Nieuws

February 16, 2024

Maximaliseer uw basispotentieel: bouwen en uitbreiden in Palworld

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Invoering

In Palworld is het opbouwen van je basis een cruciaal aspect van het spel. Naarmate uw basis groeit, kunt u overwegen om extra bases op verschillende locaties op te zetten. Maar hoeveel bases kun je hebben in Palworld?

Maximaliseer uw basispotentieel: bouwen en uitbreiden in Palworld

Kun je meerdere bases hebben?

Het antwoord is ja, je kunt meer dan één basis hebben in Palworld. In feite kun je een onbeperkt aantal bases hebben, zolang het maar buitenposten of verwaterde bases zijn. Dit soort bases kunnen overal ter wereld vrijelijk worden gebouwd. Basissen met officiële Palboxen hebben echter andere regels.

Palbox-basisontgrendelniveaus

In eerste instantie kunt u slechts één Palbox-basis hebben. Zodra uw Palbox niveau 10 bereikt, kunt u een tweede Palbox op een andere locatie plaatsen. En wanneer uw Palbox niveau 15 bereikt, kunt u een derde en laatste Palbox plaatsen.

Het belang van Palbox

De Palbox is een monteur waarmee je een uniek basisgebouwontwerp kunt maken in Palworld. Hoewel het mogelijk is om zonder Palbox een functionerende basis op volledige grootte te bouwen, kun je geen vrienden toewijzen om eraan te werken. Dit betekent dat passieve verwerving van grondstoffen uitgesloten is en dat de basis uitsluitend afhankelijk zal zijn van de acties van de speler.

Maximaal aantal basen

Het maximale aantal bases dat je in Palworld kunt hebben is drie. Elke basissleuf wordt ontgrendeld naarmate je een hoger niveau bereikt. Het tweede basisstation wordt ontgrendeld op basisniveau 10, en het derde en laatste basisstation wordt ontgrendeld op basisniveau 15.

Een nieuwe basis bouwen

Om een ​​volledig functionerend en zelfvoorzienend tweede honk te bouwen, moet je basisniveau 10 bereiken op je eerste Palbox. Zodra je eerste basis niveau 10 is, kun je een tweede Palbox op een andere locatie plaatsen. Deze tweede Palbox begint op niveau 10, waardoor je meteen een team van 10 Pals kunt toewijzen.

Je basis verplaatsen

Als u uw basis in Palworld wilt verplaatsen, kunt u uw huidige Palbox demonteren en op een andere locatie een nieuwe maken. Al je Pals worden automatisch overgezet naar de nieuwe Palbox, zodat niemand achterblijft. Je zult echter al je structuren voor de nieuwe basis opnieuw moeten opbouwen.

De beste basislocatie kiezen

Bij het selecteren van een locatie voor uw basis moet u met een aantal factoren rekening houden:

  • Veel vlak terrein en ruimte voor upgrades en structuren
  • Verdedigbaarheid om te beschermen tegen invallen
  • Blijf binnen de blauwe cirkel rond je Palbox om verslechtering van structuren te voorkomen en ervoor te zorgen dat Pals eraan kunnen werken
  • Vermijd de nabijheid van snelle reispunten
  • Toegang tot hulpbronnen zoals bomen en ertsaders

Conclusie

Nu je alles weet over bases in Palworld, is het tijd om je imperium op te bouwen en uit te breiden. Geniet van het spel!

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
ThunderPick
Bonus $ 2.000

Laatste nieuws

Meer dan 100 spelers strijden in TFT Set 11's eerste EMEA Golden Spatula Cup
2024-04-25

Meer dan 100 spelers strijden in TFT Set 11's eerste EMEA Golden Spatula Cup

Nieuws