Zet in op World Electronic Sports Games 2024

Een internationaal esports-toernooi genaamd World Electronic Sports Games aka (WESG) is een digitale competitie in Shanghai, die is gebaseerd op de Olympische Spelen. Sinds 2016 strijden gamers uit dezelfde landen tegen andere nationale gamerteams. Deze unieke esports-competitie scheidt mannen en vrouwen, waarbij gamers het opnemen tegen andere spelers van hetzelfde geslacht. In 2016 bood het eerste toernooi een prijzenpot van $ 5,5 miljoen.

Tijdens het eerste jaar van het evenement konden alleen nationale burgers deelnemen aan een team van een land. De regels van het toernooi zijn geëvolueerd en staan nu twee buitenlandse leden toe voor elk team. Toernooiconcurrenten die winnen, gaan door in het toernooi, op basis van protocollen voor enkele eliminatie.

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Spelen bij WESG

Met een aantal populaire games strijden WESG-gamers op het hoogste niveau.

Tegenaanval

Tegenaanval (CS:GO) is een spel dat zich afspeelt op verschillende locaties in de wereld. Spelers besturen tegenstanders van contraterroristische of militante terroristen. Voor elke speelronde werken de teams om elkaar te verslaan door de doelen te bereiken die het andere team vernietigen. De game maakt het mogelijk om accessoires en wapens aan te passen.

Dota 2

Met Dota 2, gamers spelen in teams van 5 spelers tegen een ander team dat een basis op de kaart verdedigt of bezet. Elke speler bestuurt een personage, een held genaamd, met krachtige vaardigheden. Gamers kunnen kiezen uit 122 helden om te controleren en punten te verzamelen voor de held wanneer deze een held in het andere team verslaat. Om te winnen moet een team het grote bouwwerk op de basis van het andere team, een Ancient genaamd, vernietigen.

haardsteen

Hearthstone is een digitaal kaartspel, die gratis te spelen is. Voortbouwend op de Warcraft-serie, gebruikt de game dezelfde personages en elementen. In 2014 bracht Blizzard Entertainment de game uit voor macOS en Windows. Later in het jaar bracht het bedrijf ook Android- en iOS-versies uit.

Met platformonafhankelijke technologie ondersteunt de titel gameplay tussen spelers op verschillende apparaten. Twee tegenstanders gebruiken kaartspellen van 30 kaarten en besturen een held met unieke krachten. Spelers gebruiken kristallen om minions op te roepen om de tegenstander aan te vallen en uiteindelijk de held van de concurrentie te vernietigen.

Waarom zijn World Electronic Sports Games populair?

Omdat WESG is gebaseerd op de Olympische Spelen, ervaren fans een gevoel van nationale trots bij het bekijken van wedstrijden en resultaten. Bovendien heeft online wedden de populariteit van drukbezochte digitale evenementen vergroot. De esports-industrie van miljarden dollars trekt gokkers over de hele wereld.

Inzetten wordt gevoed door professionele gokkers en amateurfans die een ander niveau van opwinding willen ervaren tijdens het kijken naar de spelcompetities. Naarmate de populariteit van mobiele telefoons blijft groeien, kunnen gamers op de markt alles bekijken en erop wedden WESG wedstrijden onderweg. Gemakkelijke toegang, wereldwijde populariteit en opwindende gameplay verhogen de populariteit van WESG over de hele wereld.

Voordelen:

Aangezien mensen over de hele wereld meer tijd besteden aan digitaal gamen, biedt WESG een unieke manier om van esports te genieten. Of het nu gaat om kijken, gamen of wedden, het toernooi biedt een verscheidenheid aan entertainmentopties voor gameliefhebbers.

Nieuwe gamers

WESG stimuleert de deelname van nieuwe gamers aan esports door de spelmogelijkheden uit te breiden voor spelers die deelnemen aan competities. De groeiende populariteit van het toernooi dient om de games in het toernooi te benadrukken en nieuwe gamers over de hele wereld aan te trekken.

prijzen

Met zijn prijzenpot van miljoenen dollars biedt WESG gamers de kans om aanzienlijke geldbedragen te winnen. Naast de concurrentie, wedden gokkers op het toernooi in de hoop de winnende spelers en teams te kiezen. Door het spel te oefenen en te begrijpen, kunnen concurrenten prijzengeld winnen. Door slim te onderzoeken en in te zetten, vergroot een gokker zijn winkansen.

Waarom is dit toernooi populair om op te wedden?

een van de redenen waarom toernooi is populair om op te wedden is het aantal verschillende inzetkeuzes. Met zo'n uitgebreide variëteit aan elektronische spellen die beschikbaar zijn om te bekijken en in te zetten, genieten gokkers ervan om op enkelvoudige wedstrijden of een mix van competities te wedden. Omdat de spelen nationale trots promoten, staan burgers vaak te popelen om weddenschappen te plaatsen op het team van hun eigen land. Wedden is een andere manier om spanning toe te voegen aan de spanning van de competitie.

Winnende teams en grootste momenten van World Electronic Sports Games

In 2016 vond het eerste toernooi kwalificatierondes plaats in Shanghai. Zelfs met een aanzienlijk prijzengeld beschikbaar, waren veel topspelers niet aanwezig bij het inaugurele toernooi. In plaats daarvan, meerdere wereldberoemde spelers ervoor gekozen om naar meer populaire evenementen te gaan, zoals de ELEAGUE Major. WESG genoot nog steeds van stevige concurrentie, waarbij het Franse EnVyUs-team het Kinguin-team uit Polen versloeg in CS:GO om een grote prijzenpot mee naar huis te nemen.

TNC Pro Team versloeg de Deense Cloud9 in Dota 2 om de hoofdprijs te winnen. Het Zweedse Alliance Team won de overwinning tegen het beruchte team uit Peru om het brons te winnen. Koreanen de StarCraft 2-competitie om te winnen. Als derde versloeg Alex Sunderhaft uit Amerika Tobias Sieber uit Duitsland. In de grote finale won de kampioen van Hearthstone, Euneil Javiñas uit de Filippijnen, van de Zweedse Jon Westberg.

Waar en hoe te wedden op World Electronic Sports Games

Om te wedden en te winnen, moet een gokker de teams en individuele spelers onderzoeken die deelnemen aan WESG. Net als bij het wedden op reguliere sporten, is het essentieel om alle deelnemers te kennen voordat je gaat wedden. Na het bekijken van de kansen, wint de gokker geld voor het raden van de juiste winnaars van individuele en teamcompetities. Hier zijn enkele van de soorten weddenschappen die beschikbaar zijn voor het toernooi.

In esports-gemeenschappen ontmoeten gokkers elkaar op sociale media om informeel te wedden met vrienden. Deze weddenschappen zijn vaak voor echt geld of andere items, afhankelijk van de voorwaarden die zijn vastgesteld tussen twee individuen of de groep. Sociaal wedden is echter niet altijd een goed idee. Wedden op vrienden kan tot onenigheid leiden en het online plaatsen van weddenschappen met vreemden is riskant.

Door persoonlijk of rechtstreeks te wedden, kan een gokker een weddenschap plaatsen met andere spelers die informeel met elkaar wedden. Gaming websites bieden ook head-to-head weddenschappen aan. Concurrenten betalen een vergoeding om mee te doen, en de winnaar krijgt het prijzengeld, dat een combinatie is van de betaalde vergoedingen.

Echte esports-weddenschappen houdt in dat geld wordt geplaatst op het individu of het team dat naar verwachting zal winnen via een online platform of een landgebonden bedrijf. Als een persoon echter niet goed thuis is in het spel en de geschiedenis van de spelers, is het het beste om geen geld te verspillen. Alleen ervaren gokkers, die de esports-strategie begrijpen, winnen consistente winstweddenschappen.

Natuurlijk kunnen spelers ook fantasieweddenschappen plaatsen, wat eigenlijk geen weddenschappen is. Net als fantasy football, bestaan fantasy esports-teams uit roosters van esports-spelers. Fans van fantasy-esports voorspellen winnaars voor de lol zonder geld in te zetten.

Waar en hoe kan een speler wedden op dit toernooi?

gerenommeerd online esportsbooks bieden opties voor esport-weddenschappen en kansen voor fans om op WESG te wedden. Het is van vitaal belang om de licentiegegevens en reputatie van de website te controleren voordat u gokt. Er is een duidelijk verschil in de ervaring van een gokker met gokwebsites van hoge en lage kwaliteit.

Vertrouwde sites bieden duidelijke servicevoorwaarden, prominent weergegeven licentiegegevens en goede recensies. Het is niet veilig om geld in te zetten op een willekeurig sportsbook. Bij het kiezen van een bookmaker moeten gokkers ervoor zorgen dat een online site de volgende eigenschappen heeft:

  • Een sportsbook positieve operaties geschiedenis verzekert een gokker dat hij betaling zal ontvangen op een winnende weddenschap.
  • Populaire sportsbooks genieten over het algemeen van goede online reputatie, die esports-enthousiastelingen aantrekken.
  • Technische betrouwbaarheid biedt consumenten bijna 100 procent beschikbaarheid voor het plaatsen van weddenschappen.
  • Goede bonusstructuren zijn concurrerend met andere websites op de markt.
  • Dankzij de gebruiksvriendelijke interfaces kunnen gokkers gemakkelijk door de website navigeren.
  • WESG-evenementverslaggeving verhoogt de opwinding van live wedden
  • Wedopties bieden verschillende manieren om in te zetten.
  • Gunstige kansen zijn concurrerend met andere sportsbooks.
  • Gerespecteerde stortingsmethoden bieden vertrouwde digitale overboekingen.
  • Snelle, eenvoudige opnameprocessen zorgen voor een naadloze ervaring.

Online gokken stelt gamers en fans in staat om gemakkelijk geld in te zetten op WESG. Wedden is hard op weg een van de meest opwindende aspecten van digitaal gamen en esports te worden. Door fans een nieuwe manier te bieden om van de games te genieten, concurreren online sportsbooks met elkaar om een aanzienlijk deel van de gokmarkt voor esports binnen te halen.

Live wedden draagt bij aan het plezier en de spanning van het toernooi. Door gebruik te maken van de kracht van internet, bieden sportsbooks fans de mogelijkheid om overal ter wereld te gokken. Van Azië tot Europa kunnen WESG-enthousiastelingen vanuit het comfort van thuis wedden op favoriete teams en spelers. Net als de Olympische Spelen wekt het toernooi een gevoel van nationale trots op voor esports-fans, waar ze ook wonen.

Wat is de beste strategie om op dit toernooi te wedden?

Kennis is koning in esports-weddenschappen. Slim wedden betekent dat een esports-fan de teams en spelers onderzoekt voordat ze geld inzetten. Een team kan een voordeel hebben als het voorafgaand aan het toernooi een speler met de hoogste rang heeft gekregen.

Kijkend naar historische gegevens, die details geven over de spelers die het vaakst winnen, zal een gokker helpen om een solide weddenschap te plaatsen. Met een beetje kennis en veel geluk kunnen esports-enthousiastelingen genieten van wedden op teams en spelers die deelnemen aan de World Electronic Sports Games.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries