Nieuws

February 15, 2024

Maximaliseer je gameplay in Pokémon Go Tour: Sinnoh met Diamond of Pearl

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter

Invoering

Nu Pokémon Go Tour: Sinnoh tot eind februari de line-up van het evenement domineert, geeft Niantic spelers een vroege keuze om versie-exclusieve bonussen vast te leggen op basis van Diamond en Pearl. Deze beslissing heeft een directe invloed op je gameplay, dus je wilt de juiste beslissing nemen.

Maximaliseer je gameplay in Pokémon Go Tour: Sinnoh met Diamond of Pearl

Go Tour 2024: Weg naar speciaal onderzoek van Sinnoh

De Pokémon Go Tour 2024: Road to Sinnoh Special Research is beschikbaar van 15 tot 25 februari en biedt beloningen aan alle spelers als onderdeel van de Go Tour: Sinnoh-viering. Afhankelijk van of je het Diamond- of Pearl-pad selecteert, zal je gameplay tijdens Go Tour: Sinnoh – Global enorm verschillen als het gaat om het optimaal benutten van Dialga en Palkia.

Mondiaal evenement

Elke speler heeft van 15 tot 25 februari toegang tot het Go Tour 2024: Road to Sinnoh Special Research, dat samenvalt met de volledige looptijd van Go Tour: Sinnoh en het Road to Sinnoh mini-evenement tussen de twee versies. Desondanks zal de belangrijkste inhoud Go Tour: Sinnoh – Global pas op 24 en 25 februari van kracht worden.

Tijdens het wereldwijde evenement krijg je, afhankelijk van of je de Diamond- of Pearl-versie kiest, een andere garantie voor je Dialga- en Palkia-raids, evenals een langere duur voor de nieuwe Adventure Effects die zijn toegevoegd om samen te vallen met het debuut van Origin Forme Dialga of Origin Forme Palkia.

Diamant of parel?

Er is geen goed of fout antwoord als het gaat om het kiezen tussen de Diamond- of Pearl-versies. De beloningen en bonussen voor elk zijn als volgt:

 • Exclusieve diamanten:
  • Dialga vastgelegd tijdens Go Tour: Sinnoh kent gegarandeerd Roar of Time
  • De duur van het avontuureffect voor Roar of Time is verdubbeld
  • Dialga Candy beschikbaar in Special Research-beloningen
 • Exclusief voor parels:
  • Palkia vastgelegd tijdens Go Tour: Sinnoh kent gegarandeerd Spacial Rend
  • De duur van het avontuureffect voor Spacial Rende wordt verdubbeld
  • Palkia Candy beschikbaar in Special Research-beloningen

Je krijgt de normale Special Research-taken en -beloningen die bij deze bonussen horen, wat de enige exclusieve inhoud in Go Tour dit jaar is.

Conclusie

Kies verstandig tussen de Diamond- en Pearl-versies om je gameplay-ervaring tijdens Pokémon Go Tour: Sinnoh te maximaliseren. Overweeg de exclusieve bonussen en beloningen die elke versie biedt en neem de beslissing die bij jouw speelstijl en doelen past. Geniet van het avontuur!

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena
2024-06-04

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena

Nieuws