Top Tekken goksites 2024

Een vechtarcade-videogame gedistribueerd door Bandai Namco Entertainment, de Tekken-videogame is gemaakt door Bandai Namco Studios. De ontwikkelaars hebben ook gedrukte en verfilmde bewerkingen verspreid, die wereldwijd populair zijn onder fans. Gamers vechten tegen de tegenstander, met behulp van wapens en hand tot hand gevechten in de vorm van worpen, blokken en ontsnappingen. Een speler kan kiezen uit een diverse cast, die van verschillende etniciteiten zijn en verschillende vechtstijlen bevatten. Sommige personages zijn bovennatuurlijk, waaronder Angel, Devil en Ogre.

Tekken wordt erkend als een marktleider in 3D-animatie, als een van de eerste esports-games in de branche die de technologie in video's opneemt. In 1994 bracht Namco, een Japanse ontwikkelaar, de eerste versie van het spel uit. In 2017 had het bedrijf acht spin-offs uitgebracht. Bekende releases zijn onder meer Tekken 2- en Tekken 3-games, die worden geprezen om de meeslepende spelerservaring. De serie videogames is een commercieel succes en Tekken wordt beschouwd als de bestverkochte franchise aller tijden. Het bedrijf heeft meer dan 53,5 miljoen eenheden verzonden. Experts uit de industrie loven de publicaties van het bedrijf zelfs voor verbetering van de normen voor videogames.

Top Tekken goksites 2024
Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter

Wedden op Tekken

Hoewel Tekken een populair spel is, is de gokscene voor esports niet zo robuust als bij andere esports-titels. Tekken-weddenschappen zijn bijvoorbeeld niet zo populair als andere bekende esports-games zoals CSGO, Dota en LOL. Daarom bieden niet alle bookmakers wedden op Tekken-wedstrijden aan. Toch biedt zelfs de beste goksite voor esport kansen en gokmogelijkheden voor grote Tekken-toernooien. Over het algemeen worden Tekken-weddenschappen aangenomen voor wedstrijden tussen twee vechters. Hier zijn de gebruikelijke Tekken-weddenschappen op goksites voor esports:

 • Wedstrijdwinnaar: Een speler die een 1v1-wedstrijd wint. Het is de gemakkelijkste gok om te maken voor Tekken. Spelers met lagere odds hebben waarschijnlijk de overhand
 • Rondewinnaar: Speler die de ronde wint
 • Duur van de ronde: Gokkers wedden op hoe lang de ronde duurt
 • Toernooiwinnaar: plaats een weddenschap op welk team of welke speler het hele toernooi wint
 • Totaal aantal ronden: Zet in op het aantal ronden, inclusief onder of boven een bepaald aantal.
 • Vechter Totaal: Een gokker mag inzetten op het totale aantal rondes dat een vechter wint
 • Handicap: Bij handicapweddenschappen mag een gokker punten van een favoriete speler verwijderen en de punten overdragen aan de underdog
 • Oneven of even: deze weddenschap is op het aantal rondes in een wedstrijd dat op een even of oneven getal valt
 • Overige: Speciale weddenschappen omvatten welke speler als eerste aanvalt of welke speler de eerste combinatie van de wedstrijd start.

Waarom is Tekken populair?

De populariteit van Tekken is gebaseerd op het feit dat het een van de eerste games is die wereldwijd miljoenen volgers heeft gekregen. Door nieuwe technologieën te gebruiken, hebben de ontwikkelaars van de game een markt aangeboord die graag deel wilde nemen aan meeslepende games met de mogelijkheid om verschillende personages te besturen.

internetgemeenschap

Met een robuuste op internet gebaseerde community geniet Tekken wereldwijde populariteit. Miljoenen spelers genieten van het spel. Als een van de meest populaire esports-games in de esports-geschiedenis, nemen Tekken-fans deel aan online communities en sociale-media-apps om te communiceren met gelijkgestemde spelers. Gamers van elk vaardigheidsniveau komen samen om spelstrategieën te bespreken. Communityleden plannen lokale toernooien en ontmoeten elkaar online voor gamesessies. Sommige spelers praten smack en andere steunen medespelers. De opkomst van online platforms, zoals socialemediagiganten Discord en Twitter, is concurrentie voor old-school gaminggemeenschappen. Eén site, Tekken Zaibatsu, werd in 2021 gesloten, omdat spelers migreren naar meer populaire sociale-mediasites om elkaar te ontmoeten, te plannen en onzin te praten.

Tekken online spelen

Naarmate het spelen van videogames evolueert, verandert de manier waarop Tekken-games worden gedistribueerd met de vraag van de markt. De videogamecompetities van Tekken nemen de vorm aan van georganiseerde evenementen. Individueel of met teams gespeeld, heeft het amateurgamen plaatsgemaakt voor een professioneel niveau. De ontwikkelaar creëert actief nieuwe games met als doel toernooien te ontwikkelen om een online fanbase te creëren.

Waarom is het spel zo geliefd bij spelers?

Spelers houden van Tekken om vijf belangrijke redenen, waaronder:

 1. Interessante personages en vechtstijlen trekken spelers aan die diverse game-ervaringen willen ervaren
 2. Animaties en effecten maken het spel spannend en interessant om naar te kijken.
 3. De mogelijkheid om het spel aan te passen is aantrekkelijk voor spelers, vooral omdat sommige aanpassingsopties geen extra betalingen vereisen.
 4. Het speelgemak maakt het spel aantrekkelijk voor nieuwelingen die opties kunnen kiezen om te spelen en van het spel kunnen genieten met behulp van de eenvoudig te begrijpen technologie.
 5. Modi bieden een intense gameplay en voldoende variatie in de gevechten om ervoor te zorgen dat spelers terugkeren voor meer.

Hoe het te spelen?

Geïnteresseerd om Tekken te spelen? Download het spel eenvoudig naar een pc. Installeer het bestand. Spelers moeten voldoende ruimte op de harde schijf en RAM hebben. De game heeft minimaal 6 GB nodig om te draaien, evenals 2 GB RAM.

Is er een Tekken-toernooi?

Tekken 6 Wereldkampioenschap is het grootste toernooi voor Tekken in de geschiedenis van het spel op dat moment. In 2010 sponsorde Namco Bandai Games het toernooi, ook in categorieën voor spelers: Xbox 360 en PlayStation 3. De organisatoren kozen twee winnaars uit elke categorie tijdens de Tokyo-finale. Namco, officieel Japan Round genaamd, hield de finale op het internationale forum van Tokio.

In 2022 nemen Namco en andere toernooiorganisatoren uitgebreide gezondheidsmaatregelen om toernooispelers te beschermen tijdens de pandemie. Mediagaminggigant Twitch werkt samen met Bandai Namco Entertainment America om aankomende toernooi-evenementen te organiseren. In juni staat een kampioenschap vechtgame-tour gepland in Orlando, Florida. De totale prijzenpot van de World Tour is $ 200.000.

Tekken Teams

Van relatief nieuwe spelers tot teams die al een tijdje professioneel concurreren, het competitieve landschap van Tekken is rijp voor extreme concurrentie. Hier zijn een paar teams om naar te kijken in de komende toernooiseizoenen.

De niet-gecertificeerde nerds

The Uncertified Geeks (ook bekend als TUG) bestaat uit een groep zelfverklaarde geeks in Zuid-Afrika. Deze intense gamers volgen de geeky-cultuur en werken aan het verbeteren van de gameprestaties om competitief te blijven. Het team begon toen een vriend merkte hoe goed zijn leeftijdsgenoten speelden en stelde voor om de groep samen te voegen om professioneel te concurreren. Geboren uit vriendschap en liefde voor gamen, traint de groep hard om zijn volledige potentieel te bereiken. TUG neemt deel aan Tekken 7-, Smash Bros- en EA FIFA-toernooien. Naarmate de vaardigheden van het team verbeteren, streeft het naar internationaal succes op het hoogste niveau.

Vision Strikers

Vision Strikers is een Koreaanse esports-groep, die zich bezighoudt met vechten in de gamescene. Na het rekruteren van drie van de beste gamers van Tekken, verwacht het team te kunnen strijden op het hoogste niveau. Vision Strikers streeft ernaar een eersteklas esports-organisatie in Azië op te bouwen, na de overname van het Rox Gaming-team, legendarisch voor succes in Tekken-toernooien. De overname zal er zeker voor zorgen dat andere Tekken-concurrenten kennis zullen nemen van Vision Striker in komende toernooien.

UYU

UYU is een esports-organisatie in Noord-Amerika, die competitief is in Call of Duty na ondertekening van Skyz, Proto, Mayhem, Nova en Spoof. Verschillende roostervariaties, die deelnamen aan de CWL Pro League, boekten succes in esports-competities. Een plan om de organisatie te franchisen werd aangekondigd. De spelerslijst vertrok naar hun eigen franchiseroosters. Tegen 2019 kondigde UYU een selectie aan met Wrecks, Infamous, Zyrral, Tisch en Pentagrxm. Het esports-team is een van de topverdieners van Tekken-toernooien.

Team Vloeistof

Iedereen die met esports wordt geassocieerd, is bekend met Team Vloeistof, een multiregionale esports-groep, gevestigd in Nederland. In 2000 lanceerden de oprichters Team Liquid na de release van StarCraft II. In 2012 verwierf het team een Noord-Amerikaans team voor Dota 2-gameplay. In 2015 bracht een fusie met Team Curse een aantal hoog aangeschreven spelers samen. Het Europese Dota 2-team won in International 2017 en won tot nu toe de grootste prijs in de geschiedenis van esports-toernooien. Leden van Team Liquid hebben LCS-titels en het Intel Grand Slam-toernooi van 2019 gewonnen voor uitzonderlijke CS:GO-gameplay. Team Liquid is een topverdiener van de Tekken-prijzenpool.

Talon Esports

Talon Esports, gevestigd in Hong Kong, concurreert in heel Azië. Het Tekken-team van de groep wordt vermeld als een van de grootste verdieners van de videogame. Ook bekend om het goed spelen van League of Legends, wordt het team ook PSG Talon genoemd vanwege zijn PSG Esports-partnerschap. Pacific Championship Series is een bekende competitie die actief is in Zuidoost-Azië, Taiwan, Hong Kong en Macau.

Teamgeheim

Sinds 2014, Teamgeheim heeft fans enthousiast gemaakt met uitstekende Dota 2-gameplay. Het esports-team verwierf in 2016 een vrouwelijk CS:GO-team. Het breidde ook zijn concurrentiepositie in de Street Fighter-gamewereld uit en tekende een eersteklas Super Smash-speler. Tegen 2018 verwierf Team Secret belangrijke Team TyRanT-leden om een concurrentievoordeel te behalen in Age of Empires. In 2018 breidde het team opnieuw uit toen het Rainbow Six Siege Team IDK tekende. Team Secret scoort hoog in de inkomsten van Tekken-toernooien.

Voors en tegens

Elk Tekken-personage heeft een aantal voor- en nadelen, waar spelers tijdens het spelen over leren. Sommige tekens worden bijvoorbeeld consequent buitengesloten door andere tekens en zijn inconsistent. Anderen zijn snel en leuk om te gebruiken. De game zelf krijgt lofbetuigingen en één hoofdklacht.

Pluspunten

 • 3D-animatie
 • Creatieve karakters
 • Maatwerk
 • speelgemak

nadelen

 • Laadtijden

Wedkansen van Tekken begrijpen

In Tekken esports zijn de kansen representatief voor de kans dat een team of individuele speler kan winnen. Het is van cruciaal belang voor gokkers om te wedden bij online sportsbooks met eerlijke kansen. Er zijn drie belangrijke soorten weddenschappen, inclusief Amerikaans, fractioneel en decimaal.

De meeste sportsbooks bieden decimale kansen. Bij decimale odds geldt dat hoe lager de odd betekent dat de gokker meer kans heeft om te winnen. De uitbetaling is echter over het algemeen laag. Met hogere kansen neemt de gokker een hoog risico, maar de uitbetaling is meer voor winnaars. Voordat u een weddenschap plaatst, is het essentieel om te begrijpen hoe u gokkansen kunt berekenen.

Tips en trucs voor wedden op Tekken esports

Ken het spel

Het is belangrijk voor gokkers om het Tekken-spel te begrijpen. Om een esports-weddenschap te winnen, moet de gokker de spelregels kennen. Door online tutorials te bekijken, handleidingen te lezen en op de hoogte te blijven van nieuws uit de branche, vergroot u de kans op het winnen van een weddenschap.

Begroting

Elke weddenschap is een risico. Daarom moet een gokker zijn budget voor weddenschappen identificeren. Vasthouden aan een budget helpt om veilige gokgewoonten te behouden voor beginners en ervaren professionals. Het stellen van een budget is essentieel en slim gokgedrag. Door te plannen hoeveel en wanneer te wedden, kan een gokker weloverwogen en winnende beslissingen nemen.

Kies een goede bookmaker

Gerenommeerde sportsbooks bieden eerder gunstige kansen en betrouwbare uitbetalingen. Onderzoek om ervoor te zorgen dat de bookmaker de juiste licentie heeft en betrouwbaar is. Of u nu gokt via een website of een app voor esports-weddenschappen, het lezen van de voorwaarden zorgt ervoor dat de gokker begrijpt wat hij kan verwachten bij het storten van geld en het plaatsen van een weddenschap. Door naar online beoordelingen te kijken, kan een gokker een idee krijgen van hoe andere consumenten het hebben gedaan bij het gokken bij specifieke etablissementen.

Zelfcontrole

Zoals bij alle gokactiviteiten, is het belangrijk om zelf te controleren op risicovol gokgedrag bij esports om verslaving te voorkomen tijdens het gokken op goksites voor e-sports. Verslavend gedrag omvat het onvermogen om te stoppen met het plaatsen van weddenschappen, geld wedden dat een gokker niet kan missen, en gevoelens van angst en depressie ervaren. Als een van deze symptomen optreedt, kan een persoon ervoor kiezen zichzelf uit te sluiten. Locaties met een licentie laten een speler meestal toe om een pauze te nemen door ervoor te kiezen een account voor een bepaalde periode in de wacht te zetten. Lokale, nationale en internationale instanties, zoals Gamblers Anonymous, bieden counseling en andere diensten om mensen met verslavingsproblemen te helpen.

Tekken van Namco is een van de oudste en bekendste videogames op de markt. Als een van de eersten met geavanceerde animaties en graphics, blijft de game spelers een meeslepende game-ervaring bieden. Met een aantal creatieve personages, boeit de game spelers met de mogelijkheid om personages aan te passen en verschillende spelmodi te kiezen.

Als essentieel lid van het esports-landschap blijven Tekken-toernooien bij elke nieuwe versie van het spel de deelname van gamers en het enthousiasme van fans stimuleren. In het nieuwe sportsbook-landschap wordt er bij grote Tekken-toernooien gewed tegen wie dat zal doen win grote toernooien. Spelers van grote e-sportteams bereiken de status van beroemdheid, omdat teams grote prijzenpotten winnen en aan populariteit winnen.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
Over

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries