Alles over wedden op Team Spirit

Team Spirit is een in Moskou gevestigde Russische gaming-entiteit. Een ober, een model en een toekomstige arts vormden het team nadat ze hun baan en studie hadden opgezegd om hun passie voor gamen na te jagen. Ze hebben het team in 2015 opgericht en hebben deelgenomen aan Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, League of Legends en Hearthstone-toernooien. In amper zes jaar tijd is de groep uitgegroeid tot een top esports team.

Hun primaire doel is om te strijden tegen de beste gamingclubs ter wereld en consistent te presteren op het hoogste niveau. Door strategische en doelgerichte samenwerkingen aan te gaan, wil het team impact hebben op hun samenleving.

Alles over wedden op Team Spirit
Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Over teamgeest

In de zomer van 2021 werd bevestigd dat het DPC-seizoen pas in de tweede helft van het jaar zou beginnen. Gedurende deze tijd experimenteerde Team Spirit met nieuwe roostervormingsstrategieën. Ze wilden nieuwe namen vinden om hen te helpen een van de beste esports-teams op te bouwen. Van de meer dan 80 geïnteresseerde gamers zullen er slechts 12 op de shortlist komen voor alle posities.

De Yellow Submarine-outfit werd opgericht en begon meteen te vertegenwoordigen Team geest bij verschillende wedstrijden. Volgens Chukalin (de CEO van de groep) maakten de hele renaissance en de ondertekening van de selectie van Yellow Submarine deel uit van de doelstellingen van het team.

De ondertekening werd aangekondigd op de officiële website van het team en op sociale media-accounts. Het esports-team kondigde ook de toevoeging van Silent aan als nieuwe coach (Airat Gaziev). In december 2020 keerde Team Spirit triomfantelijk terug naar Dota 2 met de voormalige selectie van Yellow Submarine.

Teamgeest spelers

Elke deelnemer aan dit team besloot te stoppen met hun studie en baan om een opleiding te volgen. De gamers van het team voor de CS: GO-deelnemers zijn allemaal Russisch. Dit zijn Chopper (Vishnyakov Leonid), Magixx (Vorobyev Boris), Degster (Gasanov Abdulkhalik), Patsi (Isyanov Robert) en S1ren (Ogboblin Pavel).

Drie Russen, TORONTOTOKYO (Khertek Alexander), Collapse (Khalilov Magomed), Miposhka (Naydenov Yaroslav) en twee Oekraïners, Mira (Kolpakov Miroslaw) en Yatoro (Mulyarchuk Ilya), vormen de Dota 2-selectie voor het team.

Griffon (Gudkov Nikita), Dreampull (Leksin Mark) en Diamondprox (Reshetnikov Danil) zijn drie Russen in het League of Legends-team. Mytant (Zavalny Evgeny) en Edward (Abgaryan Edward uit Armenië) vervolledigen het 5-koppige team.

Silvername (Vladislav Sinotov) uit Rusland is de enige vertegenwoordiger van het team in Hearthstone-toernooien.

De sterkste spellen van Team Spirit

Dota 2

Na de overname van CIS Rejects in december 2015 maakte Team Spirit zijn debuut in deze game. Het is door een reeks gemengde resultaten gestegen tot een van de sterkste teams in Dota 2-toernooien. Het verstevigde zijn plaats tussen de beste teams ter wereld. In de Grote Finale van de International 2021 versloeg het team PSG.LGD.

Ze verdienden in totaal US $ 18.208.300 voor deze exploits. Het was de hoogste beloning ooit in de geschiedenis van videogames. Ze waren het eerste Oost-Europese team dat een international won sinds Natus Vincere hun debuutwedstrijd in 2011 won. Na hun overwinning is Team Spirit een van de meest populaire esports-teams geworden met een groot aantal volgers en zakelijke deals wereldwijd.

Count-Strike: Wereldwijd offensief

In juni 2016 tekende de organisatie Team Phenomenon-leden. Gedurende de grote kampioenschappen is de groep gevorderd om eerlijk te concurreren. iDISBALANCE (Artem Yegorov) en chopper (Leonid Vishnyakov) voegden zich drie jaar na de oprichting bij het team. Zowel COLDYY1 (Pavel Veklenko) als SotF1k (Dmitriy Forostyanko) werden in hetzelfde jaar door het team ontslagen. Hun doel is om veelbelovende spelers te werven die de club kunnen vertegenwoordigen in grote toernooien over de hele wereld. Mir (Nikolai Bityukov) van Gambit Gaming en de 17-jarige Magixx (Boris Vorobyov) van het ESPADA-team werden aangetrokken om de ontslagen spelers te vervangen.

Waarom Team Spirit populair is

Hoewel het team na de oprichting te maken kreeg met huishoudelijke teams, heeft het iedereen laten zien dat het nooit mag worden gebagatelliseerd. Ze deden het ook niet goed in de eerste en volgende toernooien, maar dankzij de uitstekende resultaten in een paar games herkenden fans ze. Door te leren van hun eigen fouten en continue verbeteringen aan te brengen, won het team de BTS Pro Series Seizoen 4: EU/CIS na een plaats in de top 5 (4e) in de Epic Prime League Seizoen 1 (2020).

Teamgeest is enorm populair geworden via hun Dota 2-outfit. Top eindigt in verschillende toernooien waar ze topnamen van streek hebben gemaakt, hebben gewerkt in het voordeel van hun populariteit. De International 10 was een van de spannendste toernooien om naar te kijken, en fans volgden de reis van Team Spirit naar de overwinning. Dit was het moment waarop ze het meest populair werden door aan te tonen dat ze het ultieme donkere paard van het seizoen waren door de vorige kampioenen (OG Esports) te verslaan.

Het in Europa gevestigde team (OG) Europe won de edities van 2018 en 2019 van De internationale. Ze begonnen in de onderste beugels en elimineerden de favorieten van het toernooi en de sterkste teams. Het team vorderde langzaam totdat ze uiteindelijk de grootste prijzenpot in de geschiedenis van videogames wonnen na een spannende finale van 5 games.

Team Spirit prijzen en resultaten

In augustus 2020 begon het grote tijdperk van de huidige teamgeest. Op dat moment sloegen vijf spelers de handen ineen onder de naam Yellow Submarine. Het team deed het uitzonderlijk goed en bereikte zelfs de top van de CIS-ranglijst. Als gevolg hiervan verwierf Team Spirit het als een van zijn divisies en stemde ermee in om al zijn gamers te ondertekenen. Het team nam echter niet deel aan de Dota (2020)-kampioenschappen nadat het evenement was afgelast vanwege de wereldwijde COVID-19-pandemie.

De International Dota 2-kampioenschappen zijn de meest lucratieve game-evenementen. Ze hebben een wereldrecord gevestigd voor het aangeboden prijzengeld tijdens de laatste zes toernooien. Na een wijziging van de evenementenlocatie werd het evenement vorig jaar gehouden in Boekarest, Roemenië. Aanvankelijk was het verschijnen van het publiek op de tribunes voorzien, maar vanwege het gevaar van verspreiding van COVID-19 besloot Valve (de gastheer) af te zien van het aanwezig zijn van het publiek ten gunste van een virtueel model om de games te volgen.

prijzen

Qua prijzengeld was het Toernooi 2021 een recordbrekend evenement. Het had een totaal prijzengeld van $ 40 miljoen, waarvan $ 18 miljoen naar het winnende team ging - Team Spirit. Ze wisten hun eerdere verlies tegen PSG: LCD te wreken in de OGA Dota PIT Invitational, waar ze de tweede plaats behaalden. Dankzij de aankoop van Compendium en Battlepass door de community kon Valve deze prijs garanderen. Terwijl het Dota Pro Circuit dit jaar wordt hervat, gebruikt Team Spirit de ervaring die is opgedaan tijdens de vorige toernooien om de beste uitrusting voor hun dagelijkse training te verkrijgen.

Andere opmerkelijke Dota-prestaties in Dota-competities zijn: winnaars van de DPC EEU 2021/2022 Tour 1: Division I (Tier 2) en de Pinnacle Cup (Tier 2). Ze slaagden er ook in om in 2018 als derde te eindigen in Galaxy Battles II: Emerging Worlds nadat ze in 2017 de Almeo Esports Cup (Tier 3) hadden gewonnen.

Het CS: GO-team van Team Spirit heeft verschillende prestaties behaald in verschillende competities. Het heeft de Pinnacle Cup II, DreamHack Open januari 2021: Europa, Nine to Five #3, Eden Arena: Malta Vibes – Week 8, ESL One Road to Rio-CIS en SECTOR: MOSTBET seizoen 1 gewonnen.

Bovendien is het ook een runner-up geweest in een aantal andere grote competities. Deze toernooien zijn de Champions Cup Finals, StarLadder & ImbaTV Invitational Chongqing, allemaal in 2018, en het CIS Minor Championship (2017) in Atlanta.

De beste en populairste spelers van Team Spirit

De Dota 2-selectie is vooral bekend om hun onderscheidingen in Dota 2, waarin ze de hoofdprijs wonnen op de International 2021. Diamondprox (Danil Reshetnikov) en Edward (Edward Abgaryan) zijn twee van de meest ervaren spelers in de CIS-scene. Diamondprox is een gerenommeerde jungler met veel ervaring. In seizoen twee en drie vormden zijn gedurfde strategieën de competitieve matchup. Hij was de eerste die het doeltreffende gebruik van de contra-jungling-strategie ontdekte. Zijn spellen worden altijd aangeboden op de beste goksites voor esports.

Edward is vooral bekend om zijn vijandige speelstijl als ondersteuning in de botlane en wordt beschouwd als een fantastische Thresh-speler (mogelijk vergelijkbaar met de Koreaanse speler MadLife). In de begindagen van League of Legends-toernooien stonden ze allebei bekend als de Moscow Five. Het team stond wereldwijd bekend als de eerste die een significante impact had op de suprematie van de Koreaanse scene. Deze twee zijn populair in de gaminggemeenschap en helpen bij de groei van Team Spirit.

Miposhka (Yaroslav Naydenov), de beroemde esport-teamleider en oudste lid, begon als onderdeel van een apart team aan de 2017-toernooien. Hij klom snel op naar de top tien van beste spelers en werd beschouwd als een veelbelovende aanvoerder. Zijn roem vervaagde snel en in 2019 werd bij hem een depressie vastgesteld. Na een jaar trad hij toe tot Team Spirit en is nu een van de beste spelers van het team.

Waar en hoe te wedden op Team Spirit

Gebruikers kunnen een breed scala aan esports-markten verkennen, zolang ze de legale leeftijd voor gokken hebben en esports-gokken legaal is in hun land. Gokkers moeten bij het inzetten kiezen tussen echt geld en skins (virtuele items in games). Huidgokken komt momenteel veel vaker voor dan geldweddenschappen. Sportsbooks, loterijen, roulette en coinflips zijn allemaal populaire soorten sites. CS: GO-skins zijn de meest populaire valuta in skinbookies en zijn goed voor meer dan 80% van alle gokactiviteiten.

Betway is een bekende goksite voor esports die de beste waarde biedt weddenschappen op esports-games. Het is een van de weinige sites die uitgebreide gokmarkten biedt voor een breed scala aan esports. Het omvat Dota 2 en CSGO, maar ook andere uitgebreide esports-promoties. GGBet blijft ook de beste gokmarkten voor esports bieden.

Wedden op de winnaar van een Esport-wedstrijd is een van de beste strategieën. Handicapweddenschappen op de Match Winner-markt en Correct Score-weddenschappen zijn ook gunstige opties. Gebruikers kunnen ook wedden op het aantal gewonnen kaarten door een team in een serie en gewonnen rondes op een kaarthandicap. Drawn Game (of Overtime) en Over/Under-markten op Total Rounds Played on a Map zijn allemaal beschikbaar, ook al zijn ze een beetje lastig. Om de kans op succes te vergroten, is meer onderzoek nodig naar de prestaties van de teams in het verleden en zelfs naar actuele aankondigingen.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries

Laatste nieuws

Teamgeest verwerft W0nderful Sniper
2022-08-18

Teamgeest verwerft W0nderful Sniper

Door hun Dota 2 divisie, heeft Team Spirit een enorme populariteit ervaren. Topprestaties in verschillende competities, waar ze bekende atleten versloegen, hebben hun bekendheid geholpen. Fans zagen de beklimming van Team Spirit triomferen in een van de meest opwindende toernooien om getuige te zijn, The International 10.