Ranglijst van de beste eSports-bookmakers met Apple Pay

Apple Pay eSports-goksites worden steeds populairder. Traditionele bookmakers hebben haast om samen te werken met de geldtransferservice van Apple. Dit is om gebruik te maken van de populariteit van Apple Pay in de Verenigde Staten en daarbuiten.

Voor degenen die op zoek zijn naar een eSports-goksite die deze betaalmethode accepteert als stortings- en opnamemethode, vertelt deze Apple Pay-gids voor goksites het allemaal. Lees meer over de achtergrond van het merk, wanneer het is begonnen, de cijfers en meer. Verder bevat dit artikel de top 10 van beste Apple Pay eSports-goksites om mee te doen.

Ranglijst van de beste eSports-bookmakers met Apple Pay
Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Over Apple Pay

Apple Pay is een vertrouwd digitaal portemonnee- en mobiel betalingssysteem dat persoonlijke betalingen, iOS-app-betalingen en webgebaseerde betalingen via het Safari-web mogelijk maakt. De compatibele apparaten zijn iPhone/iPad, Apple Watch en Mac. Voor de goede orde, het is niet mogelijk om Apple Pay te gebruiken op Android, Mozilla Firefox, Google Chrome of een andere browser.

Apple Pay is eigendom van en wordt beheerd door Apple Inc. Het werd opgericht in 2014 en is in de gelederen geklommen om een van de beste online betaalmethoden in de online gokscene te worden. De service schuwt gokken niet zoals veel andere mobiele betaalmethoden, dus gokkers kunnen vrijuit handelen zonder zorgen.

Is Apple Pay populair?

Apple Pay is een van de meest populaire mobiele geldtransferservices. Volgens statistieken heeft het merk het grootste aandeel in de mobiele geldindustrie met 45%, vóór Samsung Pay, PayPal en Google Pay. Interessant is dat uit gegevens over Statista blijkt dat er meer dan 383 miljoen Apple Pay-gebruikers zijn.

Hoewel Apple Pay bij de lancering alleen in de Verenigde Staten beschikbaar was, is het een wereldwijde service voor mobiele geldoverdracht die in veel landen beschikbaar is. De Verenigde Staten blijven echter het land met de meeste Apple Pay-gebruikers.

Een storting doen met Apple Pay

Met Apple Pay kunnen gebruikers gemakkelijk, snel en veilig geld storten op hun eSports-weddenschapsaccounts. Dit is de reden waarom veel eSports-bookmakers het als bankmethode hebben.

Naar storten op een goksite met Apple Pay moeten spelers een site vinden die Apple Pay ondersteunt. Dit komt omdat niet alle eSports bookmakers deze betaalmogelijkheid hebben.

Nadat je de beste eSports-weddenschapssite met Apple Pay hebt gevonden, ga je naar de kassiersectie en selecteer je de optie 'STORTEN'. Kies vervolgens deze betalingsoptie als de gewenste stortingsmethode, voer het te storten bedrag in en het systeem zal doorverwijzen naar Apple Pay, waar de storting zal worden voltooid. Het geld zou binnen enkele minuten op de wedrekening van de speler moeten staan.

Als het gaat om minimale storting en maximale stortingslimieten, worden deze bepaald door individuele goksites. Wat Apple Pay betreft, heeft de mobiele transferservice een wekelijkse transactielimiet van $ 10.000. Het minimumbedrag dat gebruikers kunnen verzenden of ontvangen is $1.

Apple Pay ondersteunt alle populaire creditcards en betaalpassen, waaronder American Express, MasterCard, Visa, Maestro, Discover, Interac, Cartes Bancaires, Girocard, Mir, enz.

Hoe een opname te doen met Apple Pay

Met Apple Pay kunnen spelers ook: uitbetalingen snel en veilig verwerken. Net als bij het storten, is het opnemen van geld vrij eenvoudig.

Ervan uitgaande dat de goksite Apple Pay als opnamemethode toestaat, is de opnameoefening precies hetzelfde als storten. Spelers moeten er eerst voor zorgen dat ze aan de eventuele inzetvereisten hebben voldaan.

De volgende stap is om naar het kassier-/bankgedeelte te gaan en de optie INTREKKEN te selecteren. Om de opname te verwerken, kiest u Apple Pay als voorkeursmethode, voert u het bedrag in en voltooit u de opname.

Apple Pay heeft een robuuste infrastructuur die snelle transacties mogelijk maakt. Idealiter duurt een opname enkele minuten, maar op sommige goksites kan het langer duren vanwege verificatieprocessen en andere bureaucratieën.

Als het gaat om het minimumbedrag en de maximale rekening die een speler kan opnemen, worden de limieten bepaald door bookmakers. De limieten van Apple Pay blijven $ 10.000 per week.

Een groot voordeel van Apple Pay is dat gokkers hun geld mobiel kunnen opnemen. De dienst is toegankelijk op iPhones en iPads via de webbrowser (Safari) of de Apple Pay iOS-app.

Procedure voor het openen van een Apple Pay-account

Als het gaat om het openen van een Apple Pay-account, moeten gebruikers begrijpen dat deze service alleen beschikbaar is voor Apple-consumenten en geen downloads of installaties vereist. Bovendien is de service niet in alle landen beschikbaar.

Sommige landen zijn beperkt, dus een Apple-apparaat hebben is niet alles. Naast apparaatbeperkingen en landbeperkingen heeft de betalingsoptie een leeftijdsgrens. Gebruikers moeten de leeftijd van 13 jaar hebben bereikt.

Een Apple Pay-account instellen

Om te beginnen vereist Apple Pay dat gokkers een bankrekening en een ondersteunde kaart van een van de deelnemende kaartuitgevers hebben.

Het instellen van Apple Pay is heel eenvoudig. Het enige dat gebruikers hoeven te doen, is een creditcard, betaalpas of prepaidkaart toevoegen aan de eWallet-app, en dat is alles. Natuurlijk moeten de kaarten worden toegevoegd aan alle apparaten van de speler, of het nu een Mac, iPhone, iPad of Apple Watch is.

Voor spelers is het verkrijgen van een Apple Pay-account een eenvoudig proces, maar het is een vervelend proces voor de gokoperators. Deze stortingsmethode voert serieuze achtergrondcontroles uit voordat ze samenwerken met een goksite. Hoe dan ook, dit is een goede zaak voor de veiligheid en privacy van gebruikers.

Voor- en nadelen van Apple Pay

Het gebruik van Apple Pay als de favoriete stortings- en opnamemethode op goksites heeft voor- en nadelen.

Voordelen van Apple Pay

 • Vertrouwde betaalmethode - Apple Pay is een vertrouwd merk met een goede reputatie. Het beschikt ook over een uitgebreid netwerk van populaire kaarten en banken.

 • Sterk beveiligd - Op het gebied van beveiliging behoort Apple Pay tot de beste. Het is beveiligd met de nieuwste codering en heeft de mogelijkheid van identificatie in twee stappen.

 • Mobiele betalingen - Voor gokkers die altijd onderweg zijn, maakt Apple Pay gemakkelijke en snelle mobiele betalingen mogelijk.

 • Gemak - Apple Pay is een van de handigste diensten voor geldoverdracht. Spelers kunnen rechtstreeks vanaf hun apparaten transacties uitvoeren zonder kaarten, contant geld en knoppen bij terminals.

 • Snel en betaalbaar - Apple Pay biedt diensten voor snelle geldoverdracht, zodat gokkers snel aan de slag kunnen. Het is ook betaalbaar.

Nadelen van Apple Pay

 • Beperkt tot Apple - Het grootste nadeel van Apple Pay is dat het beperkt is tot alleen Apple-gebruikers. Spelers moeten een iPhone, iPad, Apple Watch of Mac hebben om Apple Pay te gebruiken.

 • Een bankrekening is een must - het bedrijfsmodel van Apple Pay vereist dat gebruikers een bankrekening of een creditcard hebben om de geldoverdrachtservice te gebruiken.

Opties voor Apple Pay-klantenondersteuning

In tegenstelling tot de meeste online geldtransferservices, heeft Apple Pay een betrouwbare infrastructuur voor klantenondersteuning, en daarom is het een site voor eSports-weddenschappen waar spelers de voorkeur aan geven. In het geval dat spelers problemen hebben met hun Apple Pay-stortingen of -opnames, is er altijd hulp.

Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen met Apple Pay.

 • Telefoonnummer: (800) APL–CARE (800–275–2273)
 • Apple-supportchat is 24×7 beschikbaar
 • Klantenserviceportaal
 • Veelgestelde vragen

Apple Pay Amerikaanse telefoonnummers en internationale nummers naast een livechat. De website heeft ook een gedetailleerde FAQ-sectie met de populaire vragen die gebruikers stellen en de respectievelijke antwoorden. Apple Pay-gemeenschappen en de ondersteuning van de goksite kunnen ook van pas komen.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries