Nieuws

October 28, 2023

G2 versus BLG: World's 2023 Swiss Stage Showdown

Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Het is een do-or-die-moment voor G2 en BLG terwijl ze tegenover elkaar staan ​​in de laatste ronde van de Worlds 2023 Swiss Stage. Wie gaat door naar de volgende fase? Laten we het opsplitsen.

G2 versus BLG: World's 2023 Swiss Stage Showdown

Overzicht

G2 en BLG zullen strijden in de laatste Bo3-serie van de Zwitserse etappe om een ​​plek in de knock-outfase veilig te stellen. Ondanks een sterke start van beide teams hebben ze in de beslissende reeks enkele zwakke punten laten zien.

De uitdagingen van de G2

G2 lijkt enkele problemen te hebben met de voorbereiding van hun concept. In hun series tegen NRG en Gen.G hadden ze moeite om het spel te vertragen en te wachten op de juiste stroompieken. NRG bleek sterker en proactiever, terwijl Gen.G ook een uitdaging vormde. G2 moet deze problemen aanpakken in de serie tegen BLG.

De prestaties van BLG

BLG had een behoorlijke prestatie tegen T1, maar kwam tekort in het verslaan van het Koreaanse team. Ze werden overrompeld door de keuze van Tahm Kench en slaagden er niet in zich aan te passen in de tweede game. Bovendien waren er enkele gevallen van overmatige uitbreiding en een gebrek aan coördinatie bij cruciale teamgevechten.

Sleutelfactoren

De uitkomst van de matchup zal sterk afhangen van de teamsamenstelling. De meta-read van BLG is solide en ze kunnen leren van hun ervaringen tegen T1. G2 daarentegen moet proactiever zijn en manieren vinden om het vroege spel te winnen. De match op de onderste rij zal cruciaal zijn voor Hans Sama en Mikyx.

Voorspelling

Het is moeilijk om de uitkomst te voorspellen vanwege het belang van kantselectie. Ik verwacht echter een spannende reeks met een 2-1 overwinning voor beide ploegen. BLG heeft mogelijk een klein voordeel vanwege hun algehele betere diepgang.

Voorspelling: G2 1 – 2 BLG

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries
ThunderPick
Bonus $ 2.000

Laatste nieuws

EliGE: de Noord-Amerikaanse veteraan die schittert in het seizoen 2024 van Counter-Strike 2
2024-05-16

EliGE: de Noord-Amerikaanse veteraan die schittert in het seizoen 2024 van Counter-Strike 2

Nieuws