Nieuws

February 15, 2024

Vooruitgang en uitdagingen in de Galactische Oorlog: doe mee aan de strijd in Helldivers 2

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

In Helldivers 2 ligt het lot van de Super Earth in de handen van jou en je mede Helldivers. De Galactische Oorlog is een cruciale strijd die de toekomst van de Melkweg bepaalt. Met pensioen gaan is geen optie, omdat dit de rest van de Melkweg in gevaar kan brengen.

Vooruitgang en uitdagingen in de Galactische Oorlog: doe mee aan de strijd in Helldivers 2

Vooruitgang in de Galactische Oorlog

Sinds de release op 8 februari heeft Helldivers 2 vooruitgang geboekt in de Galactische Oorlog tegen de twee facties. De Orion-sector, bestaande uit Heeth en Angel's Venture, is bevrijd, wat heeft geleid tot de opening van de Umlaut-sector. De bevrijding van planeten ontgrendelt nieuwe sectoren, waardoor verdere vooruitgang in de oorlog mogelijk wordt.

Sectoren en facties

Vanaf 15 februari zijn er drie geopende sectoren en vier vergrendelde Terminid-sectoren. Door andere door de Terminiden gecontroleerde planeten te bevrijden, zal toegang tot de vergrendelde sectoren worden verkregen. De door Terminid gecontroleerde sectoren omvatten Umlaut, Mirin, Draco, L'estrade en Sten, terwijl de door Automaton gecontroleerde sectoren Xzar en Severin zijn.

Voortgang volgen

In Helldivers 2 wordt jouw dienst als Helldiver continu geregistreerd en weergegeven in het bevrijdingspercentage op elke planeet. Het bevrijdingspercentage wordt beïnvloed door de succesvolle voltooiing van missies door jou en andere Helldivers. Er zijn twee voortgangsbalken die u kunt bijhouden:

  1. Sectorcontrole: Deze balk vertegenwoordigt de geaccumuleerde bevrijdingsvoortgang van elke planeet binnen een specifieke sector die door een van beide facties wordt gecontroleerd.
  2. Bevrijdingscampagne: deze balk vertegenwoordigt de bevrijdingsvoortgang van een specifieke planeet binnen een sector.

Vooruitgang in de galactische oorlog

Het Galactic War-percentage is de verzamelde gegevens van alle spelers en houdt rekening met de voltooiing van primaire en secundaire doelstellingen, het opruimen van buitenposten en mislukte missies. Elke factor draagt ​​bij aan de toename of afname van de bevrijding van de planeet. De voortgang begint bij nul procent en wordt groter naarmate missies zijn voltooid, wat uiteindelijk leidt tot de bevrijding van de planeet.

Nieuwe gebieden en uitdagingen

Zodra een planeet is bevrijd, opent zich een nieuwe, die nieuwe gebieden biedt om te verkennen. Deze gebieden hebben unieke terreinen en extreme weersomstandigheden. Ongeacht de gekozen moeilijkheidsgraad dragen alle voltooide missies bij aan de algehele voortgang van de Galactische Oorlog.

Impact van missieprestaties

Het vroegtijdig verlaten van missies of het niet voltooien van doelstellingen binnen de timer van 40 minuten zal de bevrijding van de planeet vertragen. De voortgangsstatus van de voortdurende Galactische Oorlog is voor alle spelers zichtbaar.

Grote bestellingen

Om vooruitgang te boeken in de Galactische Oorlog moeten spelers Major Orders voltooien. Deze orders zijn gericht op de Bevrijdingscampagne en dringen er bij spelers op aan planeten te bevrijden en nieuwe sectoren te ontgrendelen. Elke Major Order biedt Requisities (contant geld) en Warbond-medailles als beloning. De eerste order was gericht op het opruimen van de Orion-sector, terwijl de nieuwste order zich richt op verdedigingscampagnes tegen de automaat.

Constante ontwikkeling

Helldivers 2 volgt een live-serviceformule, waarbij de voortgang rechtstreeks wordt beïnvloed door andere spelers. De game is voortdurend in ontwikkeling en zorgt voor een unieke en evoluerende ervaring. Zolang Arrowhead de game-ontwikkeling voortzet, zal de voortgang van de Galactic War het lot van de Super Earth blijven bepalen.

Sluit je aan bij de strijd

Als je de overwinning voor de Super Earth wilt claimen, is het tijd om de wapens op te nemen en deel te nemen aan de strijd in Helldivers 2.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries

Laatste nieuws

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame
2024-04-10

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame

Nieuws