Nieuws

February 13, 2024

League of Legends Patch 14.4: Spannende verbeteringen voor kampioenen en releasedatum onthuld

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Het seizoen 2024 van League of Legends is al ver in de tweede maand op de live servers. Riot Games richt zich op kampioenen die wel wat hulp kunnen gebruiken in hun respectievelijke rollen. Riot Phroxzon, de belangrijkste gameplay-ontwerper voor League, heeft spelers een voorproefje gegeven van de komende Patch 14.4.

League of Legends Patch 14.4: Spannende verbeteringen voor kampioenen en releasedatum onthuld

Verbeteringen voor kampioenen

Patch 14.4 brengt een welkome overvloed aan verbeteringen voor kampioenen die al een tijdje geen aandacht hebben gekregen. Deze verbeteringen zijn bedoeld om hun levensvatbaarheid op alle spelniveaus te vergroten.

  • Jayce, Renekton en Volibear krijgen verbeteringen, waardoor er meer opties ontstaan ​​voor de meta op de bovenste rij. Vooral Volibear zal een enorme revisie ondergaan van bijna al zijn capaciteiten.
  • Ahri en Kai'Sa, leden van K/DA, krijgen ook verbeteringen. Beide kampioenen hebben met de start van het nieuwe seizoen een onverwachte daling van hun winstpercentages ervaren.
  • Thresh, Lulu en Soraka, die moeite hebben gehad met de recente itemwijzigingen, zullen ook verbeteringen krijgen. Deze kampioenen zijn historisch gezien sterk geweest op verschillende spelniveaus.

Testen en vrijgeven

De wijzigingen zullen binnen enkele dagen beschikbaar zijn om te testen op de PBE. Het ontwikkelingsteam zal verdere details en redeneringen achter de verbeteringen onthullen. De wijzigingen, mogelijk gewijzigd ten opzichte van de patch preview, worden officieel uitgebracht op 22 februari met Patch 14.4.

Houd deze verbeteringen in de gaten en zie hoe ze het spel beïnvloeden!

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries

Laatste nieuws

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame
2024-04-10

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame

Nieuws