Nieuws

October 29, 2023

Intense strijd in Dota 2 Grand Finals: Team Spirit versus Gaimin Gladiators

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Na 3 lange weekenden is het eindelijk tijd voor de International Dota 2 Grand Finals. Het is een strijd tussen de Europese titanen, waarbij de voormalige kampioenen Team Spirit het moeten opnemen tegen Gaimin Gladiators. Veel partijen op dit niveau worden alleen al door het dammen gewonnen en verloren. We volgen elk concept van de grote finale live en doen onze voorspellingen.

Intense strijd in Dota 2 Grand Finals: Team Spirit versus Gaimin Gladiators

Spannende Dota-serie

Dit wordt een van de meest opwindende Dota-series van het jaar. Beide teams zijn echt op de top van hun spel. Het zou niet verrassend zijn als het om 5 wedstrijden zou gaan en het is moeilijk te zeggen wie er als beste uit de bus zal komen.

Teamgeest bij TI12

Team Spirit is dit toernooi echt dominant geweest en was het eerste team dat de grote finale van The International Dota 2 haalde. Ze hebben geen enkele serie verloren en hebben slechts een paar individuele games laten vallen. Veel teams zijn echt bang om het tegen Yatoro op te nemen, en met goede reden.

Hoewel de focus vaak ligt op de carry-spelers van Spirit, is hun ondersteuningsduo Mira en Miposhka een van de beste in het spel. Het zal lang duren voordat iemand Miposhka's spelwinnende Enchantress-spel in dit toernooi zal vergeten.

Ze zijn steeds sterker geworden en hoewel Gaimin Gladiators hun zwaarste gevecht tot nu toe zullen zijn, als iemand ze kan verslaan, is het Team Spirit.

Gaimin-gladiatoren zijn TI-titanen

Gaimin Gladiators zijn een van de meest indrukwekkende teams in de geschiedenis van Dota. Ze hebben elke Major en DreamLeague gewonnen, en ze hebben ook Liquid in de lagere categorie verslagen. Hoewel fans hun prestaties erkennen, zijn velen het beu om ze elke grote finale te zien winnen. Kunnen ze het nog een keer doen?

Het grootste deel van het jaar waren alle ogen gericht op midlaner Quinn, maar het lijkt erop dat Dyrachyo degene is die naar moet kijken. Een enorm getalenteerde speler met een enorme heldenpool zou zelfs de beste bevingen in zijn schoenen moeten hebben.

Als we een voorspelling zouden moeten doen, zouden we zeggen dat Team Spirit een overwinning moet kunnen behalen. Ze hebben nog geen grote finale verloren, zolang ze maar zo ver zijn gekomen. Ongeacht de uitkomst zal deze finale zeker de geschiedenis van Dota ingaan.

De internationale Dota 2 Grand Finals-concepten

Spel 1 – 14:00 PDT / 17:00 EDT / 21:00 GMT / 22:00 CET

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
undefined is not available in your country. Please try:

Laatste nieuws

De tweede helft van het ALGS 2024-seizoen: een diepe duik in het esports-fenomeen
2024-06-02

De tweede helft van het ALGS 2024-seizoen: een diepe duik in het esports-fenomeen

Nieuws