Nieuws

February 13, 2024

Het Sambuk-schip maken: domineer de zeeën met verwoestende vuurkracht

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter

Het Sambuk-schip, ook bekend als de Pyromaniac, is het ultieme eindspeldoel voor elke scheepskapitein in Skull and Bones die de zee in vuur en vlam wil zetten.

Het Sambuk-schip maken: domineer de zeeën met verwoestende vuurkracht

Het verkrijgen van de Sambuk-blauwdruk

Om de Sambuk-blauwdruk te verwerven, moet je eerst de Cutthroat-rang van Infamy bereiken, de op een na hoogste rang in het spel. Zodra je deze rang hebt bereikt, kun je de blauwdruk kopen op de Helm's Black Market voor 5.000 stuks van acht. Yanita Nara, de barkeeper van Le Mont Muet in Sainte-Anne, zal je de blauwdrukken verkopen als je over de benodigde schande en munten beschikt.

Het maken van de Samboek

Zodra je de blauwdrukken hebt verkregen, heb je de volgende materialen nodig om de Sambuk te maken:

  • 15 Greenheart-plank
  • 15 Magnetietstaaf
  • 12 Roselle-doek
  • 4 Houtteer
  • 4 Tandrad
  • 2 Torsieveer
  • Palingtouw
  • 12.000 zilver

De Wood Tar, Cogwheel en Torsion Springs kunnen worden geplunderd en geplunderd vanaf de schepen en nederzettingen van Le Compagnie. Zodra je alle benodigde materialen hebt verzameld, ga je naar de scheepsbouwer om je Sambuk te bouwen.

Is de Sambuk het waard?

Als je van gevechten van dichtbij houdt en enorme schade aanricht, dan is de Sambuk zeker de moeite waard. Met het Scorched-voordeel kun je 5000 Burning-schade aanrichten als je het Ablaze-effect op een vijandelijk schip toepast, en alle schepen die in brand staan, lopen 30 procent meer schade op. Bovendien heeft de Sambuk meerdere geweerpoorten, vijf meubelgleuven en kan hij worden uitgerust met wapens in alle belangrijke gleuven. Het heeft echter een zwakkere rompsterkte vergeleken met andere DPS-schepen.

Kortom, het Sambuk-schip is een formidabel schip dat bekwame kapiteins beloont met zijn verwoestende vuurkracht. Door de blauwdruk te verkrijgen en de benodigde materialen te verzamelen, kun je dit schip bouwen en de zeeën domineren in Skull and Bones.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena
2024-06-04

De epische crossover: Dragonsteel van Brandon Sanderson betreedt de League of Legends Arena

Nieuws