Nieuws

February 15, 2024

Meningen over de seizoen negen-update van Overwatch 2: Mercy's controversiële verbeteringen en veranderingen in de gezondheid van helden

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Het is nog maar een paar dagen geleden sinds de gigantische, baanbrekende seizoen negen-update van Overwatch 2, maar de meningen over de nieuwe shooter blijven in groten getale stromen.

Meningen over de seizoen negen-update van Overwatch 2: Mercy's controversiële verbeteringen en veranderingen in de gezondheid van helden

De nieuwste populaire versie is van een fan van supportheld Mercy (waarvan er talloze zijn), die het gevoel heeft dat de buffs voor projectielen en de algehele gezondheid van de held ervoor hebben gezorgd dat de populaire staf en de pistoolzwaaiende arts zich niet optimaal voelen.

Veel antwoorden suggereerden al snel andere helden, wat terecht is, aangezien het wisselen van helden een kernspelmechanisme is in OW2, en dat al is sinds de originele game bijna tien jaar geleden werd gelanceerd.

Anderen zijn van mening dat Mercy, in de nieuwe, hogere gezondheidswereld van OW2, met grotere projectielen die sneller vliegen, gewoon meer hetzelfde is als vroeger als het gaat om speelstijl en dat de originele poster de held nu misschien niet goed speelt.

Mercy is altijd een controversiële held geweest in Overwatch, waarbij 'Mercy main'-memes vanaf het allereerste begin de gemeenschap hebben overgenomen. Het lijkt erop dat dit niet snel zal veranderen, aangezien de originele poster gedwongen werd iets aan de draad toe te voegen.

Zoals het geval is met elke held, is er altijd de mogelijkheid om over te schakelen naar een andere held in dezelfde rol als hij zich momenteel niet geweldig voelt om te spelen. Maar ondersteunende spelers zijn niet de enigen die een sterke mening hebben over seizoen negen, aangezien tankspelers zich ‘ellendig’ voelen terwijl DPS-spelers van het leven houden.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
ThunderPick
Bonus $ 2.000

Laatste nieuws

Meer dan 100 spelers strijden in TFT Set 11's eerste EMEA Golden Spatula Cup
2024-04-25

Meer dan 100 spelers strijden in TFT Set 11's eerste EMEA Golden Spatula Cup

Nieuws