Alles over wedden op SK Gaming

SK Gaming is een gerenommeerde organisatie en een van de meest bekende esport-teams in professionele videogames wereldwijd. Schroet Kommando (SK), een bloeiend esports-bedrijf met kantoren in Keulen en Berlijn, Duitsland, werd in 1997 opgericht door toegewijde vrienden. In de afgelopen twee en een halve decennia heeft SK Gaming succes gehad in grote toernooien. Ze hebben ook miljoenen dollars aan prijzengeld gewonnen in verschillende sporten. Als ambitieuze concurrent en een bedrijf dat buiten de gebaande paden denkt, heeft SK een aantal van de beroemdste mensen in de esports-geschiedenis gemaakt en op verschillende fronten vooropgelopen.

SK Gaming heeft altijd de internationale sfeer onder haar leden benadrukt, ondanks zijn triomfen op en naast het veld. Sinds de start van de groep heeft het geprobeerd vriendschappen op te bouwen tussen spelers en staf met verschillende etnische en religieuze achtergronden.

Alles over wedden op SK Gaming
Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Spelers van SK Gaming

Emil Moselund, alias Fruity, Thomas "Ekon" Chenel en Kérian Candolfi, algemeen bekend als Kérian, vertegenwoordigen SK Gaming in de Rocket League wedstrijden. De eerste komt uit Denemarken, de andere twee zijn Deens.

Vier Duitse spelers vertegenwoordigen SK Gaming in Clash Royale-competities. Dit zijn Justus von Eitzen, alias Flobby, en Morten Mehmert, algemeen bekend onder zijn voornaam Morten. De andere twee zijn Samuel "xopxsam" Klotz en Lucas Nageler, alias BigSpin.

SK Gaming heeft ook een team in Brawl Stars. Het is een van de meest populaire esports-teams. Dit zijn Pedro Guijarro, Bekri "Symantec" Tahiri en Guillem González, alias GuilleVGX. Ruben 'Ikaoss' Exposito en Sergio Iglesias alias Kiwii vervolledigen het roster van vijf man. Symantec is de enige Duitser in het beste esports-team; de rest is Spaans.

De FIFA-selectie van SK Gaming bestaat uit slechts twee Duitse spelers. Dit zijn Niklas Noerenberg, alias NiklasNeo, en Tim "TimLatka" Schartmann.

League of Legends-spelers

Er zijn twee teams in de League of Legends. Dit zijn het eerste SSK Gaming-team opgericht in 2010 en SK Gaming Prime, opgericht in 2014. De selectie van de Prime neemt voornamelijk deel aan lokale toernooien. De hoofdgroep bestaat uit zeven spelers, waaronder Erberk "Gilius" Demir en Janik Bartels, alias Jenax, beiden uit Duitsland. Andere spelers zijn Jean "Jezu" Massol (Frankrijk), Erik Wessén alias Treatz (Zweden), en Thomas "Tom" Diakun uit het Verenigd Koninkrijk. De andere twee zijn Daniyal Gamani, bekend als Sertuss, uit Duitsland, en Simon 'Swiffer' Papamarkos uit Australië.

Het Prime Team bestaat ook uit zeven spelers. Twee zijn Nederlandse spelers; Alois Nelissen, algemeen bekend als Alois, en Max' Raqo' Temminck. Georgia Paras alias TroubleInc (Duits), Edgaras' Eckas' Strazdauskas (Litouwen) en Sven Vidović alias Dehaste (Kroatië) behoren ook tot de beste esports-teamleden. De andere twee zijn Ilya Makavchuk (Wit-Rusland) alias Gadjet en Patryk "Mystiq" Piórkowski uit Polen.

De sterkste games van SK Gaming

Brawl Stars

Dit is de meest robuuste game van SK Gaming. Het Brawl Stars-team is opgericht in 2022 en bestaat momenteel uit 5-sterrenspelers en is een beroemd esport-team van SK Gaming. Het team heeft verschillende Brawl Stars-competities gewonnen. Niettegenstaande verschillende toernooien wint, staat dit team bekend om zijn reis naar de Brawl Stars World Finals 2020.

De voltooiing was het laatste evenement van het jaar in het bezit van Supercell. Het Wereldkampioenschap van het Competitieseizoen 2020 behoorde ook tot de door Supercell georganiseerde toernooien. De gekwalificeerde teams voor het toernooi zijn de beste esports-teams via een wereldwijde kwalificatiecampagne gedurende het hele jaar. Het SK Gaming-team eindigde als derde en verdiende een prijs van $ 125.000.

Clash Royale

Vier sterren vertegenwoordigen het team in internationale wedstrijden. SK Gaming heeft dit team in 2018 opgericht en heeft meer dan $ 190.000 aan prijzengeld gewonnen. Hun meest recente succes was in de Clash Royale League 2020 World Finals. Het team eindigde als tweede in de competitie en verdiende een prijs van $ 70.000. Het team won de Clash Royale League 2019 West Fall Season.

League of Legends

Het team heeft de meest uitgebreide selectie in SK Gaming. Verspreid over het hoofdteam en SK Gaming Prime, heeft dit team succes gehad in verschillende competities. Een deel van het succes zijn gewonnen prijzen, terwijl anderen in de positie waren waarin ze eindigden.

Waarom is SK Gaming populair?

SK Gaming is een legendarische organisatie met een lange en roemruchte geschiedenis. Het team heeft zichzelf gevestigd als een opvallend esports-merk. Ze bestaan al geruime tijd, opgericht in 1997! Oudere gamers en esports-fans herinneren zich die tijd, maar het was jaren daarna dat hun publieke imago en respect groeide.

SK Gaming ontwikkelde zich in de loop van de tijd langzaam in de meeste games en vestigde zich uiteindelijk als een constante aanwezigheid in de esports-industrie. League of Legends, CSGO, Quake en meer games dragen het stempel van de organisatie.

De organisatie is in omvang gegroeid en doet inmiddels mee aan verschillende games en esports-wedstrijden. Het wordt gerespecteerd en gesteund door supporters over de hele wereld, ook al heeft het niet dezelfde aantrekkingskracht als voorheen. Hun spelers hebben een mooie toekomst voor zich, en wie weet wat de toekomst in petto heeft?

Waarom is dit team populair om op te wedden?

Brawl Stars is verreweg de meest geprefereerde optie van gokkers. Met een aantal ongelooflijke triomfen heeft SK Gaming de professionele scene gedomineerd. Ze hebben een sterk trackrecord tegen andere sterke teams en presteren consequent goed. Omdat Brawl Stars niet zo beroemd is als sommigen andere esports-games, sommige bookmakers zetten het niet op hun "roster".

De prijzen en resultaten van SK Gaming

SK Gaming was een zeer gewaardeerd team in de jaren 2000, met een groeiende schare fans in de jaren 2010. Er zijn echter niet langer wereldwijd dominante krachten in het team. Het gaat al een lange tijd mis met SK, maar het lijkt erop dat ze de zaken eindelijk onder controle hebben.

Zelfs als hun resultaten niet de beste zijn, wordt de aanwezigheid van SK Gaming Esports consequent erkend. Door de jaren heen heeft de ploeg opmerkelijke resultaten geboekt. Ze zijn ongeëvenaard als het gaat om mindere esports-games zoals Brawl Stars of Clash Royale.

Brawl Stars

Het team won de afgelopen jaren zes opeenvolgende competities. Ze wonnen de Brawl Stars Championship 2022: EMEA-finale van maart die online in Europa werd gehouden. SK Gaming won de Gamestars League seizoen 2: internationale finale, die in 2021 online in heel Europa werd gehouden. Het team won in hetzelfde jaar vier andere evenementen, waaronder de ESL Mobile Challenge 2022 Fall: EU-MENA.

Bij het online toernooi waren teams uit Europa, het Midden-Oosten en Afrika betrokken. Brawl Stars Championship 2021: oktober EMEA Finals, Brawl Stars Championship 2021: september EMEA Finals en ESL Mobile Challenger 2021 Spring: EU-MENA behoren tot de andere gewonnen toernooien. In 2020 eindigde het team als derde in de finale van Brawl Stars World. Ze wonnen een opmerkelijke prijs van $ 125.000.

Clash Royale

Vervolgens werd het team in 2020 twee keer tweede. SK Gaming verloor de Clash Royal League 2020-finale, maar ontving een prijs van $ 70.000 voor hun tweede plaats. Evenzo ontvingen ze $ 54.000 voor hun tweede plaats in het Clash Royale League 2020 West Fall Season.

In 2019 was het team twee keer winnaar; de Clash Royale League 2019 West Fall Season en de QLASH League 2. Ze wonnen $ 60.000 in het vorige toernooi. Het SK Gaming-team eindigde als tweede in de Clash Royale League 2019 West Spring Season, waar ze $ 40.000 verdienden. Het team verdiende hetzelfde bedrag, $ 40.000, voor een vergelijkbare finish, 2e, in de Clash Royale League 2018 Europa herfstseizoen.

Andere resultaten

SK Gaming heeft de FUT 19 Champions Cup januari-finale gewonnen. Hun overwinning in het FIFA-toernooi leverde hen $ 50.000 op. Het tier 2-toernooi betrof de FIFA 19-game-editie.

Onlangs heeft het team geen noemenswaardig succes gehad in Rocket League. Ze eindigden als derde in RLSC Season X-Spring: EU Major, waar ze $ 10.000 wonnen.

Het League of Legends-team heeft de laatste tijd ook geen noemenswaardig succes gehad. Ze eindigden als zesde in het LEC Spring 2021-toernooi.

Beste en populairste spelers van SK Gaming

Er zijn verschillende spelers die SK Gaming vertegenwoordigen in verschillende competities. Maar ze zijn niet allemaal even populair. Dit zijn de beroemde spelers in het team:

BIGSPIN

Officieel bekend als Lucas Nägeler, is de speler sinds oktober 2019 lid van het SK Gaming Clash Royale-team. De speler heeft een enorme aanhang op sociale-mediapagina's. BigSpin heeft meer dan 400.000 volgers. De meeste zijn afkomstig van de streamingdienst Twitch.

MORTEN

Morten Mehmert trad in juni 2018 toe tot het Clash Royale-team. De speler is populair onder de fans in de esports-scene. Hij heeft meer dan 400.000 volgers via zijn sociale media-profiel. De meeste volgers zitten op de esports-streamingservice van Twitch, waar hij meer dan 269.000 volgers heeft.

IKAOSS

SK Gaming nam Ruben Exposito over in januari 2022. De Brawl Stars pro heeft meer dan 140.000 volgers op sociale media. De meeste volgers zitten op Instagram en de streamingdienst Twitch.

PEDROGUIJARRO

Pedro Guijarro trad in juni 2020 toe tot het SK Gaming Brawl Stars-team. Hij heeft meer dan 10.000 volgers op de streamingdienst Twitch. Andere volgers worden verspreid via Instagram, Twitter en YouTube.

Waar en hoe te wedden op SK Gaming

Dit is een van die vreemde esports-teams die uitblinken in kleine games, maar worstelt in grotere. Dit was niet altijd het geval; SK heeft in het verleden een aantal ongelooflijke prestaties geleverd, zelfs in games die ze niet meer spelen. Lootbet, Pinnacle, bet365, Thunderpick en Dafabet zijn enkele van de meest populaire SK Gaming goksites voor esports.

Gokkers moeten echter bereid zijn een aantal risico's te lopen als ze van plan zijn om op SK te wedden. Dit komt omdat de roosters van SK Gaming de neiging hebben om ondermaats te presteren als ze het zich niet kunnen veroorloven. Ze kunnen echter zelfs de meest effectieve teams overtreffen en knock-out stoten leveren. Ten slotte moeten gokkers de historische resultaten van SK in al hun games bekijken.

Wat is de beste strategie om op dit team te wedden?

Gokkers kunnen een breed scala aan weddenschappen plaatsen op SK Gaming in alle spellen waaraan het deelneemt. Over het algemeen zijn winsten echter de veiligste weddenschappen van SK Gaming. Als het erop aankomt ze intelligent samen te stellen, kan daar niets mis mee gaan. Inzetten op SK Gaming op de beste goksites voor esports is riskant, maar het kan flink uitbetalen. Brawl Stars is het enige spel waarbij de meeste inzetten winnaars zijn. Alle andere spellen vereisen een nauwgezette planning en studie om de weddenschappen te laten renderen.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries

Laatste nieuws

Markoon sluit zich aan bij Infinite Reality: LEC 2024 roosterupdate
2023-11-15

Markoon sluit zich aan bij Infinite Reality: LEC 2024 roosterupdate

Junglespeler Markoon heeft een nieuw thuis gevonden voor het LEC 2024-seizoen. Hij zal zich aansluiten bij een nieuw LoL-team, Infinite Reality, en hun selectie voltooien.