Ranglijst van de beste eSports-bookmakers met GiroPay

GiroPay goksites voor esports zijn op dit moment populairder dan ooit onder Duitse fans van esports-weddenschappen. Deze stortingsmethode is snel, veilig en betaalbaar. Bovendien? Het is een van de meest vertrouwde fintech-merken en bedient meer dan de helft van de Duitse bevolking. Dit zijn allemaal redenen waarom GiroPay een betalingsoptie is waar eSports-fans dol op zijn.

Tegenwoordig zijn er veel Duitse esports-wedsites met GiroPay. Sommige bieden een fantastische gokervaring. Maar gokkers moeten anderen mijden. Gelukkig hebben de experts al het zware werk gedaan door de beste GiroPay-wedsites op een rij te zetten. Dit is na een rigoureus testproces waarin aspecten zoals licenties, esports-weddenschappen en kansen, ondersteuning, bonussen en meer zijn geanalyseerd.

Ranglijst van de beste eSports-bookmakers met GiroPay
Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Over GiroPay

GiroPay is een Duits fintech-bedrijf dat online betalingen mogelijk maakt door gebruik te maken van PIN en TAN voor internetbankieren. Hoewel het bedrijf in 2005 werd opgericht, begon het bedrijf in 2006. Het bedrijfsmodel van GiroPay is vergelijkbaar met het Nederlandse iDEAL of het Canadese Interac Online.

De oprichters van GiroPay zijn Deutsche Postbank, GAD, Fiducia IT en Star Finanz-Software Entwicklung und Vertriebs GmbH.

Tegenwoordig is het merk een van Duitsland's meest dominante online betalingsoplossingen. Volgens Wikipedia verwerkte GiroPay in 2008 meer dan 3,2 miljoen overschrijvingen voor in totaal 185 miljoen euro. Vandaag de dag is GiroPay een marktleider die meer dan 45 miljoen klanten bedient, wat overeenkomt met 54% van de Duitse bevolking.

Een van de redenen voor het succes van GiroPay zijn de partners. Het bedrijf werkt samen met meer dan 1.500 banken in Duitsland, wat zich vertaalt naar meer dan 60% van alle Duitse banken. GiroPay biedt gebruikers snelle, gemakkelijke en betaalbare geldoverdrachten. Dit is nog een reden waarom het een favoriet is onder consumenten (kopers) en handelaren (verkopers).

Ondanks de pandemie blijft GiroPay groeien. In 2021 fuseerde het bedrijf met twee andere fintechs, paydireckt en Kwitt, om New GiroPay te worden. Dit is een stap om de online betaaldiensten van het bedrijf te versterken.

Hoe een storting te doen met GiroPay

Het financieren van een esports-weddenschapsaccount met GiroPay is vrij eenvoudig. Maar eerst en vooral: een Duitse bankrekening met geld is een must. De bank zou ook een van de financiële instellingen moeten zijn die met GiroPay samenwerken. Spelers moeten er ook voor zorgen dat de goksite samenwerkt met GiroPay.

In de eerste stap moeten spelers zich registreren bij een esports-weddenschapssite met GiroPay of inloggen op hun esports-weddenschapsaccount als ze er al een hebben. Navigeer vervolgens naar het gedeelte Bankieren/kassier en selecteer de optie 'storten'.

De tweede stap is om de bank uit de lijst te selecteren. Het systeem verwijst door naar de inlogpagina van de gateway voor internetbankieren van de bank. Voer de inloggegevens voor internetbankieren in, vervolgens het bedrag en voltooi de transactie. Let op, de meeste banken gebruiken tegenwoordig tweefactorauthenticatie. De bank kan spelers vragen om een eenmalige code in te voeren die naar hun telefoonnummers is verzonden. Er is ook een minimale en maximale stortingslimiet die is ingesteld door exploitanten van esports-weddenschappen.

GiroPay-stortingen zijn snel. Verwacht dat het geld onmiddellijk op het esports-weddenschap wordt weergegeven. Maar het hangt allemaal af van de goksite - de meeste verwerken stortingen direct, terwijl de transactie soms een paar minuten kan duren. Een groot voordeel van GiroPay is dat er geen aanbetalingskosten zijn.

Hoe u geld kunt opnemen met GiroPay

Alle GiroPay goksites voor esports op deze pagina worden beheerd door vertrouwde aanbieders van sportweddenschappen die de winnaars uitbetalen. Dit in tegenstelling tot sommige gewetenloze sites die spelers in een kat-en-muisspel betrekken wanneer ze winnen.

Helaas ondersteunt GiroPay geen opnames. Hoewel gokkers dit online betalingssysteem kunnen gebruiken om hun esports-weddenschapsaccounts te laden, kunnen ze geen winst opnemen. Dit betekent echter niet dat spelers hun geld zullen verliezen; hieronder worden een aantal alternatieven besproken.

Het eerste alternatief is een bankoverschrijving. Als de goksite dit heeft betalingswijze, wordt het geld rechtstreeks naar de gewenste bankrekening overgemaakt. De enige tekortkoming is dat de opname langer kan duren.

Een andere manier om geld op te nemen bij goksites van GiroPay is via Trustly. Dit is een vertrouwde Zweedse open-banking betaalmethode die onlangs is uitgebreid naar Duitsland. Trustly biedt snelle opnames en veilige transacties. Bovendien? Het registreren van een account is gratis.

Gelukkige winnaars kunnen hun geld ook opnemen op MasterCard of Visa. De eerste is een leider in wereldwijde betalingen en biedt naadloos bankieren. Visa daarentegen is het grootste kaartnetwerk ter wereld.

Voor- en nadelen van GiroPay

GiroPay is een begrip in de Duitse online betaalindustrie. Geen enkele online betaaloplossing is echter perfect.

GiroPay Voordelen

  • Het gebruik van GiroPay is vrij eenvoudig. Het is gebaseerd op directe bankoverschrijving, waardoor een kaart niet nodig is.
  • GiroPay is ook betaalbaar. Het is helemaal gratis om te storten.
  • GiroPay is snel. Dit online betalingssysteem biedt directe stortingen.
  • Alle GiroPay-platforms zijn beveiligd met de nieuwste versleuteling van militaire kwaliteit.
  • GiroPay werkt samen met alle populaire banken in Duitsland.

GiroPay-nadelen

  • De online betaaloplossing is alleen beschikbaar in Duitsland
  • GiroPay ondersteunt geen opnames

Procedure voor het openen van een GiroPay-account

Een van de redenen voor de populariteit van GiroPay is de brede samenwerking met banken in Duitsland. Dat betekent dat het meer Duitse consumenten bereikt, inclusief fans van esports-weddenschappen. Een ander groot voordeel van GiroPay is dat het registreren van een account niet alleen gratis, maar ook heel eenvoudig is.

Zoals eerder vermeld, is een Duits account een vereiste. Bovendien moeten spelers ervoor zorgen dat hun bank deelneemt aan GiroPay. Er is een eenvoudige bankchecker waar gebruikers kunnen controleren of hun bank een partner is door hun banknaam en het systeem in te voeren.

Hieronder vindt u de eenvoudige stappen die u moet volgen bij het registreren van een GiroPay-account.

Toegang krijgen tot GiroPay-website. Op deze pagina zullen er twee hoofdproducten zijn; GiroPay voor kopers en GiroPay voor verkopers. De eerste is voor gokkers, terwijl de laatste is afgestemd op exploitanten van goksites voor esports.

Kies GiroPay voor kopers, scroll naar beneden en klik op het tabblad PAYDIRECT ACTIVEREN. Zoek vervolgens de 'Nieuw? Ontgrendel nu gratis' optie en selecteer de gewenste bank uit de vervolgkeuzelijst. De volgende procedure verschilt van bank tot bank, maar is eenvoudig.

Het geld wordt via een bankoverschrijving van de bank naar GiroPay overgemaakt. De transactieomslag is onmiddellijk.

GiroPay-klantenondersteuningsopties

GiroPay is een merk dat de vitaliteit van klantrelaties begrijpt. Het heeft geïnvesteerd in een robuuste infrastructuur om een opmerkelijke klantervaring te bieden. Voor naadloze operaties zijn er twee klantenondersteuningsteams; één voor kopers en één specifiek voor verkopers.

Als het gaat om opties voor klantenondersteuning, heeft GiroPay een hotline. Agenten zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 22.00 uur. In het weekend en op feestdagen is de service van 8.00 uur tot 18.00 uur. Er is ook een e-mailticketsysteem.

Naast de bovenstaande ondersteuningsopties heeft GiroPay een gedetailleerde FAQ-sectie.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries