Nieuws

February 15, 2024

Verkrijg de krachtige Blazewind-borstplaat in WoW Classic Season of Discovery

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

De Blazewind-borstplaat is een zeer gewild item in de tweede fase van WoW Classic Season of Discovery. Het is een leren borstpantser dat een +23 Agility-modifier biedt, waardoor het een van de sterkste uitrustingsstukken is voor Agility-gebruikende, leerdragende DPS-klassen zoals Hunters, Rogues en Feral Druids.

Verkrijg de krachtige Blazewind-borstplaat in WoW Classic Season of Discovery

Om de Blazewind Breastplate in WoW Classic te verkrijgen, moeten spelers de zoektocht Tremors of the Earth (ook bekend als Broken Alliances for Horde-spelers) voltooien. Deze zoektocht vereist dat spelers verschillende krachtige vijanden in de Badlands verslaan, waaronder een boemanbaas, welpen en twee zwarte draken van niveau 50. Het is een uitdagende zoektocht, maar met een sterke en goed uitgeruste groep spelers kan deze met coördinatie worden voltooid.

Na voltooiing van de missiereeks Tremors of the Earth/Broken Alliances kunnen spelers één beloning kiezen. De Blazewind Breastplate is een van de opties, samen met de Prismscale Hauberk (postpantser) en de Warforged Chestplate (plaatpantser). De Prismscale Hauberk biedt een +23 Spirit-modifier, terwijl de Warforged Chestplate een +24 boost voor kracht biedt.

In de meeste scenario's raden we aan om voor de Blazewind-borstplaat te kiezen. Het Mail/Spirit-pantser is te niche voor de meeste klassen, behalve Restoration Shamans. De Warforged-borstplaat is het meest geschikt voor Warrior- en Paladin-spelers die meer kracht nodig hebben. Er is ook een vierde optie, de Mindburst Medallion, maar deze raden wij af omdat er elders in de wereld betere kettingen verkrijgbaar zijn.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries

Laatste nieuws

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame
2024-04-10

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame

Nieuws