Nieuws

August 18, 2022

Teamgeest verwerft W0nderful Sniper

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Door hun Dota 2 divisie, heeft Team Spirit een enorme populariteit ervaren. Topprestaties in verschillende competities, waar ze bekende atleten versloegen, hebben hun bekendheid geholpen. Fans zagen de beklimming van Team Spirit triomferen in een van de meest opwindende toernooien om getuige te zijn, The International 10. 

Teamgeest verwerft W0nderful Sniper

Toen ze de vorige winnaars, OG Esports, versloegen, bleek Team Spirit het ultieme donkere paard van het seizoen te zijn. Dit was het moment waarop ze de grootste populariteit vergaarden en sindsdien zijn ze een populaire keuze geworden in online esports-weddenschappen.

Teamgeest kondigt een toevoeging aan hun selectie aan

Igor w0nderful Zhdanov is geselecteerd door de cybersports organisatie Team Spirit om de sluipschutterpositie in het CS: GO-team te vervullen na uitgebreide screenings en tests. De 17-jarige speelde met MAJESTY, Project X, Trasko Esports en HellRaisers tijdens zijn twee jaar professioneel gamen. Hij is momenteel een van de meest veelbelovende spelers in de CIS-regio.

W0nderful toonde zijn schietvaardigheid en sterke interpersoonlijke en zakelijke communicatieve vaardigheden tijdens de examens. De speler zal de komende dagen de line-up in Belgrado vervoegen en het team als geheel zal een serieuze wedstrijdtraining beginnen.

Hoe waardevol is de speler voor de teamgeest?

De teams CS: GO trainer, Sergey Hally Shavaev, zei dat ze heel blij waren met de speler. W0nderful presteerde feilloos tijdens de tests en toonde een ongewoon volwassen drive en zelfverzekerdheid. Met de juiste hoeveelheid ijver en werk, zal de nieuwe ondertekening waarschijnlijk een speler van het hoogste kaliber worden.

W0nderful is stilistisch en intellectueel compatibel met Team Spirit, en de trainer gelooft dat de speler geen communicatieproblemen zal hebben. Team Spirit verwacht dat w0nderful langzaam maar zeker in hun groep zal passen. De trainer volgt de ontwikkeling van de speler van wedstrijd tot wedstrijd. Zo zal w0nderful uiteindelijk gewend raken aan Team Spirit en al snel samen geweldige overwinningen proeven.

Aankomende evenementen van Team Spirit

2022-2023 Dota Pro-circuit

Teams kunnen punten verdienen in het Dota Pro Circuit door als eerste of tweede te eindigen in door Valve gesponsorde toernooien. De uitnodiging voor The International van dat jaar wordt aan het einde van het jaar uitgebreid naar de topteams in de ranglijst. De vorige directe uitnodigingsprocedure werd vervangen door de nieuwe na The International 2017.

Team Spirit neemt momenteel deel aan Divisie I van de DPC EEU 2021/2022 Tour 3. De top drie teams gaan door naar de PGL Arlington Major 2022. De zes beste teams blijven in hun divisie voor de openingsronde van het komende DPC-seizoen. Als gevolg hiervan lijkt het erop dat Team Spirit aan beide wedstrijden zal deelnemen.

De BLAST Premier Wereldfinale van 2022

Acht teams strijden in het CS: GO S-Tier circuittoernooi om een deel van de prijzenpot van USD 1.000.000. Dit evenement vindt plaats in de Etihad Arena in Abu Dhabi van 14 tot 18 december. Uiteraard moeten teams BLAST Premier Points verwerven, die tijdens verschillende evenementen gedurende het seizoen worden verdeeld.

De competitie begint met twee dubbele eliminatiegroepen (GSL), elk met vier teams. Alle wedstrijden zijn Bo3 en de drie beste teams van elke groep gaan door naar de play-offs. De winnaars van de groepsfase gaan door naar de halve finales, terwijl de runners-up als de hoogste plaatsen naar de kwartfinales gaan. Teams die als derde eindigen in de groepsfase krijgen een laag aantal plaatsen en gaan door naar de kwartfinales.

Recente wedstrijden van Team Spirit

In de meest recente PGL MAJOR ANTWERP 2022 competitie werd team Spirit derde. De S-Tier offline competitie vond plaats in België van 9 tot 22 mei in het Sportpaleis in Antwerpen. Vierentwintig teams streden in het counter strike-toernooi om een deel van de prijs van $ 1.000.000.

Team Spirit was een uitstekende keuze in online wedden en bleek de vroege koploper te zijn. Het team won de Legends Stage-competitie van 14 mei tot 17 mei. De top 8 teams gingen door naar de Champions Stage in deze ronde van het 16-team Swiss System, terwijl de onderste acht teams werden uitgeschakeld.

De kampioensronde begon in de kwartfinales, waar Team Spirit FURIA Esports met 2-0 versloeg. Maar het veelbelovende begin van het toernooi voor hen eindigde in de halve finale in de handen van de uiteindelijke kampioen FaZe Clan. Als derde plaats van het toernooi ontving Team Spirit een prijs van $ 70.000.

Hoe te wedden op teamgeest

Gokkers moeten de legale leeftijd voor gokken hebben en esports-gokken toegestaan hebben in hun land om: begin met het verkennen van esports-weddenschappen marktplaatsen. Spelers kunnen kiezen tussen het gebruik van echt geld of skins (virtuele objecten in games) bij het wedden.

Momenteel is gokken op de huid veel gebruikelijker dan gokken op contant geld. Populaire websitecategorieën zijn onder meer sportboeken, loterijen, roulette en het opgooien van munten. Het merendeel van de inzetactiviteiten bij skin bookies wordt geplaatst met behulp van CS:GO skins.

Spelers zullen geen moeite hebben om een bookmaker te kiezen, aangezien er verschillende top esport-wedsites beschikbaar zijn. Deze online goksites bieden substantiële gokmarkten voor verschillende esports, waaronder Team Spirit.

Strategieën om te wedden op teamgeest

Een van de de beste goktips voor esports is om te wedden op de winnaar van een Team Spirit-wedstrijd. Wedden op de juiste score en wedden op handicaps op de markt voor wedstrijdwinnaars zijn ook voordelige weddenschappen.

Daarnaast kunnen gebruikers inzetten op het aantal rondes en kaarten die Team Spirit zal winnen in een serie en op een kaarthandicap.

Hoewel ze een beetje uitdagend zijn, zijn Drawn Game of Overtime en Over/Under-markten op Total Rounds Played on a Map beide beschikbaar. Meer onderzoek naar eerdere prestaties van de teams en zelfs recente aankondigingen is nodig om de kans op succes te vergroten.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
ThunderPick
Bonus $ 2.000

Laatste nieuws

EliGE: de Noord-Amerikaanse veteraan die schittert in het seizoen 2024 van Counter-Strike 2
2024-05-16

EliGE: de Noord-Amerikaanse veteraan die schittert in het seizoen 2024 van Counter-Strike 2

Nieuws