Nieuws

February 12, 2024

Maak je klaar voor de VCT Team Capsules in VALORANT 2024

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Het VCT-seizoen staat voor de deur en daarmee komt de introductie van Team Capsules in VALORANT. Met deze cosmetica kun je je steun betuigen aan je favoriete profteam in de internationale competities. Hoewel een officiële aankondiging nog moet worden gedaan, hebben lekken enig inzicht gegeven in wat we kunnen verwachten van de VCT 2024 Capsule.

Maak je klaar voor de VCT Team Capsules in VALORANT 2024

Datum van publicatie

Riot Games heeft de officiële lanceringsdatum voor de VCT Team Capsule dit jaar niet bekendgemaakt. Nu de VCT Americas en Pacific Kickoffs op 17 februari beginnen, is het echter waarschijnlijk dat de capsules op dezelfde dag dat het seizoen begint in VALORANT beschikbaar zullen zijn.

Inhoud

Volgens lekken zal de VCT Team Capsule voor het seizoen 2024 een teamthema-skin voor het Classic-pistool, een wapenmaatje, een spelerskaart en een spray bevatten. Elk van de 44 deelnemende teams uit de vier internationale competities heeft zijn eigen teamcapsule, waardoor je in totaal 44 opties hebt om uit te kiezen.

Hoe u de capsules kunt verkrijgen

Spelers kunnen de teamcapsules kopen via het tabblad Esports in de game. Het is vermeldenswaard dat 50% van de winst van elke teamcapsule rechtstreeks naar het team gaat dat het vertegenwoordigt, wat extra ondersteuning biedt aan de professionele teams.

Klassieke huiddetails

De Classic-skin in de VCT Team Capsule bevat drie niveaus en twee upgrades. Specifieke details over deze upgrades zijn echter nog niet bekendgemaakt.

Prijs

De prijs van de VCT Team Capsules is niet bevestigd. Op basis van de vorige VCT LOCK//IN 2023-capsule, die een prijs had van 5.440 VP, wordt verwacht dat elke teamcapsule een prijs zal hebben tussen de 3.000 en 3.500 VP.

Houd ons in de gaten voor meer lekken en officiële informatie over de VCT Team Capsules zodra deze beschikbaar komen.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries

Laatste nieuws

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame
2024-04-10

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame

Nieuws