Nieuws

September 8, 2022

PUBG's nieuwste pakket voor gemeenschapszorg

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

PUBG is op dit moment een van de meest bekende gokspellen voor e-sport en er zijn tal van goksites voor e-sport waar spelers op het spel kunnen wedden. Het feit dat het team achter PUBG continu veranderingen introduceert om het spel te verbeteren, is een van de redenen waarom het zo'n enorme aanhang heeft gekregen.

PUBG's nieuwste pakket voor gemeenschapszorg

Daarover gesproken, PUBG heeft opwindend nieuws voor spelers! Er is een nieuwe Pakket voor gemeenschapszorg onderweg, en het draait allemaal om het anti-cheat-systeem van de game. De recente overgang van de game naar gratis te spelen heeft geleid tot een pandemonium in de PUBG-gemeenschap. Velen zijn bang dat gratis toegang tot het spel zou leiden tot een toename van het aantal valsspelers. In de laatste blog op de Battlegrounds-site heeft het team erkend dat spelers "oneerlijke en illegale methoden in de game" hebben ervaren

Inspanningen van PUBG Anti-Cheat Team

Het Anti-Cheat-team van PUBG heeft dag en nacht gewerkt om ervoor te zorgen dat het spel niet ten prooi valt aan valsspelers. Na de introductie van PUBG's anti-cheat-oplossing "Zakynthos", zag het team een aanzienlijke verbetering in de wedstrijdstatistieken Normaal en Geklasseerd, waarbij het Anti-Cheat-team meer dan 200.000 accounts verbood die als cheaters waren gemarkeerd.

Zakynthos heeft verschillende machine learning-technieken die het helpen verbeteren en beter worden in het detecteren van valsspelers.

Ondanks de niet-aflatende pogingen van PUBG om een einde te maken aan valsspelen, vond het team, na te hebben opgemerkt dat een aanzienlijk deel van de valsspelers in klassementswedstrijden gehackte accounts gebruikten, dat het meer moest doen.

Het team implementeert momenteel oplossingen om gehackte accounts te blokkeren. Ze hebben er echter nog geen voortgang op gedeeld. Maar als je bedenkt hoe snel het team veranderingen doorvoert om cheaters en gehackte accounts te verwijderen, kunnen spelers er zeker van zijn dat er binnenkort iets zal worden aangekondigd.

PUBG heeft ook aangekondigd dat het permanente accountverboden en hardwareverboden overweegt om te voorkomen dat één persoon meerdere accounts op hetzelfde apparaat maakt.

In de laatste blog heeft PUBG vermeld dat het de details van zijn "tactieken" om valsspelen te verminderen niet kan uitbreiden, omdat valsspelers hiervan kunnen profiteren, maar ze zijn van plan meer van deze Community Care-pakketten te laten vallen.

PUBG en Esports-weddenschappen

PUBG is momenteel de op één na bestverkochte game, met meer dan 24 miljoen exemplaren. Op Twitch is het de op één na meest bekeken game, na League of Legends. Het lijdt geen twijfel dat de populariteit van het spel zal blijven groeien in het online goklandschap voor esports. De game had zijn eerste online gokevenement in mei 2017, waar het bedrijf dat de game organiseerde meer dan $ 100.000 aan donaties ophaalde.

Het spel heeft een prijzenpot gehad die varieert van $ 30.000 tot $ 200.000, en als je ziet hoe snel het aantal nieuwe spelers stijgt, zullen er in de toekomst nog hogere prijzenpotten zijn. Ondanks dat het relatief nieuw is in de online gokwereld, is PUBG erin geslaagd een grote gokgemeenschap op te bouwen.

Wedden op PUBG lijkt in het begin moeilijk, maar volgt esport goktips en luisteren naar ervaren beters kan helpen.

Een van de belangrijkste tips voor esport-weddenschappen om in gedachten te houden, is om altijd te weten wat er in het spel gebeurt. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en zoek naar bookmakers die aanbiedingen promoties en bonussen, en je loopt altijd voorop.

Als je alle ins en outs van het spel kent, wordt wedden veel gemakkelijker. Wedden op PUBG geeft je de kans om zeldzame skins en mods te winnen. Het spel heeft vier soorten inzetmethoden:

  • jackpot - Bij dit type weddenschappen zetten spelers hun skins in voor een jackpot en wordt de winnaar bepaald door middel van een willekeurige draai. De winnaar mag alle buit pakken.
  • Munt Flips - Coin flip is een één-op-één weddenschap waarbij beide spelers 50% kans hebben om te winnen.
  • PUBG-roulette - PUBG-roulette is hetzelfde als zijn traditionele tegenhanger, waarbij spelers winnen afhankelijk van de gekleurde of genummerde vakjes waarin de bal terechtkomt.
  • Botsing - Zoals de naam al doet vermoeden, eindigt dit type wedden met "crashen" en moeten spelers hun buit opnemen voordat dat gebeurt.

Conclusie

PUBG is nu een wereldwijd fenomeen met miljoenen spelers. In de afgelopen vijf jaar is het enorm populair geworden in de gokscene voor esports, en gezien de grote fanbase, zullen de cijfers niet stoppen met stijgen.

Het PUBG-team deelde onlangs een blogpost waarin ze een Community Care-pakket aankondigden, waarin ze enkele van de dingen benadrukten die ze doen om het toenemende aantal cheaters aan te pakken nadat de game overging naar gratis te spelen. Hun Anti-Cheat-team heeft veel gedaan voor de gemeenschap om het aantal valsspelers te verminderen en het spel voor iedereen eerlijk en leuk te maken.

Hoe zullen hun strategieën en tactieken hun positie in de online gamingwereld beïnvloeden? De tijd zal het leren. Eén ding is echter zeker. PUBG lijkt vastbesloten de community niet in de steek te laten en het spel te laten besmetten met gehackte accounts en cheaters, omdat dit de PUBG esports-wedervaring zal beïnvloeden.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries

Laatste nieuws

Maak je klaar voor de ultieme krachtmeting: World of Warcraft Plunderstorm Creator Royale
2024-03-28

Maak je klaar voor de ultieme krachtmeting: World of Warcraft Plunderstorm Creator Royale

Nieuws