Alles over wedden op G2 Esports

G2 eSports, voorheen Gamers2, is een Europese eSports-franchise die deelneemt aan verschillende eSports-toernooien en -evenementen. De organisatie is gevestigd in Berlijn, Duitsland. Het werd in februari 2014 opgericht door een pro-speler van League of Legends genaamd Carlos Rodriguez Santiago, en een investeerder genaamd Jens Hilgers. Gamers2 werd in oktober 2015 omgedoopt tot G2 eSports.

De organisatie verklaarde ook haar kernwaarden creativiteit, vastberadenheid, ambitie, innovatie, relevantie en een visie om een wereldwijd entertainmentmerk te worden dat gebaseerd is op eSports.

Alles over wedden op G2 Esports
Jasper de Vries
WriterJasper de VriesWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

G2 eSports-teamroosters

De organisatie heeft acht top esports-teams, elk met enkele van de beste professionele eSports-spelers ter wereld. De G2 eSports-teams spelen verschillende games, waaronder League of Legends, Hearthstone, Rainbow Siege Six, Rocket League, iRacing, Halo Infinite, Fortnite en Counter-Strike: Global Offensive. G2 eSports had verschillende andere divisies, die om verschillende redenen werden stopgezet. De divisies waren voor Call of Duty, Clash Royale, Overwatch, Heroes of the Storm, Paladins en PlayerUnknown's Battlegrounds.

Elk van de eSports-teams van de G2 richt zich op slechts één eSports-game. De teamselectie voor Counter-Strike: Global Offensive bestaat uit Nikola Kovac, Aleksi Virolainen, Ilya Osipov, Nemanja Kovac en Audric Jug. Het team had vorig jaar een winstpercentage van 63%, wat behoorlijk indrukwekkend is gezien de zware concurrentie in het spel.

De line-up van het League of Legends G2 eSports-team bestaat uit Marcin Jankowski, Raphael Crabbe en Dylan Falco. Vorig jaar had het team een vrij laag winstpercentage, maar dit jaar zal het weer opveren. Het G2 eSports Rainbow Six-team bestaat uit Niclas Mouritzen, Juhani Toivonen, Daniel Romero, Joonas Sovolainen en Fabian Hailsten. Het Valorant-team heeft Avova, Nukkye, Hoody, Meddo, m1xwell en Pipson. Het Rocket League-team bestaat uit JKnaps, Atomic en Chicago. Fortnite-spelers zijn jahq, Letshe, Jelty, Mackwood, Ajerss en Smqcked. Halo Infinite-team heeft Sabinater, Tusk, Str8 Sick en Gilkey.

De G2 eSports-spelers komen uit verschillende landen, waarvan de meeste in Europa. De teamroosters veranderen doorgaans ook regelmatig, zodat de organisatie ervoor zorgt dat de teams een grotere kans hebben om goed te presteren.

Partners van G2

G2 eSports heeft een gevarieerde selectie van partners. De organisatie werkt zeer nauw samen met de partners om ervoor te zorgen dat zij de ultieme eSports-ervaringen en entertainment bieden. De partners zijn onder meer gokbedrijven, digitale portemonnee-bedrijven en streamingdiensten. Andere bedrijven kunnen nog steeds partners worden via een snel en eenvoudig proces dat wordt aangegeven op de G2 eSports officiële website.

G2 eSports sterkste games

League of Legends

G2 eSports heeft een van de beste eSports-teamopstellingen voor League of Legends die ooit in Europa is gemaakt. Dankzij dat heeft het team de laatste tijd goed gepresteerd. Afgezien van de prestaties, is het bekend dat G2-spelers fans goed entertainment bieden. Hun succes kan worden toegeschreven aan de aard van hun gameplay en de innovatieve strategieën die ze gebruiken, die fans altijd op het puntje van hun stoel houden.

Counter-Strike: Wereldwijd offensief

De CS: GO team bestaat uit nieuwe en oude sterren, die uitgebreide vaardigheden en ervaring combineren om uitstekende resultaten te behalen in de meeste toernooien waaraan ze deelnemen. Enkele van de eerste niveau-toernooien waarin het team goed heeft gepresteerd, zijn de Blast Premier en ESL Pro League.

Rocket League

Rocket League is een andere game waarin G2 eSports consequent presteert, vooral in de afgelopen tijd. Het team gebruikt doorgaans berekende coördinatie, maar met vurige agressie, die zeer effectief is gebleken. De laatste topprestatie was in januari 2022, toen ze het RLCS Fall Regional Event 2 wonnen.

Rainbow Six Siege

G2 eSports-teams hebben gedomineerd Rainbow Six Siege evenementen en toernooien al geruime tijd, deelnemen aan de meeste erkende toernooien. Enkele recente topprestaties zijn het winnen van de European League en de GSA League.

Waarom is G2 eSports populair?

Het G2 eSports-team geniet wereldwijde populariteit, vooral onder gokkers. De meeste eSports-gokkers wedden meestal op het team, vooral voor de games die hierboven als hun sterkste zijn gemarkeerd. De belangrijkste reden achter de populariteit van het team in gokkringen is dat het constant goed presteert op het hoogste niveau. Dat betekent dat gokkers betrouwbaar kunnen wedden op het winnende team en een grote kans hebben dat de weddenschappen succesvol zijn.

G2 eSports heeft ook een zeer uitgebreide website die meestal regelmatig wordt bijgewerkt. Dat betekent dat gokkers gemakkelijk en gemakkelijk informatie over het team kunnen vinden. Gokkers kunnen de informatie gebruiken om gokbeslissingen te nemen. Dat maakt het team populairder dan vele anderen dat gokkers het moeilijk vinden om toegang te krijgen tot hun gegevens. Informatie over G2 eSports wordt meestal ook gedeeld door miljoenen fans.

Een andere reden waarom G2 eSports populair is onder gokkers, is dat de meeste eSports-weddenschappen hun gokmarkten bestrijken. Dat betekent dat gokkers gemakkelijk gokmarkten voor het team kunnen vinden. Ze hoeven alleen een geschikte goksite te kiezen.

De andere voor de hand liggende reden is dat de gameplay van het team meestal vermakelijk is. Gokkers kunnen genieten van het streamen van de wedstrijden na het wedden om te genieten van de entertainmentwaarde. Gokkers kunnen zelfs live wedden overwegen omdat ze graag naar de wedstrijden kijken.

G2 eSports-prijzen en resultaten

E-Sports Awards 2020

G2 eSports won de eSports Organization of the Year in de E-sports Awards van 2020. Dat was een van de grootste prestaties van het team, na een lang jaar van indrukwekkende prestaties in alle eSports. De oprichter van de organisatie won tijdens hetzelfde evenement ook de E-sports Personality of the Year Award.

Dat stapelde de lijst met prestaties van het team dat jaar nog verder op. De organisatie was genomineerd voor tien andere functies, wat aangeeft hoe goed ze dat jaar had gepresteerd. Het evenement werd om voor de hand liggende redenen online gehouden, maar dat weerhield G2 eSports-fans wereldwijd er niet van om de prestatie te vieren.

G2 eSports-resultaten

Elk van de acht divisies van G2 eSports-teams heeft het afgelopen jaar verschillende indrukwekkende prestaties geleverd. Door de jaren heen werden divisies met weinig indrukwekkende prestaties opgeheven, waardoor de organisatie sterker en beter werd. Hieronder staan enkele opvallende prestaties van G2 eSport-teams die het team een plek hebben bezorgd bij de populairste esports-teams.

Counter-Strike: Wereldwijd offensief

Het G2 eSports CS: GO-team won de 2017 DreamHack Open Tours en DreamHack Masters Malmö. Het won ook de ESL Pro League seizoen 5 en eSports Championship Series 1. De topprestaties in de game hebben het team meer dan $ 3,3 miljoen opgeleverd.

League of Legends

Het G2 eSports League of Legends-team won het LEC-zomerkampioenschap 2020, het LEC-voorjaarskampioenschap van 2020, de uitnodiging voor het middenseizoen van 2019, de LEC-voorjaarssplitsing van 2019, de EU LCS-lente 2017 en de LCS-promotie van 2015. Dat zijn enkele van de tientallen andere trofeeën die het team heeft gewonnen. Er zijn ook honderden andere toernooien waarin G2 eSports de tweede of derde positie innam, wat nog steeds indrukwekkende prestaties zijn.

Rainbow Six Siege

De topresultaten van het Rainbow Six Siege-team zijn onder meer het winnen van de European League 2020, GSA League 2020 en Zes genodigden 2019. Andere topprestaties die het vermelden waard waren, waren in de Six August 2020 Major, European League seizoen 1, European Open Clash en Pro League seizoen 11.

Valorant

De prestaties van het G2 eSports Valorant-team behoren ongetwijfeld tot de meest indrukwekkende van alle divisies van de organisatie. Het won verschillende Valorant Ignition Series, waaronder Blast Twitch Invitational, LVL Clash 2, Allied E-sports Odyssey, Vitality European Open, WePlay Invitational en Mandatory.gg Cup. De laatste topprestatie was in 2021 tijdens de Stage 3 Masters in Berlijn.

Rocket League

De G2 eSports Rocket League heeft de nieuwste trofee voor het team, gewonnen in januari 2022 voor het winnen van het RLCS Winter NA Regional Event 2. Andere topprestaties zijn in toernooien zoals RLCS Seizoen X, Astronauts Star Circuit s1, Rocket League Championship Series Seizoen 9 , 2019 DreamHack Pro Circuit en RLCS Seizoen 7 Wereldkampioenschap.

Beste en populairste G2 eSports-spelers

Marcin Jankowski

Marcin, in de volksmond bekend als Jankos, is een Poolse speler geboren in 1995. Hij speelt het spel League of Legends als de Jungler. Jankos heeft ongeveer $ 492.000 verdiend sinds hij actief was en het team hielp om verschillende toernooien te winnen. Hij heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder twee MVP-titels. Hij was ook de eerste speler die meer dan 300 wedstrijden won in het League of Legends European Championship.

Kenny Schrub

Kenny Schrub, beter bekend als Kennys, speelt Counter-Strike: Global Offensive voor het G2 eSports-team. De Franse speler werd geboren in 1995. Hij speelde voor verschillende andere teams voordat hij bij G2 eSports kwam, wat betekent dat hij met veel ervaring bij het team kwam. Hij heeft verschillende prijzen gewonnen, met als een van zijn belangrijkste prestaties de titel The Game Awards eSports Player of the Year.

Rasmus Winther

Rasmus is in de volksmond bekend als Caps. Hij speelt de rol van Mid Laner in het spel League of Legends. De Deense speler begon in 2016 professioneel te spelen, maar sloot zich voor het seizoen 2019 aan bij G2 eSports. Hij werd in 2020 benoemd tot MVP van het League of Legends European Championship.

Ben McMillan, in de volksmond bekend als CTZN, is een Britse professionele eSPorts-speler die gespecialiseerd is in het Rainbow Six Siege-spel. CTZN won de MVP-titel in zijn allereerste tier-one-evenement in R6.

Waar en hoe te wedden op G2 Esports?

Waar te wedden op G2 Esports

Online goksites voor eSports bieden de gemakkelijkste manier om te wedden op G2 eSports. Honderden goksites bieden wedmarkten voor de meeste toernooien waaraan G2 eSports gewoonlijk deelneemt. Gokkers moeten een van dergelijke goksites kiezen en zich registreren volgens de vereisten van de gokaanbieder.

Bij het kiezen van een goksite moeten gokkers verschillende overwegingen maken om het beste eSports-weddenschapsplatform te krijgen. De geselecteerde goksite speelt een essentiële rol bij het bepalen van de gokervaring van gokkers.

Voorbeelden van overwegingen zijn onder meer licenties, beschikbare betalingsmethoden en bonusaanbiedingen. Een gemakkelijke manier om dit te doen, is door een gerenommeerde rankingsite te bekijken die de beste eSports-wedsites vermeldt. De rankingsite kan nuttige informatie en suggesties geven met betrekking tot het kiezen van de juiste website volgens individuele behoeften.

Hoe te wedden op G2 Esports

Gokkers moeten eerst geld storten op hun wedaccounts, die ze zullen gebruiken om weddenschappen te plaatsen. De meeste goksites bieden verschillende Betalingsmethoden, zodat gokkers de meest geschikte voor hen kunnen kiezen. De volgende stap is het selecteren van een G2 eSports-wedstrijd en het juiste type weddenschap om te plaatsen. Het is vermeldenswaard dat verschillende gokmarkten verschillende kansen hebben.

Bovendien moet elke gokker die graag wil winnen altijd wedden op de beste esports-teams van G2. Naast de focus op een beroemd esport-team, dat op het hoogste niveau presteert, is verantwoord gokken van onschatbare waarde om van het spel te genieten.

About the author
Jasper de Vries
Jasper de Vries
About

Jasper de Vries, afkomstig uit het bruisende Utrecht, staat in Nederland bekend om zijn talent om online casino content aan te passen voor het Nederlandse publiek. Zijn nauwkeurige aandacht voor lokale nuances zorgt voor een vlekkeloze gelokaliseerde speelervaring.

Send email
More posts by Jasper de Vries

Laatste nieuws

G2 Esports: Western Hope op MSI 2024 tegen Eastern Titans
2024-05-17

G2 Esports: Western Hope op MSI 2024 tegen Eastern Titans

Tijdens een spannende reeks gebeurtenissen tijdens de Mid-Season Invitational (MSI) 2024, G2 Esports is naar voren gekomen als het donkere paard, dat de verwachtingen trotseert door niet alleen deel te nemen, maar ook te domineren. Hun recente 3-0 'sweep' tegen Top-esports (TES) heeft schokgolven door de League of Legends-gemeenschap gestuurd, waardoor de vurigheid van westerse fans die de hoop tegen de oosterse molochs begonnen te verliezen, weer is aangewakkerd.