en Violet DLC, heeft ook een connectie met Legends: Arceus. Perrin lijkt sterk op Adaman, de leider van de Diamond Clan. Hun aparte haarkleur en ogen lijken opvallend veel op elkaar, zoals spelers opmerkten toen Perrin voor het eerst werd onthuld in een trailer voor de DLC.

Toekomstige verbindingen

De connecties tussen Lacey en Perrin met Legends: Arceus suggereren dat we mogelijk meer personages zullen zien met geheime banden met de game naarmate de franchise zich blijft uitbreiden. Houd toekomstige updates en DLC-releases in de gaten!

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena
2024-06-04

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena

Nieuws