Nieuws

February 15, 2024

Kies je pad in Pokémon Go Tour: Sinnoh 2024 voor exclusieve beloningen

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Het Pokémon Go Tour: Sinnoh-evenement voor 2024 is gearriveerd en brengt spannende veranderingen met zich mee in de aangeboden inhoud. Dit evenement bevat een reeks speciale onderzoekstaken waarbij je moet kiezen tussen twee paden, gebaseerd op de Diamond- of Pearl-versie van Gen IV.

Kies je pad in Pokémon Go Tour: Sinnoh 2024 voor exclusieve beloningen

Versie Exclusieve inhoud

Terwijl de Pokémon Go Tour-evenementen zich blijven ontwikkelen, heeft Niantic wijzigingen aangebracht in de versie van de exclusieve inhoud die beschikbaar is via de Go Tour 2024: Road to Sinnoh Special Research. Dit speciale onderzoek is beschikbaar voor alle spelers van 15 tot 25 februari en is gekoppeld aan het Go Tour: Sinnoh - Global-evenement. Afhankelijk van de versie die je kiest, ontvang je verschillende beloningen en bonussen, evenals een ontmoeting met Origin Forme Dialga of Origin Forme Palkia.

Uw versie kiezen

Wanneer je de Pokémon Go Tour 2024: Road to Sinnoh Special Research start, krijg je de keuze tussen Diamond- en Pearl-badges. Elke badge bevat verschillende aanbevolen inhoud. Het is belangrijk om rekening te houden met de verschillende content die voor elke versie beschikbaar is, omdat deze van invloed zal zijn op bepaalde elementen van de gameplay tijdens het Go Tour: Sinnoh - Global-evenement op 24 en 25 februari.

Versie Exclusieve taken en beloningen

Diamantversie

  • Gegarandeerde ontmoeting met Origin Forme Dialga die Roar of Time kent
  • De duur van het avontuureffect voor Roar of Time is verdubbeld
  • Dialga Candy beschikbaar in Special Research-beloningen

Parelversie

  • Gegarandeerde ontmoeting met Origin Forme Palkia die Spacial Rend kent
  • De duur van het avontuureffect voor Spacial Rende wordt verdubbeld
  • Palkia Candy beschikbaar in Special Research-beloningen

Extra taken en beloningen

Naast de exclusieve taken van de versie zijn er nog andere taken en beloningen beschikbaar voor zowel de Diamond- als de Pearl-versie. Hier zijn enkele voorbeelden:

  • Voed je Buddy 10 Larvitar Candy (Diamond-versie)
  • Voed je Buddy 100 Mega Tyranitar Energy (Diamond-versie)
  • Geef je Buddy 10 Bagon Candy (Pearl-versie)
  • Geef je Buddy 100 Mega Salamence Energy (Pearl-versie)

Conclusie

Het Pokémon Go Tour: Sinnoh-evenement biedt trainers spannende mogelijkheden om de Sinnoh-regio te verkennen. Door de Diamond- of Pearl-versie te kiezen, kunt u exclusieve versie-inhoud ontgrendelen en genieten van unieke beloningen en bonussen. Zorg ervoor dat je deelneemt aan het evenement en houd de evenementtijden in de gaten om optimaal te profiteren van de beschikbare bonussen. Maak je klaar om op avontuur te gaan en Pokémon te vangen die oorspronkelijk in de Sinnoh-regio zijn ontdekt!

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries

Laatste nieuws

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame
2024-04-10

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame

Nieuws