Nieuws

November 15, 2023

Markoon sluit zich aan bij Infinite Reality: LEC 2024 roosterupdate

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Invoering

Junglespeler Markoon heeft een nieuw thuis gevonden voor het LEC 2024-seizoen. Hij zal zich aansluiten bij een nieuw LoL-team, Infinite Reality, en hun selectie voltooien.

Markoon sluit zich aan bij Infinite Reality: LEC 2024 roosterupdate

Markoon's vertrek bij SK Gaming

Na een jaar bij SK Gaming verlaat Markoon het team om aan een nieuw LoL-avontuur te beginnen. Ondanks het behalen van behoorlijke resultaten, waaronder een vierde plaats in de LEC 2023 wintersplit, moest Markoon een nieuw team vinden vanwege de komst van rookie jungler Isma naar de SK-selectie.

De selectie van Infinite Reality

Infinite Reality, voorheen bekend als KOI, heeft besloten hun samenwerking te be√ęindigen en zal niet langer onder het KOI-naamplaatje opereren. Hoewel het onduidelijk is of het team het Rogue-merk zal overnemen of een andere naam zal kiezen, hebben ze gestage stappen gezet met hun opstelling. Naast Markoon heeft Infinite Reality ook een mondelinge overeenkomst bereikt met support-rookie-speler Zoelys, die Advienne in de onderste rij zal vervangen. Bovendien zal Larssen bij de organisatie blijven, ondanks het verlies van KOI als partner.

Finale opstelling

Met de toevoeging van Markoon, Zoelys en de bestaande contracten van Szygenda en Comp heeft Infinite Reality hun line-up voor het LEC 2024-seizoen afgerond:

  • Boven: Szygenda*
  • Jungle: Markoon
  • Midden: Larssen
  • ADC: Comp*
  • Ondersteuning: Zo√ęlys

*Let op: Szygenda en Comp staan ‚Äč‚Äčnog steeds onder contract bij de organisatie.

Resterende onbevestigde junglers

Vanaf nu zijn Team BDS en FNC de enige twee organisaties met onbevestigde junglers voor het LEC 2024-seizoen. Het contract van BDS Sheo loopt dit jaar af, terwijl Razork nog een jaar op zijn contract loopt.

Conclusie

Bezoek onze speciale pagina om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en geruchten in het LEC free agency en de roster shuffle.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries

Laatste nieuws

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame
2024-04-10

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame

Nieuws