Nieuws

July 28, 2022

Kwaadaardige genieën die bijna-zekere weddenschappen geven

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Evil Geniuses is een esports-team in Noord-Amerika. Dit esports-team is een van 's werelds oudste esports-franchises. Het werd in 1999 opgericht in Victoria, British Columbia. Het team beschikt over een verzameling spelers en teams in verschillende genres.

Kwaadaardige genieën die bijna-zekere weddenschappen geven

Kwaadaardige genieën staat bekend om het hebben van zeer succesvolle spelers in elk competitief spel dat ze aanbieden. Het esports-team wordt algemeen beschouwd als een van de beste gaming-organisaties ter wereld. Het heeft enkele van de grootste namen in esports op zijn selectie staan. Spelers die op zoek zijn naar esports-toernooien om op te wedden, kunnen gemakkelijk dit team kiezen.

De favoriete games van Evil Geniuses-spelers

Kwaadaardige genieën DOTA 2

In aansluiting op De Internationale 2011, hebben Evil Geniuses de lancering aangekondigd van hun nieuwe Dota 2-divisie. Het nieuwe team omvatte DeMoN, Jimmy Ho, Fear en Clinton Loomis. De eerste opdracht van het team was om naar China te reizen om zich voor te bereiden op de komende SMM 2011 en G-League seizoen 3 competities.

Evil Geniuses waren de nummer twee van de LCS 2020 Spring Split. In 2021 won het team de LCS Rookie of the Year-prijs. In hetzelfde jaar werden ze winnaars van de LCS Coaching Staff of the Split-prijs en de LCS Summer Split All-Pro Team-prijs.

League of Legends van kwaadaardige genieën

Eind 2012 en begin 2013 zocht Team EG naar spelers om toe te voegen aan hun League of Legends. De organisatie lanceerde haar eerste League of Legends team na het verwerven van de voormalige line-up van Counter Logic Gaming EU line-up in januari 2013. Verder tekende EG verschillende spraakmakende spelers voor hun eerste LCS-splitsing.

Evil Geniuses waren een uitdaging aan het begin van Spring Split. Het team was effectiever in public relations en trok de aandacht met hun unieke 'Evil'-logo. Na een 5-7 verliezende start draaide de ploeg de zaken om. Ze gingen de rest van het seizoen met 5-1 om en eindigden met 100 Thieves en FlyQuest op een gelijkspel van drie richtingen voor de tweede plaats.

Evil Geniuses' Counter-Strike: Global Offensive

Het bedrijf kwam voor het eerst in Tegenaanval in de vroege jaren 2000, en het organiseerde verschillende roosters tot 2011. Toen ze zich in 2009 bij de oude selectie van compLexity Gaming voegden, wonnen ze de IEM IV American Championship Finals over compLexity Gaming en versloegen ze Fnatic bij Beat it! 2010. De Counter-Strike-tak van Evil Geniuses werd in 2012 gesloten, wat het begin markeerde van een zevenjarige sabbatical van de game.

Evil Geniuses probeerde het GX-team in 2015 te ondertekenen. De overeenkomst ging echter niet door nadat het grootste deel van het team voor het leven was verbannen uit alle Valve-toernooien. Het verbod was te wijten aan hun rol in het Noord-Amerikaanse match-rigging-incident. Met de aankoop van het NRG Esports-team in september 2019 deed Evil Geniuses mee aan Counter-Strike: Global Offensive.

Waarom zijn kwaadaardige genieën populair om op te wedden?

Dit esports-team heeft een verscheidenheid aan spellen waarop gokkers kunnen wedden. Zo kunnen spelers een breed scala aan kansen vinden op de beste goksites voor e-sport. Het succes van Evil Geniuses hangt af van de capaciteiten van hun spelers om op het hoogste professionele niveau te presteren. Hun effectieve implementatie van een teamwerkplan heeft een onuitwisbare stempel gedrukt op hun geschiedenis. Het team symboliseert een breed scala aan prestaties van eerdere sterren. Die historische erfenissen en belangrijke connecties hebben geholpen om uitstekend personeel te werven. Deze hebben ook bijgedragen aan de inspanningen van het team om te groeien en zichzelf opnieuw uit te vinden, waardoor het een van de favorieten is voor gokkers bij online bookmakers voor esports-weddenschappen.

Wedden op Evil Geniuses-teams

Gebruikers moeten meerderjarig zijn om toegang te krijgen tot een online goksite. Bovendien moeten alle spelers zich volledig bewust zijn van de risico's die aan weddenschappen verbonden zijn. Liefhebbers van esports-weddenschappen kunnen de odds van Evil Geniuses vinden op bijna elke site voor e-sportweddenschappen. Deze sites bieden een verscheidenheid aan esports-wedmarkten, waaronder toernooiwinnaars, geldlijnweddenschappen, totalen van een wedstrijd en handicap-weddenschappen.

Toch heeft wedden op Evil Geniuses een zeker risico, net als elke andere vorm van gamen. Spelers moeten onderzoek doen voordat ze deelnemen aan online gokactiviteiten. Ondanks dat geen enkel team bij elk evenement een gegarandeerde overwinning heeft, kunnen spelers gebruikmaken van esport goktips beschikbaar op internet. Deze kunnen individuen helpen om vertrouwd te raken met sommige spellen.

Strategie om te wedden op Evil Geniuses Games

De teams van Evil Geniuses nemen deel aan verschillende online competities en hebben een reputatie opgebouwd als een toonaangevend esports-bedrijf. Spelers moeten profiteren van bonussen. Sommige goksites bieden bonussen voor esports aan zowel nieuwe als bestaande spelers. Deze bonussen helpen om kasreserves op te bouwen.

Het is ook noodzakelijk om een goed gedefinieerde gokstrategie. Spelers zullen waarschijnlijk meer succes hebben als ze een basisbegrip hebben van de gokstrategie op het spel. Deze strategieën beschermen gokkers tegen het nemen van irrationele beslissingen. Het is aan te raden om de social media kanalen en andere aankondigingen van de Evil Geniuses op hun website te volgen. Deze aankondigingen helpen gokkers om op de hoogte te blijven van de ploeg en zijn spelers. Het is van cruciaal belang om de markten te begrijpen die worden aangeboden door goksites voor esports en deze kansen te vergelijken. Gamers moeten deze fantastische gokopeningen gebruiken om hun winstkansen te vergroten.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
ThunderPick
Bonus $ 2.000

Laatste nieuws

EliGE: de Noord-Amerikaanse veteraan die schittert in het seizoen 2024 van Counter-Strike 2
2024-05-16

EliGE: de Noord-Amerikaanse veteraan die schittert in het seizoen 2024 van Counter-Strike 2

Nieuws