Nieuws

October 27, 2023

Maak je klaar voor de GranBlue Fantasy versus Rising-bèta

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

De online bètaversie van GranBlue Fantasy Versus Rising is een kans voor spelers om de nieuwe wijzigingen aan de personages uit te testen en vooruit te lopen op de releasedatum van Granblue Fantasy Versus Rising. Dit is wat we weten over de bèta en hoe je tijdens deze proefperiode al vroeg toegang kunt krijgen tot de game.

Maak je klaar voor de GranBlue Fantasy versus Rising-bèta

Tweede bèta komt voor GranBlue Fantasy Versus Rising

GranBlue Fantasy Versus Rising komt dichter bij de releasedatum eind november. Spelers hoeven echter niet tot die tijd te wachten om het spel te spelen. De tweede bètaperiode begint binnenkort, met uitgebreidere speelopties.

De tweede bèta voor GranBlue Fantasy Versus Rising vindt plaats van 9 tot 12 november. Deze keer zal de bèta breder zijn en zelfs crossplay bevatten. Spelers kunnen de game testen op PlayStation 4 en 5, maar ook op Steam. Er worden 26 personages ontgrendeld, waardoor spelers een groter deel van de cast kunnen uitproberen.

Naast online wedstrijden hebben spelers ook toegang tot de trainingsmodus en de minigames in Grand Bruise Legends. Deze laatste bèta biedt een geweldige kans om vertrouwd te raken met de personages voordat de volledige release plaatsvindt.

Eerste GranBlue Fantasy versus Rising online bèta

De eerste online bètaversie van GranBlue Fantasy Versus Rising was een gesloten bèta, waarbij de pre-registratie in juni op de officiële site werd geopend. De bèta vond plaats van 28 tot 30 juli en gaf spelers de kans om de nieuwe titel uit te proberen.

Als je wilt zien hoe de game zich verhoudt tot gameplay op professioneel niveau: er zijn al toernooien geweest waarin professionele spelers deelnamen aan de open bètaversie. Deze toernooien bieden een kijkje in de balans van het spel voor competitieve gameplay.

Er wordt lang naar uitgekeken naar GranBlue Fantasy Versus Rising als vervolg op een van de beste anime-vechtgames. Met Arc System Works aan het roer kunnen we weer een fantastische titel in de serie verwachten.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
ThunderPick
Bonus $ 2.000

Laatste nieuws

EliGE: de Noord-Amerikaanse veteraan die schittert in het seizoen 2024 van Counter-Strike 2
2024-05-16

EliGE: de Noord-Amerikaanse veteraan die schittert in het seizoen 2024 van Counter-Strike 2

Nieuws