Nieuws

October 28, 2023

Gaimin Gladiators zegevieren over Team Liquid op The International 12

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

De wedstrijd tussen Team Liquid en Gaimin Gladiators op The International 12 werd langverwacht en door velen bekeken. Fans van Team Liquid hoopten op een verlossingsverhaal, maar dat mocht helaas niet zo zijn.

Gaimin Gladiators zegevieren over Team Liquid op The International 12

Een doorn in de zijde van Liquid

Gaimin Gladiators hebben het hele jaar door consequent bewezen een geduchte tegenstander te zijn voor Team Liquid. Deze wedstrijd was geen uitzondering, want GG toonde opnieuw hun dominantie. Hun overwinning op Liquid zal ongetwijfeld hun motivatie voor het komende seizoen voeden.

Hoogtepunten van het spel

In de eerste game toonde Team Liquid hun vaardigheden en veerkracht. Ondanks dat hij aanvankelijk achterop raakte wat betreft moorden, bleef Micke's Luna een kracht waarmee rekening moest worden gehouden en die de hele game de hoogste boerderij veiligstelde. Een cruciaal gevecht bij de Dire Rosh-put keerde het tij in het voordeel van Liquid en leidde hen naar een overwinning in game één.

Gaimin Gladiators stuiterde echter terug in de tweede game. Ace's Lone Druid-keuze, gecombineerd met een Harpoon en Radiance-build op de beer, bleek voor Liquid te veel te zijn. Dit liet zien waarom Gaimin Gladiators hun hoge ranking op TI 12 verdienden.

Game drie was een wanhopige situatie voor Liquid, toen Zai's Centaur worstelde met Dyrachyo's Weaver. Na twintig minuten was het duidelijk dat de wedstrijd zwaar in het voordeel van Gaimin Gladiators was.

Vooruit kijken

Hoewel het een teleurstellend einde van het jaar was voor Team Liquid, zijn ze geen slecht team. Hoewel een roosterwisseling een mogelijkheid kan zijn, is het belangrijk om hun consistente prestaties gedurende het seizoen te erkennen. Ze hebben uitzonderlijk goed gespeeld en zijn net niet de beste. Naarmate het volgende seizoen nadert, krijgt Liquid de kans om te resetten en sterker terug te komen.

Dit kan het einde zijn van de reis van Team Liquid op The International 12, maar het is zeker niet het einde van hun aanwezigheid in de Dota 2-scene. Fans kunnen in de toekomst meer van dit getalenteerde team verwachten.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries

Laatste nieuws

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame
2024-04-10

Raging Bolt: de nieuwe koning van Pokémon VGC's metagame

Nieuws