Nieuws

April 5, 2024

Alle actie beleven: de Pokémon Europe International Championships (EUIC) 2024

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

De Pokémon Europe International Championships (EUIC) maken zich op om een ​​cruciale confrontatie te worden in het competitieve seizoen van 2024, en vormen de basis voor de North America International Championships (NAIC) en de Wereldkampioenschappen. Omdat niet slechts één, maar alle vier de competitieve games van de franchise te zien zijn, is de EUIC de droom van elke Pokémon-liefhebber en een complex spektakel voor volgers. Dit is wat u moet weten:

Alle actie beleven: de Pokémon Europe International Championships (EUIC) 2024

Belangrijkste leerpunten:

  • Vier spellen, één locatie: Pokémon TCG-, VGC-, Go- en UNITE-gevechten zullen van 5 tot 7 april plaatsvinden in ExCel London.
  • Live updates en standen: We volgen de beste acties en resultaten van alle games live tijdens het evenement.
  • Unieke formaten en schema's: Elke game heeft zijn eigen competitieschema en format, van Zwitserse rondes tot dubbele eliminatiebeugels.

Van 5 tot 7 april wordt de ExCel Londen in Engeland een strijdtoneel voor Pokémon-trainers over de hele wereld, die strijden in Pokémon TCG, VGC, Go en UNITE. Dit artikel dient als gids voor de wervelwind van activiteiten, klassementen en hoogtepunten terwijl ze live plaatsvinden.

Het schema en het formaat: een snel overzicht

Pokémon TCG en VGC start met Zwitserse rondes gedurende de eerste twee dagen, culminerend in een enkele eliminatieronde voor de top acht, leidend tot de finale op Championship Sunday.

Pokémon Go kiest voor een dubbele eliminatiebeugel voor de eerste twee dagen. Op de laatste dag strijden de top drie in best-of-five wedstrijden om de kroon.

Pokémon UNITE onderscheidt zich met een compact tweedaags evenement, beginnend met een open beugel en groepsfase, gevolgd door een top-acht beugel op dag twee.

Live verslaggeving en hoogtepunten

Naarmate het evenement zich ontvouwt, zal dit artikel je live-hub zijn voor updates, resultaten en spannende momenten uit alle vier de games op EUIC. We strooien ook hoogtepunten uit eerdere rondes door, zodat je geen seconde van de actie mist.

Twitchdrops en meer

Naast live verslaggeving kunnen fans die het evenement bekijken, uitkijken naar Twitch Drops voor elke Pokémon-game die wordt aangeboden. Het is een perfecte mix van boeiende concurrentie en beloningen voor de gemeenschap.

Afsluitende gedachten

De Pokémon EUIC is meer dan alleen een toernooi; het is een viering van de competitieve geest en gemeenschap die Pokémon definieert. Of je nu een die-hard fan bent of een toevallige toeschouwer, de EUIC 2024 wordt een onvergetelijke ervaring. Blijf ons volgen voor live updates en wees getuige van de Pokémon-geschiedenis in wording.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
ThunderPick
Bonus $ 2.000

Laatste nieuws

EliGE: de Noord-Amerikaanse veteraan die schittert in het seizoen 2024 van Counter-Strike 2
2024-05-16

EliGE: de Noord-Amerikaanse veteraan die schittert in het seizoen 2024 van Counter-Strike 2

Nieuws