Algemeen beleid

Jason Tanaka
PublisherJason TanakaPublisher
WriterJasper de VriesWriter

Privacybeleid

Bij EsportRanker erkennen we dat het belangrijk is om persoonlijke informatie over onze gebruikers te verzamelen, maar tegelijkertijd is het beschermen en waarborgen van de gebruikersinformatie net zo belangrijk. We gebruiken alle informatie alleen voor doeleinden die verplicht zijn.

Alle gebruikers die de EsportRanker-website bezoeken, accepteren dat ze akkoord gaan met de voorwaarden van ons algemene, cookie- en privacybeleid. In dit beleid kunt u alle redenen vinden waarvoor we de gebruikersinformatie gebruiken.

Als een gebruiker niet wil dat zijn informatie wordt gebruikt op de manier die wordt beschreven in dit algemene beleid, heeft hij het recht om te stoppen met het gebruik van deze site. EsportRanker behoudt zich het recht voor om dit privacybeleid te wijzigen. Gebruikers van deze site accepteren automatisch alle wijzigingen in ons beleid bij het gebruik van deze website.

Openbare delen van de site

Wees bewust van het vrijgeven van persoonlijke informatie op deze of een van onze andere websites. Elke vorm van informatie die door een gebruiker in een openbaar gedeelte van de site wordt verstrekt, wordt openbare informatie.

Informatie die op een forum, livechat of andere openbare delen van internet is geplaatst, kan worden gebruikt door externe operators. Dit kan ertoe leiden dat u advertenties en ongewenste berichten op uw e-mailadres ontvangt.

Communicatie

EsportRanker kan u van tijd tot tijd informatie verstrekken over onze website, of niet-gerelateerde diensten als u eerder persoonlijke gegevens heeft verstrekt.

Gebruikers hebben de kans om geen berichten meer van ons te ontvangen. Wanneer we om meer informatie vragen, kan de gebruiker weigeren details te geven, of kan de gebruiker zichzelf van andere contactlijsten verwijderen.

Zorg ervoor dat uw accountgegevens (inclusief uw wachtwoord) veilig zijn. Deel uw accountgegevens nooit met iemand en houd er rekening mee dat het verstrekken van persoonlijke informatie en gegevens op internet mogelijk niet veilig is.

About the author
Jason Tanaka
Jason Tanaka
About

Jason "PixelPioneer" Tanaka, een technisch onderlegde inwoner van Seattle, is de visionair achter EsportRanker. Door een levenslange passie voor gaming te combineren met een scherp zakelijk inzicht, heeft Jason EsportRanker getransformeerd in de ultieme hub voor esports-enthousiastelingen wereldwijd.

Send email
More posts by Jason Tanaka